VG > Økonomi

Sunday, 26 June, 20:09

VG - 03 apr 22 kl. 14:45

Oscar-bråket: – Film-varemerket Will Smith er sterkt skadet

Oscar-slaget som sjokkerte verden forrige helg kan få dramatiske konsekvenser for Will Smith. Netflix skal allerede være i ferd med å trekke seg fra samarbeidet om filmen «Fast and Loose»..
Les mer på VG


Les mer om:
Will Smith, Loose

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oscar-bråket, Film-varemerket, Will, Smither , sterkt, skadet
Klartale - 31 mar 22 kl. 10:08

Oscar-akademiet: Will Smith nektet å forlate salen etter slaget

Søndag var det Oscar-utdeling. Mange filmer vant priser, men det som folk snakket mest om var Will Smith og Chris Rock. Skuespiller Smith slo komiker Rock under utdelingen.

Klartale - 29 mar 22 kl. 09:21

Will Smith ber Chris Rock om unnskyldning

Under Oscar-utdelingen vitset komiker Chris Rock om kona til Will Smith, Jada Pinkett Smith. – Ikke snakk dritt om kona mi, sa Smith. Senere vant han pris for beste mannlige skuespiller.

NRK - 02 apr 22 kl. 01:13

Will Smith trekker seg fra Oscar-akademiet

Skuespiller Will Smith trekker seg fra Oscar-akademiet etter angrepet på Chris Rock under Oscar-utdelingen søndag, heter det i en uttalelse. – Jeg trekker meg fra medlemskapet i Academy of Motion Picture Arts and Sciences, og vil akseptere eventuelle ytterligere konsekvenser styret finner passende, skriver Smith ifølge Variety. Styret i akademiet møttes onsdag for å innlede den disiplinære prosessen mot Smith for slaget, som er brudd på akademiets retningslinjer.

NRK - 31 mar 22 kl. 00:54

Oscar-akademiet: Smith nektet å forlate salen

Oscar-akademiet sier at skuespiller Will Smith ble bedt om å forlate salen etter å ha slått til komiker Chris Rock under utdelingen søndag, men at Smith nektet. Styret i akademiet møttes onsdag for å innlede den disiplinære prosessen mot Smith for slaget, som er brudd på akademiets retningslinjer. Akademiet sier at konsekvensene for Smith kan bli utestengelse, utvisning eller andre former for straff, ifølge NTB..

NRK - 28 mar 22 kl. 04:48

Will Smith fiket til komiker Chris Rock

Will Smith skapte Twitter-storm da han gikk opp på scenen og fiket til komiker Chris Rock som tullet med sveisen til Smith's kone Jada Pinkett Smith. Etter hendelsen på scenen ropte Will Smith høyt i salen gå komikeren tydelig beskjed om hva han synes om vitsingen på konas bekostning. Det var først vanskelig å avgjøre om hendelsen var planlagt, men etter reaksjonene fra prisutdelerne som kom på senere er det rimelig å anslå at reaksjonen til Smith ikke var et planlagt stunt..

Klartale - 27 mar 22 kl. 06:00

Renate Reinsve kan vinne Oscar-pris

– Altså jeg har et veldig stort håp. Det sier Renate Reinsve om muligheten til å vinne pris under Oscar-utdelingen. Filmprisen Oscar er verdens største utdeling av priser til folk som lager film.

NRK - 01 apr 22 kl. 06:30

Politiet stod klare til å arrestera Will Smith

I eit intervju fredag morgon fortalde Oscar-produsent Will Packer at politiet stod klar til å arrestera Will Smith etter at han slo til komikar Chris Rock under Oscar-utdelinga søndag. Det skriv Los Angeles Times. Rock valte å ikkje melda saka vidare, og arrestasjonen blei dermed ikkje gjennomført.

Klartale - 28 mar 22 kl. 08:20

Ingen Oscar til «Verdens verste menneske»

Filmen «Drive My Car» vant Oscar. Den vant i klassen beste internasjonale film. Dermed ble det ingen pris på norske «Verdens verste menneske».

NRK - 28 mar 22 kl. 21:27

Oskar-Akademiet fordømmer handlingen til Will Smith

Oscar-akademiet skriver i en uttalelse at de fordømmer Will Smith's oppførsel under Oscar-utdelingen natt til mandag. Smith gikk opp på scenen og slo til Chris Rock som var vert for utdelingen. Akademiet skriver at de vil starte en formell gransking av det som skjedde..

NRK - 30 mar 22 kl. 22:26

Oscar-akademiet lover å straffe Will Smith

Oscar-akademiet lover å gi Will Smith en passende straff for å ha klappet til Chris Rock under Oscar-utdelingen søndag, skriver NBC News. Filmakademiets president David Rubin sier i et brev til akademiets medlemmer at ledelsen er opprørt og rasende over skuespillerens oppførsel..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Glimt fikk hull på byllen: Vant hjemme for første gang på to måneder i serien

(Bodø/Glimt – Aalesund 2–0) Bodø/Glimt har ikke tapt på Aspmyra i år, men har samtidig slitt med å vinne. Søndag tok de sin første hjemmeseier på over to måneder i Eliteserien..

VG - 3 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar etter dokumentasjonstrøbbel

En manglende teknisk løsning gjorde at Lise Klaveness ble igjen på Gardermoen. Nå må hun delta digitalt på mandagens møter, før hun drar mot Qatar senere på dagen..

VG - 5 timer siden

Umusikalsk vås fra Islamsk Råd Norge

Er det virkelig ingen som kan sponse muslimske paraplyorganisasjoner med en god innføring i offentlig kommunikasjon?.

VG - 5 timer siden

Naalsund mister EM: – Selvfølgelig veldig skuffet

Sommerens fotball-EM går uten Lisa Naalsund etter at hun pådro seg en strekkskade i lørdagens kamp mot New Zealand..

VG - 9 timer siden

Oslo Domkirke har åpnet dørene for sørgesamvær

Sørgegudstjenesten i Oslo Domkirke har startet..

VG - 10 timer siden

Sander Sagosen giftet seg

Lørdag fikk håndballstjernen Sander Sagosen (26) sin «dronning» i Hanna Bredal Oftedal (27)..

VG - 11 timer siden

Eksplosjoner i Kyiv: – Hører stemmene til barn som ligger i ruinene

KYIV, UKRAINA (VG) Nesten tre måneder etter at russiske styrker trakk seg ut av Kyiv, høres eksplosjoner i flere sentrale deler av hovedstaden søndag morgen..

VG - 12 timer siden

Den nye Rosenborg-helten mister aldri troen på seg selv: – Han har en utrolig arrogant selvtillit

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg BK-Kristiansund BK 3–1) På 250 eliteserieminutter har Rosenborg-fansens nye helt Ole Sæter (26) scoret fem mål. For seks år siden var det ikke mange som trodde at Sæter skulle bli løsninga på Rosenborgs spissproblem. Kanskje bare ham selv..

VG - 15 timer siden

Et angrep på alt vi holder kjært

I dag er en av de tyngste, en av de mørkeste dagene i det moderne, mangfoldige Norge..

VG - 21 timer siden

Her kan EM-drømmen ryke for Naalsund

ULLEVAAL STADION (VG) EM kan i verste fall være over før det er i gang for Lisa Naalsund (27)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com