NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 22:51

NRK - 30 mars 21 kl. 03:47

Organisasjon: Over 50 drept

Over 500 personer er blitt drept av militærregimet i Myanmar siden kuppet 1. februar, ifølge tall som en lokal organisasjon har innhentet. Totalt 510 sivile drap er bekreftet, ifølge Assistance Association for Political Prisoners, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Myanmar, Assistance Association, Political Prisoners, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Organisasjon, Over50 , drept
NRK - 07 april 21 kl. 21:38

Israel skuffet over USA

Israels ambassadør til USA sier han er skuffet over at amerikanerne gjenopptar bistanden til FNs organisasjon for palestinske flyktninger UNRWA. I 2019 stanset Donald Trump støtten til UNRWA, som bistår 5,5 millioner palestinske flyktninger...

NRK - 26 mars 21 kl. 16:41

Minst 320 drept i Myanmar

Det bekreftede antallet drepte demonstranter etter militærkuppet i Myanmar har nådd 320, ifølge en organisasjon som følger med på dødsfallene. Kun dokumenterte dødsfall er inkludert. Det reelle antallet drepte er trolig mye høyere, ifølge organisasjonen..

NRK - 23 jan. 21 kl. 19:29

Organisasjon: Over 2500 arrestert

Demonstrasjoner mot pågripelsen av opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj har preget russiske byer i dag. I alt 2501 er arrestert, ifølge menneskerettighetsgruppa OVD-Info og Reuters. Russisk politi anklages for hardhendte metoder mot demonstranter..

NRK - 02 april 21 kl. 20:33

Haugan melder seg ut av Frp

Tidlegare statssekretær Line Miriam Haugan melder på Facebook at ho fredag har vald å melde seg ut av Framstegspartiet. Årsaka skal vere at ho ikkje lenger kan stå inne for «det som over år har skjedd i partiets organisasjon regionalt og sentralt»..

NRK - 13 jan. 21 kl. 15:23

Over 80 sivile drept i Etiopia

Minst 80 mennesker er drept i et angrep vest i Etiopia, ifølge landets nasjonale menneskerettighetskommisjon. – Vi har informasjon om at over 80 sivile ble drept 12. januar i et området som heter Daletti, sier en talsmann for kommisjonen ifølge NTB..

NRK - 11 april 21 kl. 09:35

700 drept etter kuppet i Myanmar

Militærjuntaens vold mot demonstranter i Myanmar har så langt krevd over 700 liv, opplyser aktivister. I går meldte øyenvitner at over 80 demonstranter ble drept i byen Bago. En talsmann for militærjuntaen sier at 248 personer er drept så langt..

NRK - 03 mars 21 kl. 09:19

Drept i demonstrasjoner i Myanmar

I Myanmar er seks personer skutt og drept under demonstrasjoner mot militærkuppet, ifølge AFP. Fire ble drept under en demonstrasjon i Sagaing-regionen, mens to andre ble drept i landets nest største by Mandalay, opplyser leger og redningsarbeidere..

NRK - 16 mars 21 kl. 18:22

Flere titalls drept i Niger

I Niger ble flere titalls mennesker drept i flere angrep på mandag. Angrepene skjedde nær grensen til Mali, i et område hvor jihadister er et problem. I et angrep på en buss, blw rundt 20 mennesker drept.

NRK - 03 april 21 kl. 10:08

Fem drept i Myanmar lørdag

Fem mennesker skal så langt være drept i nye angrep fra sikkerhetsstyrker i Myanmar, lørdag. I byen Monywa ble tre drept, og i Thahtone ble én demonstrant og en tilfeldig forbipasserende 18-åring drept. 18-åringen deltok ikke i demonstrasjonen..

NRK - 28 april 21 kl. 02:48

15 drept i angrep i Burkina Faso

Minst 15 personer skal være drept i et angrep mot flere landsbyer i den nordlige delen av Burkina Faso. Det opplyser en lokal politiker til nyhetsbyrået AFP. Han sier at landsbyen Yatakou ble angrepet først og at minst ti mennesker ble drept der, før fem andre ble drept i Sofokel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 30 minutter siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 30 minutter siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 1 time siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 1 time siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt