NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:00

NRK - 21 feb 23 kl. 22:47

Oppvaskmøte etter varslersaker

Tirsdag formiddag satt forsvarsledelsen, tillitsvalgte og forsvarsministeren i oppvaskmøte etter avsløringene om varslingssakene. Etter møtet sa forsvarssjef Eirik Kristoffersen at varslerinstituttet i Forsvaret nå skal løftes opp til sentralt nivå. Forsvaret skal også bli bedre på å gi informasjon til de som varsler underveis i prosessen. Tiltakene skal være på plass innen 1. august.
Les mer på NRK


Les mer om:
Eirik Kristoffersen, Forsvaret, Kristoffersen, Bjørn Arild Gram

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppvaskmøte, etter, varslersaker
VG - 03 mar 23 kl. 17:51

Svenskene bekrefter fullt oppvaskmøte etter bråket – Klæbo med knallhard dom

PLANICA (VG) Svenskene har klaget på ski, hatt offentlig uenighet mellom utøvere og smørere, og så sa moren til Frida Karlsson at datteren følte seg kastet under bussen. Det endte i fullt oppvaskmøte torsdag kveld..

VG - 25 maj 23 kl. 16:09

Rosenborg-spillerne i oppvaskmøte: Ble delt inn i grupper

Rosenborg-trener Kjetil Rekdal var opprørt og frustrert etter cupavansementet mot 4. divisjonslaget Trygg/Lade onsdag kveld. Torsdag ventet oppvaskmøte for hele troppen..

Aftenposten - 02 dec 22 kl. 08:12

Venter nådeløse oppvaskmøter etter ny tysk VM-fiasko: – Abdiserte som en stor fotballnasjon

Jan Åge Fjørtoft varsler at Tyskland kommer til å måtte «restarte» etter nok et VM med stopp i gruppespillet..

VG - 02 dec 22 kl. 08:12

Venter nådeløse oppvaskmøter etter ny tysk VM-fiasko: – Abdiserte som en stor fotballnasjon

Jan Åge Fjørtoft varsler at Tyskland kommer til å måtte «restarte» etter nok et VM med stopp i gruppespillet. Særlig mangelen på en god nok spiss forundrer ham..

NRK - 26 jan 23 kl. 09:16

Statkraft kuttar fastprisen etter oppvaskmøte

Statkraft kuttar fastprisen etter påtrykk frå næringsministerJan Christian Vestre (Ap). For ein treårsavtale med oppstart 1. mars med flatt uttak i straumområde N02, altså Sørvest-Noreg, er prisen redusert med over ti prosent, frå over 110 øre per kilowattime til 98,63 øre..

VG - 31 jan 23 kl. 21:29

Jacobsen etter «oppvaskmøte»: – Jeg trodde jeg skulle få mye mer dritt

Utøverkomité-leder Astrid Uhrenholdt Jacobsen hadde invitert nær rundt 400 toppidrettsutøvere til «oppvask» etter den betente saken om russisk deltakelse i internasjonal idrett. Bare et 30-talls utøvere stilte..

VG - 29 maj 23 kl. 18:54

Finne herjet med RBK – Brann-spillerne raste etter omdiskutert situasjon

BERGEN (Brann-Rosenborg 3–1 ) Etter en uke med «flau» cupinnsats, kritiske supporterbannere og oppvaskmøte skulle Rosenborg reise seg mot høytflyvende Brann. Det sørget Bård Finne for at aldri skjedde..

VG - 13 nov 22 kl. 20:41

Verstappen i to kontroverser: – Nå blir det oppvaskmøte

George Russell (24) tok Mercedes’ første Grand Prix-seier i 2022 - med teamkollega Lewis Hamilton på 2. plass. Max Verstappen (25) ble straffet av dommerne etter en krasj med erkerival Hamilton - og røk så uklar med teamledelsen..

VG - 03 jan 23 kl. 13:40

Norsk sekundering får løperkritikk: – Får kanskje ta et oppvaskmøte

OBERSTDORF/OSLO (VG) Emil Iversen (31) kjempet om topp ti, men trodde selv han lå an til 50. plass. Etter intervallstarten i Tour de Ski retter han kritikk mot støtteapparatet..

Aftenposten - 28 jan 23 kl. 19:15

Rett i oppvaskmøte etter nedturen

– Vi trengte å rense luften, sier Nidaros-treneren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com