NRK > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 08:34

NRK - 24 jan. 21 kl. 17:53

Opptøyer mot nederlandske tiltak

Nederland har vært preget av aksjoner mot strenge koronatiltak i helgen. Demonstranter i Eindhoven kastet stein mot politiet, og i Amsterdam brukte politiet vannkanoner i dag. Et koronatestsenter ble påtent og brant ned i går kveld, melder AP..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Eindhoven, Amsterdam, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opptøyermot , nederlandske, tiltak
NRK - 20 feb. 21 kl. 21:53

Store opptøyer i Barcelona

Det pågår store opptøyer i Barcelona lørdag kveld. Dette er den fjerde dagen med kraftige opptøyer i Barcelona. I tillegg har det også vært store opptøyer i Madrid.

Dagbladet - 16 jan. 21 kl. 07:41

Frykter nye Trump-opptøyer: - Mareritt

Før innsettelsen av påtroppende president, Joe Biden, er Washington D.C. blitt til en spøkelsesby.

NRK - 24 jan. 21 kl. 12:35

Opptøyer etter portforbud

I Nederland ble over 3600 personer pågrepet lørdag kveld under opptøyer i protest mot portforbudet som startet den kvelden fra klokken 21. Et testlab for koronavirus ble satt i brann og politiet ble bombardert med fyrverkeri av rasende ungdommer..

NRK - 06 feb. 21 kl. 14:54

Opptøyer i Chile, en drept

I Chile brøt det ut opptøyer og protester etter at politiet skjøt og drepte en gategjøgler i en by i det sørlige Chile fredag. Chilensk politi får kraftig kritikk, ikke minst etter demonstrasjoner i 2019 da minst 30 mennesker mistet livet..

VG - 16 feb. 21 kl. 22:10

Opptøyer i flere spanske byer etter pågripelse av rapper

Tirsdag preger opptøyer flere spanske byer. En pågripelse av en rapper i Catalonia vekker raseri..

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:39

Voldsomme opptøyer i Barcelona

Pågripelsen av rapperen Pablo Hasél førte tirsdag til opptøyer i flere byer i Catalonia i Spania. Minst 33 ble såret, og 14 ble pågrepet, opplyser politiet. Rapperen ble dømt til ni måneders fengsel for å ha kalt kongen for mafiaboss..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 18:04

Nederland vil ha portforbud til påske: Koronatiltak fører til opptøyer, rettssaker og lovbrudd

Portforbud har ført til opptøyer og rettssaker i mange land. Den norske regjeringen droppet planene..

VG - 10 april 21 kl. 16:59

88 politibetjenter skadet i opptøyer i Nord-Irland: – Dette var skammelige scener

I løpet av åtte dager har totalt 88 politibetjenter blitt skadet i forbindelse med voldelige opptøyer i Belfast i Nord-Irland..

NRK - 17 april 21 kl. 15:16

Opptøyer i Portland etter dødsfall

I Portland, Oregon, har demonstranter og bråkmakere gjort hærverk på butikker og bolighus i går kveld og i natt. Også tidligere har opptøyer sprunget ut av protester mot rasisme og politivold. I går skjøt og drepte politiet en hvit, ubevæpnet mann..

NRK - 21 feb. 21 kl. 08:24

Politimann pågrepet etter opptøyene

En politimann fra Pennsylvania ble fredag arrestert for å ha vært med på opptøyene i Washington 06. januar. Dagen etter opptøyene skrøt Joseph Wayne Fischer i sosiale medier av å ha vært inne i kongressbygningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden snakket med Netanyahu

I en telefonsamtale med Israels statsminister Benjamin Netanyahu uttrykte USAs president Joe Biden sterk støtte til Israels rett til å beskytte seg mot rakettangrepene fra Hamas. Men han uttrykte også bekymring over dødstallene på begge sider. – Han fordømte de vilkårlige angrepene mot landsbyer og byer i Israel, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus.

NRK - 5 timer siden

Uthus og bil i brann på Ålgård

På Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 1 time siden

– Har angrepet Hamas-leders bolig

Israels forsvar (IDF) opplyser at Gazastripens øverste Hamas-leder Yehiyeh Sinwars bolig er blitt angrepet. Det foreligger få opplysninger om angrepet, men brigadesjef Hidai Zilberman sa til den israelske hærens radiokanal søndag morgen at Sinwar trolig er i skjul et annet sted, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Tiger på rømmen funnet igjen

En tiger som har vandret rundt i et nabolag i Houston i Texas, er funnet i god behold etter nesten en ukes leting. På en video som Houston-politiet har lagt ut på Twitter, kan man se politisjef Ron Borza sitte ved siden av tigeren der han klapper den. Den store kattens eier er også på videoen og gir tigeren drikke med fra en babyflaske..

NRK - 1 time siden

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

NRK - 3 timer siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt.

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjoner i USA

Tusener deltok i demonstrasjoner til støtte for palestinerne i amerikanske byer som Los Angeles, San Francisco, Boston, Philadelphia og Washington lørdag. Trafikken ble stengt på en gjennomfartsåre i den vestlige delen av Los Angeles, der demonstranter gikk i rundt 3 kilometer fra en føderal bygning til det israelske konsulatet, mens de ropte «lenge leve intifadaen» og «frigjør Palestina»..

NRK - 3 timer siden

53 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 53 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 30 under snittet de sju foregående dagene. 53 tilfeller er 48 færre enn på fredag, og 17 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 4 timer siden

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt