Dagbladet > Kultur

Tuesday, 19 October, 15:05

Dagbladet - 20 sep 21 kl. 17:47

Oppsiktsvekkende Apple-avsløring

En opptelling fra Wall Street Journal viser at serier på strømmetjenesten Apple TV+ overøses med Apple-produkter, og samtaler om FaceTime og iCloud. Android-produktene tilhører derimot «skurkene» i seriene..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Wall Street Journal, Apple TV, Apple, FaceTime, Icloud

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppsiktsvekkende, Apple-avsløring
NRK - 10 sep 21 kl. 20:16

Apple må lempe på betalingssystem

En amerikansk dommer har gitt Apple beskjed om å lempe på sin betalingsmodell slik at selskaper kan omgå den. Det er Fortnite-utvikleren Epic Games som har gått til søksmål mot Apple etter at Apple og Google fjernet det populære spillet fra sine app-butikker i fjor. Årsaken var at Epic Games hadde lansert en betalingsløsning som fungerte uavhengig av både Apples og Googles plattformer.

NRK - 05 aug 21 kl. 22:44

Apple vil avsløre overgrepsbilder

Apple vil skanne amerikanske iPhoner for å kunne bli varslet om overgrepsmateriale. Meldingsappen på iPhonen skal bruke en innebygd maskin som skal kunne varsle selskapet om overgrepsbilder, men uten at privat kommunikasjon blir avslørt, opplyser Apple. Flere forskerne nyhetsbyrået AP har snakket med, frykter imidlertid at myndighetene kan bruke verktøyet til andre formål, som å gå etter dissidenter eller demonstranter..

NRK - 14 sep 21 kl. 04:10

Apple med sikkerhetsoppdatering

Teknologiselskapet Apple sendte mandag ut en nødoppdatering for flere av sine Apple-produkter som skal beskytte mot spionprogrammer fra NSO Group, som er et israelsk selskap. Spionprogrammet har fått navnet «Pegasus». Programmet kan infisere et Apple-produkt ved å slå på kamera, mikrofon, spille inn meldinger og gi tilgang til e-poster.

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 20:42

Pikant avsløring etter 22 år

Drew Barrymore var målløs da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka..

NRK - 21 jun 21 kl. 14:15

Åpner monopolsak mot Apple

Apple føyer seg inn i rekken av IT-giganter som etterforskes for mulig misbruk av markedsmakt i Tyskland. Det tyske konkurransetilsynet kunngjorde mandag at de starter en gransking av Apple. Selskapet blir dermed den fjerde giganten – etter Amazon, Google og Facebook – som etterforskes for mulige brudd på konkurransereglene..

NRK - 27 jun 21 kl. 19:19

Apple Daily-redaktør arrestert

Politiet i Hongkong har arrestert en av redaktørene i den nedlagte prodemokratiske avisen Apple Daily, ifølge flere internasjonale medier. Fung Wai-kong skal ha blitt arrestert på flyplassen for «å ha samarbeidet med utenlandske krefter for å sette den nasjonale sikkerheten i fare», melder lokalt politi, ifølge Reuters. Samme begrunnelse er oppgitt når flere Apple Daily-ansatte er blitt pågrepet de siste dagene..

NRK - 21 jul 21 kl. 07:37

Nok ein Daily Apple-redaktør tatt

Ein tidlegare redaktør for den nedstengde Hongkong-avisa Apple Daily er arrestert. Lam Man-chung blei pågripen for å ha samarbeida i det skjulte med utanlandske krefter, eit brot på den nye sikkerheitslova, ifølge politiet i Hongkong. Den 51 år gamle tidlegare avisredaktøren er den niande Daily Apple-tilsette som er arrestert for brot på sikkerheitslova..

E24 - 30 jul 21 kl. 19:27

Elon Musk med stikk mot Apple

Tesla-grunnlegger Elon Musk tar Epic Games’ side i den pågående rettsfeiden med Apple, og forteller om den gangen det var aktuelt å selge Tesla til Apple..

NRK - 06 aug 21 kl. 20:30

Whatsapp-sjefen kritiserer Apple

I en Twitter-tråd kritiserer sjefen for Whatsapp, Will Cathcart, Apple for planer om å sjekke amerikanske telefoner for overgrepsmateriale mot barn. – Jeg leste informasjonen Apple delte igår, og jeg er bekymret. Jeg mener dette er feil måte å angripe problemet på, og et steg tilbake for folks privatliv i hele verden.

NRK - 19 aug 21 kl. 15:18

Ber Apple droppe telefon-overvåking

Mer enn 90 politiske organisasjoner og rettighetsgrupper rundt om i verden publiserte et åpent brev torsdag der de oppfordrer Apple til å droppe planene om å skanne barns meldinger for nakenhet og telefonene til voksne for bilder av misbruk av barn. «Selv om disse egenskapene er ment å beskytte barn og redusere spredningen av seksuelt misbruk av barn, er vi bekymret for at de vil bli brukt til å sensurere beskyttet tale, true personvernet og sikkerheten til mennesker rundt om i verden og få katastrofale konsekvenser for mange barn» skriver gruppene i brevet, ifølge Reuters. En talsmann for Apple sier selskapet har behandlet personvern- og sikkerhetshensyn, og den komplekse skanneprogramvaren skal motstå forsøk på å undergrave den..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Terje Strømdahl i Tom Hagen-serie

Innspillingen av Netflix-serien om Lørenskog-forsvinningen er i gang..

Dagbladet - 3 timer siden

Kjersti Alveberg er død

Danseren og koreografen Kjersti Alveberg er død, 73 år gammel. Det melder NRK..

Dagbladet - 4 timer siden

Trekker bok etter jøde-beskrivelse

- En utrolig merkelig ting å skrive, sier Jacob Holm-Lupo om Cappelen Damms beskrivelse av jødedommen. Forlaget sier kapitlet i læreboka var en glipp..

Dagbladet - 9 timer siden

TV-profilens antistress-metode hylles

Den vanligvis så fattede Fenriken fra Kompani Lauritzen har gjort flere stressende ting i det siste. Men ved hjelp av sine egne råd har han klart å stå i ubehaget..

Dagbladet - 19 timer siden

Musikalsk tomhet

Coldplay snubler på sitt niende album..

Dagbladet - Igår: 13:04

Stoppes etter grusom ulykke

Produksjonen av talentprogrammet «America's Got Talent» er stoppet etter at en deltaker ble skadet i et stunt som skal ha ført til en eksplosjon på settet..

Dagbladet - Igår: 12:45

«Squid Game» verdt 7,5 milliarder

Amerikanske Bloomberg har fått en unik innsikt i hvordan strømmegiganten måler seertall..

Dagbladet - Igår: 08:02

Avslørt av millionpris: - Svindlere

Spanske Carmen Mola sjokkerte da det viste seg at «hun» egentlig er tre ulike menn..

Dagbladet - Igår: 19:06

- Har spybøtte bak scenen

Artisten Ingebjørg Bratland (31) biter tennene sammen og leverer på scenen, selv om det iblant kan være vanskelig. Hun sliter i perioder med migrene..

Dagbladet - I førrgår: 12:12

En kraftprestasjon om rus

Leo Ajkic treffer tidsånden, og leder et av de viktigste programmene NRK har produsert de siste åra..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt