NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 00:14

NRK - 04 nov 21 kl. 17:01

Oppretter sentralt bevislager

Politiet skal etablere et stort lager for bevis og beslag ved Gardernoen neste år. Det sier Politidirektoratet til Romerikes Blad. Lageret skal romme beslag fra både avslutta og uoppklarte saker. Målet er å ha et sentralt lager som sikrer god bevaring av bevis, i stedet for at beslagene oppbevares lokalt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gardernoen, Politidirektoratet, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppretter, sentralt, bevislager
VG - 19 sep 21 kl. 22:10

– Svært vesentlig at bevismidler ikke destrueres før det er nødvendig

Selv om politiet tar grep og oppretter et eget sentralt bevislager, var det for sent for mye av bevisene i Tina Jørgensen-saken..

NRK - 06 aug 21 kl. 11:20

Tente bål – politiet oppretter sak

Det er stor skogbrannfare i Møre og Romsdal nå, og politiet oppretter derfor sak etter at en person tente et søppelbål i fjellsiden over Brautaset i Ørsta. – Det kunne ha spredd seg til terrenget, sier operasjonsleder Tor André Gram Franck til NRK. Politiet oppretter sak fordi det er såpass tørt i terrenget, og fordi det er bålforbud.

NRK - 13 aug 21 kl. 13:31

Oppretter tegnspråkutvalg

Regjeringen oppretter et offentlig utvalg som skal utrede situasjonen for norsk tegnspråk. Det skriver Kulturdepartementet i en pressemelding fredag. – Norsk tegnspråk er under press, og språket har i tillegg en brukergruppe med et særegent utgangspunkt.

NRK - 23 sep 21 kl. 16:04

Oppretter krisetelefon

Nordre Follo oppretter krisetelefon etter dødsfallene på Kolbotn natt til onsdag, skriver Østlandets Blad. Det er personer som jobber med barnevern eller psykisk helse som vil være tilgjengelige på telefonen. Tilbudet er åpent for alle..

NRK - 08 okt 21 kl. 13:57

Skole oppretter krisetelefon

Rektor frykter at elever var vitne til skyting utenfor Lofsrud skole torsdag kveld. Skolen oppretter krisetelefon for barn og foresatte, opplyser Trond Nilsen til Aftenposten. Torsdager er det åpen skole for elevene, og dette varer til klokka 21.

VG - 16 okt 21 kl. 13:27

Kongsberg-angrepet: Statsforvalteren oppretter tilsynssak

Statsforvalteren oppretter tilsynssak mot helsetjenesten i Kongsberg etter at Espen Andersen Bråthen drepte fem personer og skadet tre..

NRK - 03 mar 22 kl. 16:31

Oppretter logistikksenter i Romania

EU oppretter et logistikksenter i Romania for forsyninger som skal til Ukraina, opplyser EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen. – Dere er et lysende eksempel på europeisk solidaritet, sa von der Leyen under et besøk i Bucuresti torsdag, henvendt til landets president Klaus Iohannis. EUs nye senter vil bli et lager der forsyninger, også fra private, skal samles inn, for deretter å bli videresendt til Ukraina.

NRK - 26 apr 22 kl. 12:00

Oppretter kontrollpunkter i utbryterregion

Presidenten i utbryterregionen Transnistria i Moldova oppretter kontrollpunkter etter at de hevet trusselnivået i regionen til rødt nivå, melder nyhetsbyrået Reuters som siterer lokale medier. Sikkerhetsrådet i Transnistria bekrefter tre terrorangrep i løpet av det siste døgnet. Transnistria har, etter en blodig krig på begynnelsen av 1990-tallet, i praksis vært en selvstyrt del av Moldova.

VG - 20 okt 21 kl. 13:30

Skistriden: Det vanskelige «L-ordet»

Ordet «lojalitet» er sentralt i striden som splitter norsk skisport. Et sentralt spørsmål er hva som ligger i begrepet – og hvem det er viktigst at hoppsjefen er lojal mot..

E24 - 21 apr 22 kl. 09:06

Hotell i Buenos Aires og en garasje på Lysaker med plass til 18 biler. Dét sto sentralt da eks-milliardæren tapte i retten.

Et hotell i Buenos Aires og en underjordisk garasje på Lysaker med plass til 18 biler. Dette sto sentralt da den tidligere milliardæren Pål Borgersen tapte sin sak mot skattemyndighetene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

18 migranter døde i Marokko

I Marokko mistet 18 migranter livet under et forsøk på å ta seg inn i den spanske enklaven Mellia fredag, opplyser marokkanske myndigheter, ifølge Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Store protester i Georgia

Titusener av georgiere demonstrerte fredag i Tbilisi mot landets statsminister fordi han ikke klarte å sikre at Georgia ble kandidatland til EU. Demonstrantene spilte EU-hymnen og viftet med EU-flagg og georgiske flagg utenfor nasjonalforsamlingen fredag kveld, der de krevde at statsministeren går av. (NTB).

NRK - 1 time siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år.

NRK - 2 timer siden

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 2 timer siden

Enda en trafikkulykke i Oslo

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com