VG > Innenriks

Saturday, 23 September, 12:44

VG - 15 aug 22 kl. 14:40

Opposisjonen misfornøyd: Ligger an til hastemøte på Stortinget

Opposisjonen møter regjeringens tidsplan for strømkrisen med hoderysting. Nå ligger det an til at Stortinget blir kalt sammen til et ekstraordinært møte..
Les mer på VG


Les mer om:
Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opposisjonen, misfornøyd, Liggeran , til, hastemøte, Stortinget
Klartale - 23 dec 22 kl. 08:34

Folk flest er fornøyd med dekningen av Qatar-VM

Folk flest er fornøyd med hvordan verdens-mesterskapet (VM) i fotball ble dekt. Det sier fire av fem, ifølge undersøkelse utført av AgendaTracker. Før mesterskapet var det mye kritikk mot Qatar.

NRK - 07 feb 23 kl. 06:52

Misfornøyd med helsehusene i Oslo

29 prosent av de pårørende til pasienter er misfornøyd eller svært misfornøyd med oppholdet deres nære hadde ved et av de fire helsehusene i Oslo. Ifølge Dagsavisen er undersøkelsen gjennomført av Opinion. Pårørende ved helsehusene Ullern, Solvang, Lilleborg og Solfjellhøgda er spurt, og Ullern helsehus, der Statsforvalteren skal følge opp flere klagesaker med tilsyn, kommer dårligst ut.

NRK - 13 maj 23 kl. 19:19

Erdogan anklager opposisjonen for å samarbeide med Biden

Dagen før valget i Tyrkia anklager president Recep Tayyip Erdogan opposisjonen for å samarbeide med USAs president for å velte ham. Valget beskrives som et av de mest avgjørende i Tyrkias moderne historie. Meningsmålinger viser at Erdogan ligger litt bak opposisjonens fremste kandidat Kemal Kilicdaroglu.

NRK - 30 aug 22 kl. 06:22

Liz Truss trekker seg fra BBC-intervju

Liz Truss, favoritten til å bli britenes nye statsminister, sier hun ikke har tid til å la seg intervjue av BBC. Opposisjonen og motkandidat Rishi Sunak er misfornøyde. Medarbeiderne til Truss, som ligger svært godt an i toryenes lederkamp, sier hun «ikke lenger klarer å finne tida» til å la seg intervjue en-til-en, tvitret BBC mandag.

Klartale - 20 jun 22 kl. 13:40

Hva skjer med Kristiansand, Søgne og Songdalen?

Kristiansand, Søgne og Songdalen var tre kommuner for tre år siden. Men den gamle regjeringen med Høyre ville at de skulle bli til én. Det skjedde for to år siden.

Klartale - 14 apr 23 kl. 08:39

Mange gamle er misfornøyd med hjelpa de får

Partiet Høyre ønsket å finne ut om hvordan eldre trivdes med hjelpa de fikk. De kaller det eldreomsorg. Høyre fikk Respons Analyse til å gjøre undersøkelsen.

Klartale - 13 sep 22 kl. 16:49

Her trives studentene best

Forrige uke ble Studentenes helse- og trivselsundersøkelse (SHoT) lagt fram. Den viste at mange studenter sliter mer enn før. Den viste også studenter opplever miljøet på studiestedet forskjellig, skriver nettstedet Khrono.

Klartale - 23 dec 22 kl. 10:50

Hver fjerde person som tar toget er misfornøyd

Togene har hatt mye forsinkelser den siste tiden. Det fører til at folk er misfornøyde. Det viser ny undersøkelse fra Jernbane-direktoratet.

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

VG - 15 aug 22 kl. 14:40

Opposisjonen misfornøyd: Åpner for hastemøte på Stortinget

Opposisjonen møter regjeringens tidsplan for strømkrisen med hoderysting. Nå åpner også Høyre for at Stortinget blir kalt sammen til et ekstraordinært møte..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Funn av død person i utbrent campingvogn på Stord

Natt til lørdag ble nødetatene varslet om en brann i en campingvogn i Stord kommune. Politiet sier de ikke kan utelukke noe, men mistenker per nå ikke at det har skjedd noe kriminelt..

VG - 14 timer siden

Melgaard-striden: – Vi har aldri hatt intensjon om å lure noen

Bjarne Melgaards eks-partnere avviser å ha lurt ham. De mener seg utsatt for et kynisk spill om å få kontroll over markedet for Melgaard-kunst..

VG - 17 timer siden

Hedret omkomne i Florø-ulykken: – Stilte alltid opp for andre

FØRDE (VG) Bilmiljøet er samlet fredag kveld til en minnekortesje for de tre ungdommene som omkom i trafikkulykken i Florø..

VG - 19 timer siden

Her er det feil ved Finnes’ aksjeliste: - Må gjette

Erna Solbergs ektemann leverte en aksjeliste som skulle være «komplett og korrekt». Det viser seg at listen hverken er komplett med beløp – eller helt korrekt..

VG - 21 timer siden

Politiet om Jonas-drapet: Har undersøkt overnattinger nær åstedet

I nærheten av der hvor Jonas Aarseth Henriksen (30) ble funnet drept er det to campingplasser. Nå har politiet undersøkt om de siktede overnattet her..

VG - 23 timer siden

Fuskenemnd: Departementet fjerner flere medlemmer

Studentorganisasjon mener ny oppnevnelse er lovstridig. Nå snur departementet – igjen..

VG - 23 timer siden

Ap åpner for Solberg-gransking

Frps forslag om å la Riksrevisjonen granske habilitetssaker gjennom de åtte årene med Solberg-regjeringen, kan få støtte fra Arbeiderpartiet..

VG - 23 timer siden

PST dropper spionsiktelse mot student i 20-årene

Politiets sikkerhetstjeneste har droppet spionsiktelsen mot en student som ble pågrepet i Oslo 8. september. Nå overtar Økokrim etterforskningen av saken..

VG - Igår: 09:12

Ikke plass til å sove med tidligfødte sønner: – Kanskje ødelegger det noe i barns liv

Hver natt må Ida og Christoffer forlate sine nyfødte tvillinger: – Helst skulle vi vært sammen med dem hele tiden, sier de nybakte foreldrene..

VG - Igår: 09:16

Oversvømmelse og stengte gater i Oslo sentrum

Politiet sperret fredag morgen Møllergata i Oslo sentrum på grunn av oversvømmelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com