E24 > Økonomi

Søndag, 13 Juni, 10:11

E24 - 07 mai 21 kl. 09:33

Opposisjonen krever DNB-svar fra regjeringen – vil ha ekstern gransking

Ap ber næringsminister Iselin Nybø (V) vise full åpenhet om hva hennes departement har visst og gjort rundt funnene av gjentatte brudd på hvitvaskingsloven i Norges største bank siden 2016. SV vil ha en ekstern gransking..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Iselin Nybø, Norges, DNB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opposisjonen, krever, DNB-svarfra , regjeringen, vilha , ekstern, gransking
Aftenposten - 07 mai 21 kl. 09:33

Opposisjonen krever svar fra regjeringen om DNB

Ap ber næringsminister Iselin Nybø (V) vise full åpenhet om hva hennes departement har visst og gjort rundt funnene av….

VG - 01 mars 21 kl. 09:45

Krever vaksinesvar: – Regjeringen har vært helt blendet

Opposisjonen krever tydeligere svar på hvem Norge snakket med for å sikre seg en best mulig vaksineavtale..

NRK - 03 april 21 kl. 06:06

Hurtigtester gir usikre svar

Annenhver koronasmittet som har tatt hurtigtest i Danmark, har fått negativt svar, viser tall fra landets folkehelsetilsyn. Dermed er det ikke bare stor risiko for falskt positivt svar, som tidligere er omtalt, men også for falskt negativt svar, skriver Politiken, som viser til statistikk fra Statens Serum Institut (SSI). 117.

NRK - 16 mai 21 kl. 08:54

Medier krever svar fra Israel

Medieorganisasjoner verden over krever en forklaring fra Israel etter at de bombet et bygg som huset flere internasjonale journalister, blant andre nyhetsbyrået Associated Press og Al-Jazeera. Journalistene kom seg trygt ut i forkant etter å ha fått en advarsel fra israelsk militære. 145 mennekser på Gaza og åtte i Israel har blitt drept etter at kampene brøt ut mandag.

NRK - 11 feb. 21 kl. 14:19

Skiforbundet krever verdenscup-svar

Norges Skiforbund ber om svar fra regjeringen om deltakere til verdenscuprenn får lov til å komme inn i Norge. I alt 26 renn i alpint, langrenn, hopp og kombinert skal holdes i løpet av mars. I går forlenget regjeringen innreiseforbudet ut februar..

Dagbladet - 15 feb. 21 kl. 08:31

Krever svar etter familie-utkastelse

Familien på sju ble kastet ut fra den kommunale boligen. Nå krever KrF og Frp nye svar fra byrådet..

Dagbladet - 01 mars 21 kl. 22:35

Krever svar fra Erna

Byrådsleder Raymond Johansen krever svar etter nyheten om at Erna Solbergs statssekretær hadde kontakt med Molde-ordføreren før VG-intervjuet..

VG - 01 mars 21 kl. 23:58

Raymond Johansen krever svar fra Erna Solberg

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) krever svar på hva statsminister Erna Solberg (H) visste forut for Oslo-utspillet til Molde-ordfører..

Dagbladet - 13 april 21 kl. 07:00

Krever svar etter vaksineavsløring

Bent Høie krever svar etter Dagbladets avsløringer. Helseministeren vil vite hvorfor sykehus har vaksinert ledere uten pasientkontakt før ansatte i førstelinja..

NRK - 28 mai 21 kl. 16:35

Krever svar om overgrepsanklager

53 land krever svar fra Verdens helseorganisasjon (WHO) om overgrepsanklager blant ansatte i organisasjonen. Det skriver NTB. Det ble tidligere fredag kjent at ledelsen i WHO kjente til påståtte overgrep i egne rekker i Kongo, men ikke gjorde noe med anklagene.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Oljearbeiderens ekstreme jakt på perfekt biff

– I dag er det norske systemet bygget opp på masseproduksjon. Kjøttet kan være helt elendig, så lenge det passer inn i det industrielle systemet. Bonden får ikke betalt for kvalitet..

E24 - 2 timer siden

«Nå må du komme i gang, ellers tar jeg ideen»

Netthandel, influensere og rumpe: Silje Landevågs gründerbedrift traff alle de riktige trendbølgene på veien mot omsetning i 400-millionersklassen..

E24 - 2 timer siden

Hotellene i Bergen har færre bestillinger enn i fjor

De fleste hotellene i Bergen har åpnet igjen, men det er få bestillinger. Reiselivsdirektøren tror mange venter på vaksinedato før de planlegger ferien..

E24 - 4 timer siden

Aksjene på lag med bilrevolusjonen

Det er ennå ikke for sent for småsparerne. Her er syv aksjer som på ulikt vis gir en sterk eksponering til bilrevolusjonen. Til en helt annet pris enn Tesla..

E24 - 12 timer siden

Nordmenn fremskynder planene om Syden-ferie etter nye lettelser

Etter flere gode koronanyheter denne uken sikrer nå nordmenn seg «sydentur» i fellesferien. Charterselskapet TUIs første fly til utlandet går allerede 3. juli..

E24 - 13 timer siden

Kraftig omsetningshopp for dyretjenester: – Folk skaffer seg hunder og katter over hele Europa

Katter og hunder i norske hjem økte med omtrent 20 prosent i første kvartal. Effekten er økt etterspørsel for alt fra dyrebutikker til forsikringsselskaper..

E24 - 14 timer siden

Har skutt hull i gassflaskene på Ågotnes-basen

En skarpskytter har skutt hull på flaskene med acetylengass som tok fyr på Coast Center Base i Ågotnes i Øygarden lørdag. Det melder politiet..

E24 - 14 timer siden

Slik har pandemien endret Hollywood

Underholdningsbransjen har utviklet seg på noen viktige måter som kommer til å endre hverdagen for deg som TV-seer. Og det blir ikke nødvendigvis billig..

E24 - 14 timer siden

Brann i gassflasker på Coast Center Base på Ågotnes

En skarpskytter skyter hull på flaskene med acetylengass som lørdag brenner på Coast Center Base i Ågotnes i Øygarden..

E24 - 15 timer siden

G7-landene enige om global infrastrukturplan

Lederne for G7 lanserte lørdag en plan for å hjelpe med bygging av infrastruktur i vanskeligstilte land som et svar på Kinas lignende framstøt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt