NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 09:22

NRK - 17 mai 21 kl. 22:07

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, Telegrafbukta, Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppmodarom å , henta, heim, born
NRK - 04 mars 21 kl. 11:41

Røthe reiser heim frå VM

Langrennsløpar Sjur Røthe reiser heim frå VM i Oberstdorf. Han blei nummer 6 på både 15 og 30-kilometeren, men er altså uaktuell for stafetten og 5-mila. Røthe og sambuaren ventar barn, og han vil heim for å ta vare på familien, opplyser landslaget..

NRK - 17 mai 21 kl. 20:46

Mange unge samla i Kristiansand

Politiet skriv på Twitter at det er veldig mange ungdom i sentrum av Kristiansand. Mange er rusa, og smittevern er fråverande mange stader, skriv politiet. Dei oppmodar foreldre om å ta kontakt med borna sine og henta dei..

NRK - 03 april 21 kl. 17:07

Henta ut turfølge i Hemsedal

Eit redningshelikopter har henta ut personane på trugetur som sat fast ved Svarthetta i Hemsedal laurdag ettermiddag, melder Søraust politidistrikt..

NRK - 04 april 21 kl. 19:28

Vart henta av isen

Dei tre personane som sto fast på isen på Hallangen i Setskog, har vorte henta av isen, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 30 mai 21 kl. 15:54

Henta opp av vatn i Rauma

Ein mann er henta opp av eit delvis islagd vatn ved Trollstigen i Rauma etter ei skiulykke. Ifølge politiet er det blitt utført hjarte- og lungeredning på mannen som no er våken. Naudetatane er på staden og varetek dei involverte..

NRK - 07 april 21 kl. 09:11

Auke i spørsmål frå born og unge

Spørjetenesta UNG.no fekk ein kraftig auke i spørsmål frå born og unge i koronaåret. I 2020 svarte fagpersonar på 75.

NRK - 11 mai 21 kl. 09:24

1 lærar og seks born drepne

Ein lærar og seks born er drepne på ein skule i Kazan, den russiske delrepublikken Tatarstan. Ifølgje russiske medier opna to ukjende gjerningsmenn eld ved skulen. Ria Novosti melder at ein tenåring er gripen..

NRK - 01 juni 21 kl. 07:38

Tiltalt for nettovergrep

I dag startar rettssaka mot ein lærar frå Nordfjord som er tiltalt for nettovergrep mot born, skriv Sunnmørsposten. Mannen er tiltalt for å ha hatt seksualiserte samtalar og delt bilete og videoar av seg sjølv, med born. Han vedgår ikkje straffskuld..

NRK - 04 mars 21 kl. 07:29

2-åring låste mor ute

Politiet måtte bryta seg inn ein heim i Drammen sentrum i dag. Årsaka var at ein 2 år gammal gut hadde låst mora ute, då ho skulle henta avisa..

NRK - 23 mars 21 kl. 12:02

Ber om 4 år i fengsel for IS-kvinne

Aktor ber om 4 år i fengsel frå kvinna som i fjor blei henta heim fra Syria med sine barn. Påtalemakta meiner kvinna visste kva ho gjorde då ho reiste til Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 45 minutter siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 45 minutter siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 1 time siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.

NRK - 1 time siden

Fisker funnet omkommet i Berlevåg

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i et vann i Berlevåg i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Savnet fisker funnet omkommet

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i Gednje i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Slått med paraply

To menn ble slått med en paraply og fikk kuttskader på Nærbø i Hå i natt. En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet, og kjørt i arrest. Politiet oppretter sak..

NRK - 1 time siden

11 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 11 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

– Historisk klimabeslutning for G7

Søndag skal Storbritannia, USA, Canada, Japan, Frankrike, Tyskland og Italia samle seg bak felles miljøforpliktelser på G7-møtet i England. Naturhistorikeren David Attenborough (95), som skal holde tale på møtet, sier at toppmøtet står overfor historiens viktigste klimabeslutning. – Avgjørelsene vi tar dette tiåret, spesielt beslutningene som de fremste økonomisk avanserte landene tar, er de viktigste i menneskehetens historie, sier han..

NRK - 2 timer siden

Ingen smitte registrert i Telemark

For første gang siden 28. februar er det ikke registrert et eneste nytt smittetilfelle i det tidligere Telemark fylke. I starten av juni ble Skien, Porsgrunn og Bamble kommune tatt ut av området med tiltaksnivå B..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt