VG > Nyheter

Monday, 18 October, 00:47

VG - 15 sep 21 kl. 22:48

Opplysninger til VG: Erna Solbergs rådgiver kontaktet NRK om valg-ekspert

Ifølge VGs opplysninger forsøkte Peder W. Egseth, statssekretær ved Statsministerens kontor (SMK), å påvirke NRKs valg av eksperter til deres valgnattsending..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VGs, Peder, Statsministerens, SMK, NRKs, VG, Solbergs, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opplysninger, tilVG , Erna, Solbergs, rådgiver, kontaktet, NRKom , valg-ekspert
Aftenposten - 24 aug 21 kl. 18:07

Erna Solbergs regjering har vært litt som Erna Solbergs kjøkken

Erna Solbergs regjering har vært litt som Erna Solbergs kjøkken: rotete, men funksjonelt..

NRK - 26 sep 21 kl. 04:11

Kritiserer Solbergs tale i FN

Det norske teamet som tilrettelegger for Venezuela-forhandlinger, beklager statsminister Erna Solbergs tale i FN. I en setning kritiserte hun menneskerettighetenes kår i Venezuela. Diplomaten Dag Nylander sier i kveld til pressen i Mexico (der forhandlingene pågår) at talen kan svekke troverdigheten til Norges rolle.

NRK - 26 sep 21 kl. 04:11

Beklager Solbergs tale i FN

Det norske teamet som tilrettelegger for Venezuela-forhandlinger beklager statsminister Erna Solbergs tale i FN. Hun kritiserte menneskerettighetenes kår i Venezuela. Talen gjorde Venezuela rasende og i kveld sa diplomaten Dag Nylander til pressen i Mexico, der forhandlingene pågår, at talen kan svekke troverdigheten til Norges rolle.

NRK - 26 sep 21 kl. 04:11

Reaksjoner mot Solbergs tale i FN

Det norske teamet som tilrettelegger for Venezuela-forhandlinger mener det er synd om statsminister Erna Solbergs tale i FN blir oppfattet feil. Hun kritiserte menneskerettighetenes kår i Venezuela. Talen gjorde Venezuela rasende og diplomaten Dag Nylander sier til pressen i Mexico, der forhandlingene pågår, at talen kan svekke troverdigheten til Norges rolle.

NRK - 20 jun 21 kl. 02:54

15 prosent støtter Solbergs lag

Erna Solbergs trepartiregjering er ikke populær i folket. I en ny VG-måling vil bare 15 prosent at den skal fortsette, en nedgang på fem poeng fra april. Men Solberg er fremdeles den mest populære statsministerkandidaten før valget i september.

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 22:06

Solbergs svanesang

Dette så mest av alt ut som Erna Solbergs siste partilederdebatt i en valgkamp..

NRK - 13 sep 21 kl. 21:56

– En fiasko for Solbergs prosjekt

Valgprognosene er klare på at det blir et regjeringsskifte etter åtte år med Solberg som statsminister. Fellesforbundets leder Jørn Eggum sier at valgresultatet er en fiasko for det borgerlige regjeringsprosjektet til Erna Solberg (H). – Vi kan si ganske tydelig at Jonas blir statsminister, så får vi se hvem han skal regjere med.

VG - 31 maj 21 kl. 20:07

Jens avviser Erna-kritikk: Har bred støtte for NATO-opptrapping

NATO-sjef Jens Stoltenberg går langt i å avvise Erna Solbergs forslag om å ta ned NATOs ambisjoner de neste ti årene. Stoltenberg sier til VG at han har stor støtte for at NATO skal trappe opp..

VG - 08 aug 21 kl. 21:33

Lan Marie Berg hardt ut mot Erna Solbergs oljepolitikk

Lan Marie Berg (MDG) mener at oljepolitikken til statsminister Erna Solberg gjør at hun har et ansvar for det dødelige ekstremværet vi har sett i sommer. – Helt useriøst, svarer Høyres Nikolai Astrup..

VG - 09 okt 21 kl. 07:43

Erna Solbergs siste uke som statsminister: En klippe gjennom kaos og kriser

At Erna er blitt kalt stjerna må bare være for å få det til å rime. Som statsminister og Høyre-leder har hun lignet mer på en arbeidshest av den sjeldne, solide sorten..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Minst 26 døde i flomkatastrofe sør i India

Med anleggsmaskiner og helikoptre arbeider redningsmannskaper seg gjennom gjørmen sør i India. De leter etter et stort antall savnede etter flom og jordskred i et område hvor risikoen for slike katastrofer blir stadig større..

VG - 2 timer siden

Be jaget av drapsmannen: – Sliter med å sette ord på det jeg har opplevd

HYTTEGATA (VG) Matthias Anger (49) ble vitne til at en person ble drept ute på gaten der han selv bor. Da han løp til for å hjelpe, ble han jaget av det han beskriver som en aggressiv gjerningsmann med et langt stikkvåpen. Under flukten så han også sin egen nabo død..

VG - 9 timer siden

Justisministeren om Kongsberg-angrepet: – Kunne rammet oss alle

KONGSBERG (VG) Søndag deltok justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) på sørgegudstjeneste etter angrepet i Kongsberg tidligere i uken..

VG - 11 timer siden

Cruisekongens nye kurs

VG - 13 timer siden

Sørgegudstjeneste til minne om ofrene i Kongsberg: – Vi står sammen i fortvilelsen

KONGSBERG (VG) Søndag formiddag deltar kronprinsparet på en sørgegudstjeneste i Kongsberg kirke. En lang kø av mennesker strømmer til minnegudstjenesten..

VG - 13 timer siden

Sørgegudstjeneste til minne om ofrene i Kongsberg

KONGSBERG (VG) Søndag formiddag deltar kronprinsparet på en sørgegudstjeneste i Kongsberg kirke. En lang kø av mennesker strømmer til minnegudstjenesten..

VG - 15 timer siden

Corona påvirket søvnen vår – og vil fortsette å gjøre det

Studier verden over viste at coronapandemien bidro til søvnløse netter, men også bedre søvn for noen. Søvnforskere tror gjenåpningen kan by på utfordringer..

VG - 20 timer siden

Amess' drapsmann var kjent for britisk etterretning

Mannen som drepte den britiske politikeren David Amess, var kjent for politiet og var blitt sendt på et program for avradikalisering..

VG - Igår: 16:21

Mann funnet død i Skien: Betegnes som mistenkelig dødsfall

En uidentifisert mann ble funnet død på en sti i et boligfelt i Skien lørdag. Politiet betegner det som et mistenkelig dødsfall..

VG - Igår: 14:04

Disse ble drept på Kongsberg

KONGSBERG (VG) Politiet offentliggjør navnene på de fem som ble drept på Kongsberg onsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt