VG > Debatt

Torsdag, 05 August, 12:50

VG - 12 juni 21 kl. 10:41

Oppklaring om integrering

Det tjener ikke antirasismen at Ronald M. Synnes (VG 9.6.) tillegger meg en «rasistisk fortelling» jeg aldri har fremmet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ronald

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppklaringom , integrering
VG - 01 april 21 kl. 11:35

Mia Farrow med oppklaring om sine tre døde barn

Filmstjernen Mia Farrow (76) slår tilbake mot det hun beskriver som «ondsinnede rykter»..

NRK - 21 juli 21 kl. 11:04

Ingen mistenkte etter hærverk

Politiet har ingen mistenkte etter hærverket på minnesmerket for Benjamin Hermansen. Det er heller ikke mottatt noen tips i saken. Tagging er en type sak som kan være vanskelig å oppklare, sier politiadvokat Marthe Rørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 23 mars 21 kl. 08:41

Vinnerne av St. Hallvards-medaljen

Oslo bys høyeste utmerkelse St. Hallvard tildeles Knut «Kuppern» Johannessen og Nasreen Begum. Johannessen for sin livslange innsats for idretten og Bergum for sitt initiativ for integrering og inkludering av minoritetskvinner og -barn..

NRK - 23 mars 21 kl. 08:41

Vinnerne av St. Hallvard-medaljen

Oslo bys høyeste utmerkelse St. Hallvard tildeles Knut «Kuppern» Johannessen og Nasreen Begum. Johannessen for sin livslange innsats for idretten og Begum for sitt initiativ for integrering og inkludering av minoritetskvinner og -barn..

Klartale - 23 mars 21 kl. 14:32

De første Moria-flyktningene har fått oppholdstillatelse

Nå har 7 familier fra Moria fått oppholdstillatelse i Norge. I dag blir de sendt til mottak for integrering..

NRK - 23 mars 21 kl. 08:41

Disse får St. Hallvard-medaljen

Oslo bys høyeste utmerkelse St. Hallvard tildeles Knut «Kuppern» Johannessen og Nasreen Begum. Johannessen for sin livslange innsats for idretten og Begum for sitt initiativ for integrering og inkludering av minoritetskvinner og -barn..

NRK - 08 mai 21 kl. 09:40

Vil ha medisiner godkjent raskere

Fremskrittspartiet vil ha raskere tilgang til nye og kostbare medisiner i Norge. I Danmark tar det i snitt 154 dager før nye legemidler er innført, mens det i Norge tar 522 dager. Kostnadene skal dekkes av kutt i bistand, integrering og klimatiltak..

VG - 09 juni 21 kl. 10:06

REPLIKK1 ONSDAG: Feil om integrering i Norge

Jeg mener kronikkforfatter Magnus Marsdal (VG 1. juni) bygger på en rasistisk fortelling der mannlige afrikanere fremstilles som ville voldtektsmenn..

NRK - 10 juni 21 kl. 15:17

Reagerer på stjeling av prideflagg

Et angrep på prideflagget er et angrep på innbyggerne, mener Rina Mariann Hansen, byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester i Oslo kommune. Den siste tiden har flere skoler i hovedstaden opplevd at prideflagg blir stjålet. Hansen vil nå sende brev til kommunens virksomheter og oppfordre til politianmeldelse dersom flagg blir stjålet eller vandalisert..

Aftenposten - 16 juni 21 kl. 08:27

Økning i rapporterte barneekteskap: Guri Melby vil stoppe negativ sosial kontroll med tidlig innsats overfor nyankomne

Holdninger som hindrer integrering. Mangelfullt lovverk og registrering av lovbrudd..

Fler nyheter fra VG

VG - 18 timer siden

Supertreneren bak OL-gullet

Karstens Warholms eventyrlige OL-gull og verdensrekord på 400 meter hekk i Tokyo hadde ikke vært mulig uten treneren Leif Olav Alnes..

VG - 19 timer siden

Urkraftens drømmedag: Kan ha reddet Norge

TOKYO (VG) En sensasjon i sleggekast er trolig akkurat det troppen trengte for at det ambisiøse medaljemålet skal nås. Sportslig sett er OL i ferd med å kunne bli en stor norsk suksess..

VG - 23 timer siden

Vis meg hvem dine venner er…

Reaksjonene fra Gustav Witzøe på at de rikeste må betale noe mer i skatt, viser hvor mye de rikeste har tjent på å ha Høyre i regjering..

VG - Igår: 13:36

Svinaktig underlig kommentar fra VG

I kommentaren «Svinaktig dårlig dyrevelferd», har VG tatt argumentene til forskerne Javier Cianco, Cecilia G. Salinas og Rune Flikke for god fisk og stiller seg bak at Norge bør forby lakseoppdrett slik Argentina nylig gjorde.  Da velger VG å se bort fra at forbud neppe vil hjelpe klima, miljø, lokalsamfunn i land som driver havbruk eller matbehovet til verdens befolkning..

VG - 01 aug. 21 kl. 15:56

Ikke lov å le

Det første vi bør gjøre når noen viser sin sårbarhet, er å lytte. I Ramm-saken har vi fått en gyllen mulighet til akkurat det..

VG - 01 aug. 21 kl. 10:20

Fra høylytt hat til stilltiende enighet

I begynnelsen forsøkte de å ignorere oss. Når det ikke virket, prøvde de å latterliggjøre oss. Men når heller ikke det hadde effekt, angrep de oss.

VG - 01 aug. 21 kl. 07:46

Episk milliardsprekk

Oslos reservevannforsyning har gått på en ny kostnadssprekk, melder NRK. Nå blir også det såkalte stamnettprosjektet dyrere enn antatt..

VG - 30 juli 21 kl. 11:11

Norge må rustes mot værkatastrofer

Ekstremvær og flom har gjort tusenvis husløse og de offisielle dødstallene stiger raskt i Mellom-Europa, og varsler om hva vi har i vente- også i Norge. Klimaendringer krever at vi forbereder og tilpasser oss bedre værendringene..

VG - 30 juli 21 kl. 09:51

Høyteknologisk gruveprosjekt med miljøfokus

Gjennom flere artikler i VG i sommer har vi kunnet lese om demonstranter fra blant annet Natur og Ungdom som ønsker å hindre oppstart av den planlagte gruvedriften i Repparfjorden. Har demonstrantene egentlig skjønt hva de protesterer mot?.

VG - 28 juli 21 kl. 15:31

Når man løper vekk fra sin mor

Gående hjemover fra barneskolen med vennene mine så jeg moren min litt lenger framme. Hun bar på to store poser mat fra Spar-butikken, det så tungt ut. Istedenfor for å gå fram og hjelpe henne, gikk jeg ekstra sakte, for at hun ikke skulle se meg.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt