NRK > Nyheter

Tuesday, 17 May, 00:36

NRK - 21 okt 21 kl. 16:46

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar. Store hendingar kan nå busetnad, veg eller jernbane. Det skriv varsom.
Les mer på NRK


Les mer om:
NVE, Møre, Romsdal, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppjusterer, skredvarselet
NRK - 15 jul 21 kl. 10:57

Oppjusterer dødstallene etter flom

Seks hus har rast sammen, 11 er døde og så mange som 70 personer er savnet etter kraftig regn og flom vest i Tyskland, ifølge Bild. To brannmenn druknet da de forsøkte å redde noen av dem som er rammet..

NRK - 16 jul 21 kl. 11:26

Oppjusterer tallet på døde

108 mennesker er bekreftet omkommet i Tyskland og Belgia etter ekstremværet. 93 har mistet livet i Tyskland, 15 i Belgia. – Frykten er at det vil bli flere, sa en talsmann for det tyske politiet i Koblenz fredag ​​morgen..

E24 - 20 jul 21 kl. 07:04

Telenor halverte overskuddet i andre kvartal: Oppjusterer prognosene for 2021

Telenor avsluttet et dramatisk første halvår med et salg av virksomheten i Myanmar. Selskapet har fortsatt ikke det endelige sluttregnestykket klart for satsingen, men skrur opp prognosene for konsernets utvikling i år..

NRK - 27 jul 21 kl. 16:58

Oppjusterer farevarsel for Rogaland

Meteorologene har tirsdag ettermiddag oppdatert farevarslet for Rogaland. De varsler nå oransje farevarsel – svært kraftig styrtregn – i regionen. – Det er observert svært kraftige regnbyger i Rogaland, og dette vil fortsette utover ettermiddagen og kvelden.

NRK - 29 jul 21 kl. 15:53

Oppjusterer dødstall etter flom

Minst 150 mennesker har mistet livet i flom i et fjellområde nord i Afghanistan som kontrolleres av Taliban, melder NTB. Kraftig regnvær onsdag kveld forårsaket styrtfloden, opplyser Talibans talsmann Zabihullah Mujahed..

NRK - 20 aug 21 kl. 14:07

Oppjusterer drepte i Burkina Faso

Over 120 mennesker er drept i et jihadistangrep mot en militærkolonne i Burkina Faso, ifølge landets regjering. Tallene er dermed oppjustert fra 80. Blant dem som ble drept i onsdagens angrep nær grensa til Mali, er 65 sivile og 58 jihadister, ifølge en kunngjøring, skriver NTB.

NRK - 14 okt 21 kl. 15:37

Oppjusterer tall på skadede

Tidligere har det blitt meldt at det i tillegg til de som ble drept var to skadde. Dette tallet er nå oppjustert til tre. Den siste skadde hadde selv kommet seg til legevakt et annet sted, skriver politiet i en pressemelding..

E24 - 28 okt 21 kl. 13:58

Oppjusterer til kjøpsanbefaling før resultatslipp

Det er like før oppdrettskjempene skal ut i resultatilden, og sjømatanalytiker i Handelsbanken Markets, Kjetil Lye, øyner allerede to favoritter..

NRK - 01 nov 21 kl. 18:16

Macron etterlyser mer fra de store

Frankrikes president Emmanuel Macron ber de største utslipperne gjøre mer for å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader. Macron mener det er helt nødvendig at land med størst CO2-utslipp oppjusterer løftene sine. – Det viktigste de to neste ukene her på COP er at de største utslipperne hvis nasjonale strategier ikke har rettet seg etter målet om 1,5 graders oppvarming, øker sine ambisjoner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Vold på utefest i Arendal

I Arendal har politiet blitt tilkalt til Stølsvika hvor rundt 100 ungdommer er samlet. En person er kjørt til legevakta for sjekk etter å ha blitt slått av tre andre. Saken blir anmeldt, opplyser Agder-politiet..

NRK - 30 minutter siden

Fyllefest på Trøgstad fort

I Trøgstad i Østfold ber politiet foreldre hente ungdommer fra en stor ansamling av ungdommer der det er meldt om mye fyll og bruk av narkotika. Flere berusede ungdommer må ha helsehjelp, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Mindreårige på russefest i Mo i Rana

Det skal være en stor ansamling av mindreårige som drikker alkohol og er ufine på et russearrangement i Klokkerhagen i Mo i Rana, og russen har varslet politiet. Politiet i Nordland har sendt en patrulje til stedet..

NRK - 30 minutter siden

Russisk offensiv har stanset

Russerne har mistet en tredel av sine styrker i krigen i Ukraina, mener det britiske forsvarsdepartementet. Flere militære eksperter mener Russland ikke kan makte mer enn det de har gjort til nå i Ukraina. Offensiven i den østlige delen av Ukraina har stanset opp på grunn av de enorme tapene.

NRK - 1 time siden

273 evakuert fra Azovstal

Ifølge Reuters rapporterer ukrainske myndigheter nå at i alt 273 ukrainske soldater er evakuert fra det beleirede stålverket i Mariupol. 53 alvorlig sårede soldater er fraktet til sykehus i Novoazovsk og 220 soldater er fraktet ut til et annet sted, opplyser viseforsvarsminister Anna Malyar. Hun sier at alle soldatene skal få komme hjem gjennom fangeutveksling.

NRK - 1 time siden

Konflikt etter jordbruksoppgjøret

Da staten og bøndene kom til enighet om 10,9 milliard i jordbruksoppgjøret, skal det ha blitt gjort uten godkjenning fra styret i Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Det hevder Ola Fiskvik, organisatorisk nestleder i småbrukarlaget. Han sier avtalen ikke var godkjent av styret, noe han mener er et brudd på vedtektene.

NRK - 1 time siden

Marin: Tyrkias motvilje er urovekkende

Finlands statsminister Sanna Marin sier det er urovekkende at Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan nå er negativ til Sveriges og Finlands søknader om opptak i Nato. – Det er klart at budskapet er urovekkende. Spørsmålet er hva som er annerledes nå.

NRK - 1 time siden

Huitfeldt: Sverige og Finland vil styrke Nato

Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt sier til NRK at finsk og svensk Nato-medlemskap vil bidra til et kollektivt forsvar og styrke den nordatlantiske sikkerheten. Hun vil ikke spekulere i hva Erdogans nei vil bety for medlemssøknadene. – Jeg opplever at samtalene som har vært i Nato til nå, senest under utenriksministermøtet i helgen, har gitt uttrykk for at Sverige og Finland – som er nære partnere av Nato – har alle kvalifikasjoner til å bli medlemmer.

NRK - 2 timer siden

Knyttet seg ikke til handlingene

Mannen i 50-årene som er siktet for å ha drept sin kone og datter på Søm i Kristiansand i mars, knyttet seg ikke til drapshandlingene under det første avhøret med politiet, skriver fvn.no. Politiadvokat Bernt Olav Bryge sier avhøret ikke er ferdigstilt, og at siktede ikke ble spurt om han erkjenner straffskyld.

NRK - 2 timer siden

Årsaken til brannen på «Veidar» er avdekket

Årsaken til brannen på fiskebåten «Veidar» er nå avdekket av politiet. Etterforskningsleder Øystein Hansen ved Vest-Lofoten politistasjon forteller til Lofotposten: – Brannen startet i fabrikken om bord, og det skyldes en elektrisk feil. Det er ingen i rederiet som er å laste for dette.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt