NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:45

NRK - 23 jun 21 kl. 10:10

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent. Prisen på et fat nordsjøolje er oppe 1,07 prosent, og handles i skrivende stund for 75,46 dollar fatet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Oslo Børs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppgang, Oslo, Børs
NRK - 21 apr 22 kl. 09:50

Leieprisene stiger – kraftig oppgang i Bergen

Leieprisene steg med 1,6 prosent i de fire største byene i årets første kvartal. Bergen fikk en kraftig oppgang i utleiemarkedet, mens Stavanger gikk noe ned. – Eiendom Norges utleieboligprisstatistikk viser at det var en oppgang i utleieboligprisene i Norge samlet i første kvartal 2022.

NRK - 30 sep 21 kl. 17:17

Kahoot med oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs rundet av torsdagen med en svak oppgang. Hovedindeksen endte på 1.163,32 poeng, opp 0,81 prosent.

Klartale - 28 sep 23 kl. 06:00

Studentenes liv i byen

Det er høst i lufta. Og studentene har inntatt byer i hele Norge. Aller flest studenter finner du i Norges hovedstad Oslo.

NRK - 21 jul 21 kl. 23:14

Ny grønn dag på børen i USA

Børsen i USA avsluttet handelen onsdag med oppgang for andre dag på rad. Dow Jones-indeksen fikk en oppgang på 0,8 prosent etter endt handel, og steg til. S&P 500-indeksen fikk også en oppgang på 0,8 prosent.

NRK - 14 sep 22 kl. 23:04

Svak oppgang på børsene i USA

Børsene i USA endte onsdag med en svak oppgang, dagen etter den verste handelsdagen på Wall Street siden juni 2020. Ved stengetid onsdag var industriindeksen Dow Jones opp 0,10 prosent, mens den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 0,34 prosent. Den teknologidominerte Nasdaq-børsen endte dagen best, med en oppgang på 0,74 prosent.

NRK - 30 sep 21 kl. 10:33

Oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs stiger torsdag formiddag etter bred oppgang. Klokken 10 lå hovedindeksen på Oslo Børs på 1.167,52 poeng, en oppgang på 1,2 prosent siden åpning.

NRK - 20 jul 22 kl. 09:32

Oslo Børs stiger fra start

Oslo Børs gikk opp fra start onsdag. Etter en halvtimes handel var hovedindeksen opp 0,6 prosent til 1.203,8 poeng.

NRK - 28 jul 22 kl. 09:31

Solid oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs startet torsdagen med en oppgang på 1,3 prosent 1.232,61 poeng etter trippel renteheving i USA og en god utvikling for Asia-børsene. Equinor (+2,0) og Norsk Hydro (+1,5) er blant selskapene med oppgang.

NRK - 11 aug 22 kl. 17:41

Oppgang på Oslo Børs

Ukens nest siste handelsdag endte med oppgang på Oslo Børs. Hovedindeksen endte børsdagen på 1.266,59 poeng, en oppgang på 1,45 prosent.

NRK - 13 jan 23 kl. 07:03

Rekordsterk prisvekst i leiemarkedet i 2022

Leieprisene i de fire store byene steg med 1 prosent i fjerde kvartal 2022. I 2022 har leieprisene steget med 7,5 prosent. - Eiendom Norges utleieboligprisstatistikk viser en historisk sterk oppgang i utleieboligprisene i Norge både i fjerde kvartal og 2022 under ett.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 30 minutter siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.

NRK - 15 minutter siden

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.

NRK - 1 time siden

Retten er satt på dag fem

I dag er femte dag av rettssaken mot Zaniar Matapour. I dag skal flere fornærmede vitne mot den terrortiltalte mannen, som heller ikke i dag reiste seg da dommeren kom inn i rettssalen. Først ut er Tone Sand, en av over 260 fornærmede etter skytingen natt til 25.

NRK - 1 time siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 45 minutter siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 1 time siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.

NRK - 1 time siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 1 time siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 1 time siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com