NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 21:58

NRK - 23 juni 21 kl. 10:10

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent. Prisen på et fat nordsjøolje er oppe 1,07 prosent, og handles i skrivende stund for 75,46 dollar fatet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Oslo Børs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppgang, Oslo, Børs
NRK - I førrgår: 23:14

Ny grønn dag på børen i USA

Børsen i USA avsluttet handelen onsdag med oppgang for andre dag på rad. Dow Jones-indeksen fikk en oppgang på 0,8 prosent etter endt handel, og steg til. S&P 500-indeksen fikk også en oppgang på 0,8 prosent.

E24 - 14 april 21 kl. 08:38

Foventer oppgang på Oslo Børs

Nordnet-analytiker forventer at tirsdagens oppgang på Oslo Børs vil fortsette ved børsåpning onsdag..

NRK - 14 mai 21 kl. 19:13

Veka enda i pluss på Oslo Børs

Oslo Børs starta med nedgang fredag, men snudde og enda likevel med oppgang. Hovudindeksen enda på 1.069, 82 poeng, opp 0,38 prosent.

E24 - 28 mai 21 kl. 08:16

Spår oppgang på Oslo Børs

Etter positiv stemning i USA og solid oppgang i Asia tror analytiker at det går mot grønne tall også i Oslo..

NRK - 31 mai 21 kl. 16:51

Oslo Børs med oppgang

For fjerde måned på rad endte Oslo Børs med oppgang. Hovedindeksen endte på 1.106,6 poeng i mai.

E24 - 01 juni 21 kl. 09:01

Markant oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs starter juni med ytterligere oppgang i takt med oljeprisoppgangen..

NRK - 02 juni 21 kl. 17:23

Svakt opp på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs endte onsdag på 1 124,04 poeng, en oppgang på marginale 0,1 prosent. Også ved de toneangivende børsene i Frankfurt, London og Paris var det svak oppgang – mellom 0,1 og 0,4 prosent. Utviklingen var tilsvarende da handelen startet i USA..

E24 - 14 juli 21 kl. 09:02

Oslo Børs med oppgang etter vingling

Etter en vinglete start på dagen, ligger Oslo Børs an til å ende onsdagens handel med oppgang. Selskapet bak Bank Norwegian, Norwegian Finans Holding, er fortsatt opp omtrent 5,5 prosent etter Nordax-bud i morges..

E24 - 21 juli 21 kl. 08:34

Analytiker venter oppgang for Oslo Børs onsdag morgen

Det er oppgang i vente når Oslo Børs åpner onsdag morgen..

E24 - 26 mars 21 kl. 08:22

Markant oppgang på Oslo Børs

Etter en turbulent uke starter Børsen i positivt terreng fredag morgen. Høyrere leiepriser på skip etter kaoset i Suezkanalen, bidrar til oppgang for flere rederier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 30 minutter siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 1 time siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 2 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 3 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.

NRK - 3 timer siden

Store demonstrasjonar i Paris

Store politistyrkar er plassert ut i sentrum av Paris laurdag etter at tusenvis at demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronavaksinen. Fleire delar av byen er stengt av for publikum. Sjå demonstrasjonen direkte her..

NRK - 3 timer siden

Smittevernlege i Sogndal slår alarm

Av dei elleve som er smitta etter eit utbrot på nattklubben Meat Point i Sogndal sist helg, var det berre tre som ikkje var vaksinerte. Det har fått smittevernlege Jan Ove Tryti til å gå ut med ei åtvaring. – Smitteutbrotet i Sogndal gir oss grunn til å tru at vaksine gir dårleg vern mot smitte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt