NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:07

NRK - I førrgår: 14:20

Oppblussing etter skogbrann på Dombås

Mandag ettermiddag oppstod en skogbrann på Dombås langs Dovrebanen. Brannvesenet melder torsdag ettermiddag om at røykutviklingen i området tiltar, og at de derfor har rekvirert skogbrannhelikopter til området. Ifølge Brann Innlandet skal utviklingen foreløpig ikke være dramatisk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dombås, Dovrebanen, Brann Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppblussing, etter, skogbrann, Dombås
NRK - I førrgår: 14:20

Oppbluss etter skogbrann på Dombås

Innlandet Brannvesen melder torsdag ettermiddag om oppblussing i brannområdet på Dombås, hvor de fikk kontroll på brannen natt til tirsdag. Det er derfor rekvirert skogbrannhelikopter til området. Åge Tøndevoldshagen, brannsjef i Lesja Dovre brannvesen, sier at det ikke er fare for stor spredning så lenge vinden ikke snur voldsomt.

NRK - Igår: 23:30

Fortsatt skogbrann mellom Dovre og Dombås

Brannvesenet jobber fremdeles med å få kontroll på en skogbrann mellom Dombås og Dovre sentrum, samme sted som det brant mandag og tirsdag. Øverbygdsvegen er stengt etter brannen, og vaktleder Eirik Haugen ved Innlandet 110-sentral sier til NTB torsdag kveld at det fremdeles brenner på stedet..

NRK - 20 jun 22 kl. 17:25

Brann langs Dovrebanen

Politiet i Innlandet melder om røykutvikling langs toglinja ved Dombås. Det brenner stedvis kraftig både sør og nord for Dombås, oppdaterer politiet klokken 17.34.

NRK - Igår: 05:31

Delvis kontroll på skogbrann

Mannskaper har delvis kontroll på brannen som blussa opp igjen i går kveld i lia i skogen sør for Dombås. Det opplyser vaktleder Eirik Haugen ved 110-sentralen i Innlandet. Det er ikke mulig for brannmannskaper å gå inn i området til fots, på grunn av stein som kan rulle nedover dalsida.

NRK - 05 jun 22 kl. 14:36

Skogbrann i Froland i Agder

Det har oppstått skogbrann i Mykland i Froland. Brannvesenet opplyser at de ikke har kontroll og at det er tilkalt skogbrann-helikopter. En låve og et uthus har brent ned.

NRK - 8 timer siden

Bruker drone under skogbrann

Brannvesenet bruker drone med varmesøkende kamera for å finne varmepunkter på bakken i skogbrannen på Dombås. To helikoptere er med i slukkingsarbeidet, som fortsetter lørdag formiddag. Brannsjef Åge Tøndevoldshagen sier til NRK at de har kontroll på situasjonen.

Klartale - 27 apr 22 kl. 16:00

Slik opplevde folk korona-pandemien

Hele verden har levd med korona-viruset lenge. I Norge har korona vært en del av vår hverdag i over to år. Klar Tale spurte tre på gata hvordan livet deres ble preget av korona.

VG - 26 apr 22 kl. 19:28

Politiet har en mistenkt etter skogbrann i Bergen

Tirsdag var det en større skogbrann i Espeland nord i Bergen. Brannvesenet har nå kontroll på brannen. Politiet melder at de har en mistenkt..

VG - 09 jun 22 kl. 13:52

Skogbrann raser i Spania: – Litt skremmende

Flere tusen er evakuert etter at det brøt ut skogbrann i spanske Costa del Sol. Norske Selma og kjæresten er på ferie og så flammene på nært hold..

NRK - 20 jun 22 kl. 10:46

Skogbrann i Skien

Nødetatene rykker ut etter melding om skogbrann. Det er uviss omfang, men det er fare for spredning. Det skriver politiet på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 30 minutter siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 30 minutter siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 45 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com