NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 19:32

NRK - 06 april 21 kl. 09:13

Opnar for reising i New Zealand

Folk frå New Zealand får frå 18. april reisa karantefritt til og frå Australia. Det kunngjorde statsminister Jacinda Ardern i dag. Frå før har Australia innført regelen om at deira innbyggjarar slepp karantene etter turar til New Zealand. Dei to landa har hatt lite koronasmitta i det siste..
Les mer på NRK


Les mer om:
New Zealand, Australia, Jacinda Ardern

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opnar, for, reisingi , New, Zealand
E24 - 03 mars 21 kl. 20:26

Høie mener det ikke er utenkelig med reising i mai

Helseminister Bent Høie (H) tror de to neste månedene blir tøffe, trolig med like strenge tiltak. Men reising mot slutten av mai er ikke utenkelig, sier han..

E24 - 14 april 21 kl. 11:11

Dansk enighet om å åpne for mer reising

Danmarks regjering har sammen med opposisjonspartiene blitt enige om å gradvis åpne for mer reising..

NRK - 23 april 21 kl. 17:13

Opnar terroretterforsking

Fransk politi opnar ei terroretterforsking etter at ein politibetjent vart knivstukken og drepen på stasjonen der ho arbeidde i Rambouillet utanfor Paris. Mannen som gjekk til åtak vart skoten og drepen av politiet..

Dagbladet - 22 jan. 21 kl. 19:17

- Vesentlig mindre kontakt og reising

Fredag kveld vil regjeringen innføre nye, drastiske hastetiltak for å holde utbruddet av den britiske mutasjonen under kontroll..

NRK - 24 jan. 21 kl. 08:28

Unngå unødvendig reising

Næringsforeningen i Trondheimsregionen og Trondheim kommune anmoder om at all unødvendig reisevirksomhet til kommuner som er berørt av det muterte koronaviruset unngås. Kommunen stiller planlagte tjenestereiser i bero inntil videre..

NRK - 23 feb. 21 kl. 10:54

Hellas vil ha vaksinepass

Hellas vil ha fortgang i EUs arbeid med vaksinepass, i håp om at det skal opne for meir reising og få i gang igjen turistnæringa i landet. Innføringa av vaksinepass blir drøfta på eit EU-toppmøte denne veka. Hellas er blant pådrivarane for slike pass, men fleire land skal vere skeptiske, skriv NTB.

VG - 04 mars 21 kl. 23:05

Les dagens VG her!

Vi er inne i en kritisk periode av pandemien og må forvente strengere tiltak, ifølge ekspertene. Hva skjer med hytteforbud, konfirmasjon, reising, vaksinering, uteliv og permitteringer? Her er deres prognoser for påsken, våren og sommeren..

VG - 05 mars 21 kl. 04:54

5 eksperters prognoser: Slik blir coronavåren

Vi må forvente strengere tiltak, ifølge ekspertene. Hva skjer med hytteforbud, reising, vaksinering, uteliv og permitteringer? Her er deres prognoser for påsken, våren og sommeren.

NRK - 12 mars 21 kl. 13:08

Fraråder ikke reising til hytta

Det er ok å dra på hytta i påsken, sier helseminister Bent Høie på pressekonferansen fredag. Han oppfordrer folk til å gjøre handlingen hjemme..

NRK - 16 mars 21 kl. 19:14

Flere muterte virus i England

Engelske helsemyndigheter meldte tirsdag om at de har registrert to nye tilfeller av den brasilianske virusvarianten, som begge er knyttet til reiser til Brasil. Totalt er det registrert tolv tilfeller. Det er også registrert to tilfeller av en variant som først ble funnet på Philippinene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslo overkjørte råd fra FHI

Byrådet i Oslo overkjørte råd fra FHI da de åpnet for at opptil ti personer kan være samlet i private hjem. FHI sier de ikke har vært involvert i Oslos gjenåpningsplan, og at de hadde rådet byrådet til å gradvis øke fra to til fem i private hjem..

NRK - 30 minutter siden

Legionella på sjukehus

Det er oppdaga legionellasmitte i vatnet på sjukehuset i Kristiansund. Det betyr at pasientane og tilsette på den eine fløya ikkje får dusje eller drikke vatnet frå kranen. Sjukehuset har sett krisestab for å handtere smitten.

NRK - 30 minutter siden

Fallskjermhoppar til sjukehus

Klokka 18.04 varsla fallskjermklubben på Voss politiet om at ein av hopparane hadde hatt ei hard landing. Vedkomande var vaken og blei sendt til Voss sjukehus.

NRK - 15 minutter siden

Skredfare flere steder

Det er meldt om betydelig snøskredfare i Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø og Jotunheimen lørdag. Søndag er listen enda lenger. I tillegg til nevnte steder er det også meldt om snøskredfare, faregrad 3, i Indre Sogn, Hallingdal og Vest-Telemark, opplyser varslingstjenesten Varsom.

NRK - 45 minutter siden

Politiaksjon i Indre Østfold

Politiet har rykket ut til Hobøl i Indre Østfold etter en voldshendelse. En person har blitt slått i hånden med en ukjent gjenstand. Bevæpnet politiet prøver å få kontakt med en person som har forskanset seg i et hus..

NRK - 30 minutter siden

Vil samarbeide om migrasjon

USAs visepresident Kamala Harris og Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador lovet fredag ​​å samarbeide om å løse problemet med ulovlig migrasjon til USA. Under det virtuelle møtet fra kontoret sitt i Washington sa Harris blant annet at de to landene burde samarbeide om å hjelpe El Salvador, Guatemala og Honduras med å forbedre leveforholdene i landene, og overtale flere migranter til å bli hjemme, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sto for saueklipping

Sauenæringa i Innlandet får ros av Statsforvalteren for å ha gjennomført vårklippinga uten utenlandske saueklippere. Normalt trengs det utenlandske klippere for å ta vårklippen på 140 000 sauer i Innlandet, men nå er det innreiserestriksjoner..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrudd i Risør

Rundt 200 personer må i karantene etter at en Risør-mann testet positivt fredag ettermiddag. Kommunen er i gang med smittesporing, som er den mest omfattende gjennomført i Risør så langt, ifølge en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bra resultat for Eidsiva

Høye strømpriser har bidratt til et veldig bra resultat for Eidsiva. Konsernet har et resultat på 794 millioner kroner etter skatt i første kvartal i år. Driftsinntektene var 35 millioner kroner høyere enn på samme periode i fjor..

NRK - 1 time siden

Mange russ har testet seg

1351 blå- og rødruss har testet seg i Stavanger de siste dagene. Stavanger kommune skryter av russen som har gjort det de kan for å hjelpe smittesporerne. På Nord-Jæren er nå 97 russ smittet av covid-19..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt