NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:43

NRK - 04 mar 24 kl. 09:41

Ope i Kvam

Fylkesveg 79 mellom Steinstø og Ytre Ålvik i Kvam er opna for trafikk etter steinspranget i dag tidleg. Det vart først opplyst at ein geolog ville gjere ny vurdering klokka 12, men allereie i 09-tida var vegen opna..
Les mer på NRK


Les mer om:
Steinstø, Ytre Ålvik, Kvam

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opei , Kvam
NRK - 01 dec 23 kl. 12:42

Dumper billettprisene i håndball-VM

Etter glisne tribuner i VM-åpningen i Stavanger, tas det grep før landslagets kamper i hovedrunden skal bli spilt i Trondheim. Det bekrefter leder for medier og kommunikasjon Lars Hojeim Kvam til Adresseavisen. – Vi setter ned alle priser til 200 kroner uansett plass i arenaen, ved kjøp av minimum tre billetter.

NRK - 16 dec 23 kl. 19:59

«Speilblank E6»: Flere biler står fast på E6 ved Kvam

Like før kl. 20.00 melder politiet at flere kjøretøy står fast på E6 i køen som dannet seg etter trafikkuhellet nord for Teigkamptunellen på Kvam.

NRK - 26 jan 24 kl. 00:58

Brann i enebolig i Bergen - flere evakuert

Flere naboboliger er evakuert, opplyser Vest politidistrikt på X. – Vi er ute med store ressurser, sier vaktleder Stian Kvam ved 110-sentralen. Det er en viss spredningsfare, og de jobber med å få slått ned flammene, sier Kvam.

NRK - 26 jan 24 kl. 00:58

Brann i enebolig i Bergen - naboer evakuert

Flere naboboliger er evakuert, opplyser Vest politidistrikt på X. – Vi er ute med store ressurser, sier vaktleder Stian Kvam ved 110-sentralen til NRK. Det er en viss spredningsfare, og de jobber med å få slått ned flammene, sier Kvam.

NRK - 31 jan 24 kl. 14:09

Bil truffet av isnedfall i Kvam

Vegtrafikksentralen melder at Fylkesvei 49 Hansagjeltunnelen i Kvam er stengt på grunn av en trafikkulykke. Nødetater er på vei til stedet. – Isnedfall har truffet en bil og airbagen er utløst.

NRK - 04 mar 24 kl. 06:00

Steinras stenger vei i Kvam

Fylkesveg 79 mellom Steinstø og Ytre Ålvik i Kvam er stengt på grunn av steinras. – Det har komt ned en stein på ett par hundre kilo som har knust litt, så det ligger en del stein i vegbanen, opplyser Ken Ove Holm hos Vegtrafikksentralen til NRK. Området er rasutsett.

NRK - 22 mar 24 kl. 20:31

Har sendt ut farevarsel etter togulykke – ber folk halde seg unna

I Bergen er det sendt ut farevarsel etter togulykka ved Arna stasjon. Politiet ber folk halde seg inne og halde vindauga lukka. Dei ber også folk halde seg 500 meter unna stasjonen.

VG - 18 apr 24 kl. 21:33

Kvinne siktet for drapsforsøk i Kvam

Politiet har torsdag ettermiddag pågrepet og siktet en kvinne for drapsforsøk i Kvam..

NRK - 19 apr 24 kl. 15:20

Kvinne varetektsfengslet for drapsforsøk i Kvam

En kvinne er varetektsfengslet, siktet for drapsforsøk, ildspåsettelse og grovt skadeverk i Kvam i Vestland. Det bekrefter kvinnens forsvarer Kim Villanger overfor NRK. Torsdag rykket politiet ut til et brennende hus.

NRK - 04 dec 23 kl. 08:24

Spotify seier opp 17 prosent av dei tilsette

Strøymetenesta Spotify reduserer arbeidsstokken med 17 prosent, opplyser Aftonbladet. Administrerande direktør og medgrunnleggjar Daniel Ek skriv i eit ope brev at han beklagar at mange smarte, dyktige og hardtarbeidande menneske blir tvungne til å forlata selskapet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tyskland: Tre personer siktet for spionasje for Kina

Tysk politi har pågrepet og siktet tre tyske statsborgere for spionasje til fordel for Kina, opplyser påtalemakten i en pressemelding. To menn og en kvinne er siktet for å ha overlevert sensitiv teknologi, som kan bli brukt til militære formål, til den kinesiske etterretningstjenesten MSS. Politiet har gjennomsøkt både boligene og arbeidsplassene til de tre og gjort flere beslag, ifølge pressemeldingen.

NRK - 1 time siden

TV-tårn har kollapset i Kharkiv

Et TV-tårn i den ukrainske byen Kharkiv har blitt truffet som følge av et russisk luftangrep, melder Reuters. En AFP-journalist på stedet melder at store deler av tårnet har kollapset. Det skaper store signalproblemer i området..

NRK - 1 time siden

FN-rapportør mener Israel bevisst påfører hungersnød i Gaza

Tlaleng Mofokeng, FNs spesialrapportør for rett til helsetjenester, har mandag holdt pressekonferanse i Geneva om helsesituasjonen på Gazastripen. Her kommer hun med harde ord mot Israel. – Ikke bare dreper og forårsaker Israel uopprettelig skade mot palestinske sivile med sine bombardementer, de og deres allierte påfører også bevisst og med vilje hungersnød, langvarig underernæring og dehydrering.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke på Tysnes

En mann er alvorlig skadet etter å ha fått den ene hånden inn i en vedkløyvemaskin på Tysnes, melder politiet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med vedhogst. Mannen var våken og bevisst da nødetatene kom frem.

NRK - 2 timer siden

TV 2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i møbelprodusenten Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV 2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 3 timer siden

En person skadet etter brann i hyttefelt i Åmli

En hytteeier skal ha fått brann og røykskader etter brann mellom hytter i et hyttefelt i Skjeggedal i Åmli. Han får nå hjelp fra ambulansepersonell på stedet. Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen som har spredt seg over flere hundre kvadratmeter.

NRK - 2 timer siden

TV2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 3 timer siden

19-åring siktet for to gullsmedran

En 19 år gammel mann er siktet for å ha ranet gullsmed David-Andersen i Oslo sentrum, samt en gullsmed i Bergen forrige måned. Vest politidistrikt har siktet en 19 år gammel mann med utenlandsk statsborgerskap for et gullsmedran hos Van Bergen på Bryggen i Bergen fredag 22. mars, skriver TV 2.

NRK - 3 timer siden

Brann i hyttefelt i Åmli

Det brenner mellom hytter i et hyttefelt i Skjeggedal i Åmli i Agder. Ifølge brannvesenet er brannen spredt over flere hundre kvadratmeter. De jobber nå med å skaffe seg oversikt over om det har spredt seg til hytter i nærheten..

NRK - 3 timer siden

Forbud mot MC-klubben Satudarah skal behandles på nytt

I januar ble det bestemt av Borgarting lagmannsrett at motorsykkelklubben Satudarah forbys i Norge. Politiet mener de er involvert i knivstikking, skyting på åpen gate og andre alvorlige lovbrudd. Klubben har nektet for dette, og fikk medhold i tingretten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com