E24 > Økonomi

Thursday, 28 March, 08:55

E24 - 16 mar 22 kl. 17:04

Onsdag ventes startskuddet for en rekke rentehopp i USA

Spørsmålet er hvor aggressivt Fed vil heve renten fremover, for det vil merkes også i Norge. – Vi tror ikke Fed vil snu, selv om det skaper uro på børsene..
Les mer på E24


Les mer om:
Fed, Norge, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Onsdag, ventes, startskuddet, foren , rekke, rentehoppi , USA
NRK - 01 feb 24 kl. 10:15

Oppdaterte farevarsler om svært kraftige vindkast både i Nordland og Troms

Torsdag morgen ble farevarslene for Nordland og Troms oppdatert. Nordland opplever vind i orkans styrke. Også i Troms vil vindkastene bli voldsomme.

NRK - 22 jan 23 kl. 11:13

Farevarsel flere steder i landet mandag

Det meldes om glatte forhold flere steder i landet mandag, spesielt i Trøndelag og på Vestlandet. Oransje farevarsel for snøskred gjelder for flere steder på Vestlandet, Innlandet og i Nord-Norge mandag, ifølge Varsom.no.

NRK - 15 apr 23 kl. 04:23

IMF: Saktere vekst i sikte for Europa

– Europa står nå overfor tre utfordringer: Inflasjonen må bekjempes, veksten må styrkes, og stabilitet i finanssektoren må opprettholdes, sier IMFs Europa-sjef Alfred Kammer. Han sier det går mot en klar nedgang i veksten framover, men de fleste landene vil unngå resesjon. For kontinentet som helhet ventes en vekst på 0,8 prosent i år, mot 3,6 prosent i fjor og 1,4 prosent neste år.

NRK - 24 nov 23 kl. 12:11

Frigitte gisler ventes å ankomme Israel klokken 17 norsk tid

Gislene som fredag blir frigitt av Hamas på Gazastripen, ventes å ankomme Israel klokken 18 lokal tid, eller klokken 17 norsk tid, opplyser den israelske hæren. Når de kommer til Israel, vil de ble sendt til sykehus der de vil få møte familiemedlemmer som venter på dem, skriver den israelske avisen Haaretz. Den israelske hæren (IDF) sier en liste med navn på dem som ventes å bli frigjort, vil bli gitt til Israel hver dag rundt klokken 16 lokal tid.

NRK - 18 dec 23 kl. 12:29

Farevarslene hagler flere steder i landet

I Lyngen, Tromsø, Sør-Troms, Indre Troms, Lofoten og Vesterålen, Ofoten, Salten, Svartisen, Helgeland, Indre Fjordane, Jotunheimen, Indre Sogn, Hardanger er det pågående skredfare som vil vedvare tirsdag. Fra og med midnatt natt til tirsdag er det også utstedt oransje farevarsel om snøskred for Romsdal, Voss, Trollheimen, Heiane, Hardanger, Vest-Telemark og Hallingdal. Det ventes også kraftig snøfokk i fjellet i deler av Sør-Norge, samt oransje farevarsel for svært kraftige vindkast i deler av Møre og Romsdal og Trøndelag.

NRK - 07 dec 22 kl. 05:50

Ventes krevende kjøreforhold på Østlandet

Etter snøvær og trafikkaos flere steder tirsdag kveld og natt til onsdag ventes det krevende kjøreforhold på Østlandet også på morgenen. – Øst politidistrikt har i natt hatt meget utfordrende kjøreforhold. Det har blitt meldt om flere utforkjøringer, men ingen ulykker med alvorlig personskade, melder politiet onsdag morgen.

NRK - 07 jul 23 kl. 09:58

Startskuddet har gått for okseløpene i Pamplona

Det første av årets okseløp under den berømte og kontroversielle San Fermín-festivalen i Pamplona i Spania har gått av stabelen. Tusenvis av festlystne var vitne til at startskuddet for det første okseløpet ble avfyrt fredag morgen. I til sammen åtte dager blir flere okser drevet gjennom de trange gatene og inn på tyrefekterarenaen om morgenen.

NRK - 29 aug 23 kl. 03:29

Florida ruster opp før stormen Idalia

Folk i Florida evakueres fra boligene sine, og det settes opp flomvern av sandsekker idet den tropiske stormen Idalia intensiveres og nærmer seg delstaten. Stormens kraftige regnvær har allerede truffet Cuba og tvunget folk der til å evakuere. Idalia ventes å treffe Florida med orkanstyre sent tirsdag.

NRK - 13 dec 23 kl. 21:16

Kjennelse i bedragerisøksmålet mot Trump ventes tidlig neste år

Vitneforklaringene i bedragerisøksmålet mot USAs ekspresident Donald Trump i New York ble avsluttet onsdag. Kjennelse i saken ventes på nyåret. New Yorks justisminister Letitia James har reist søksmål mot ekspresidenten, hans to eldste sønner og familiebedriften Trump Organization.

NRK - 13 feb 22 kl. 12:53

Farevarsel for snøfokk i Salten, Saltfjellet, Lofoten og Finnmark

Meteorologene har sendt ut farevarsel for snøfokk på Saltfjellet, i Salten og Lofoten fra søndag. Det er også sendt ut varsel for Finnmark fra mandag. Fra søndag ettermiddag til mandag morgen ventes det i Lofoten lokalt snøfokk i forbindelse med nordvest kuling og snøbyger, skriver Yr på sine nettsider.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Aker Carbon Capture selger 80 prosent av selskapet til SLB

Får betalt 4,12 milliarder kroner for aksjene..

E24 - 1 time siden

Forlik i rettskrangel mellom Disney og Florida

Disney og Florida har inngått forlik i en krangel som startet da Disney protesterte mot et forbud mot å undervise om seksualitet og legning i skolen..

E24 - 1 time siden

Slik kan dere unngå hyttekrangel: – Kan føre til full splittelse

Hva når den ene vil oppgradere, og den andre ikke vil? Hva når nevøen har hatt fest og innboet er halvt rasert? Hva når pappas gyngestol plutselig er blitt malt blå?

E24 - 1 time siden

Eggkrisen tar av: – En gradvis forverring

Slukker påskemorgen fortsatt sorgen – uten egg til frokost?.

E24 - 2 timer siden

Analyse: Over 4.500 bedrifter i fare for konkurs

Konkursrisikoen øker i nesten alle bransjer, ifølge analyseselskap..

E24 - 10 timer siden

Equinor inngår fagforeningsavtale i USA

Equinor har signert en fagforeningsavtale knyttet til South Brooklyn-basen, som skal forsyne havvindprosjektet Empire Wind utenfor New York..

E24 - 18 timer siden

Wall Street bryter tapsrekke etter sluttspurt: Dow Jones markant opp

New York-børsen styrket seg utover kvelden onsdag..

E24 - 12 timer siden

Påskestreik blant Lufthansa-ansatte avverget

Det tyske flyselskapet Lufthansa har kommet til en enighet med fagforeningen Verdi som avslutter en lengre arbeidskonflikt om bedre lønn for bakkemannskapene..

E24 - 14 timer siden

Venter fire svenske kutt: – Endringene i utsiktene var dramatiske

Riksbanken venter rentekutt allerede i mai eller juni. Men økt vekst kan gjøre at det bare blir fire rentekutt før renten pauses igjen, tror britiske HSBC..

E24 - 16 timer siden

Reder-milliardæren flyttet for å spare skatt – til en øy i Norge

Sveits ble vurdert. Det samme ble Italia. Men da fødestedet fristet med lavere formuesskatt, var valget enkelt for milliardær Roger Halsebakk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com