VG > Nyheter

Saturday, 23 September, 12:43

VG - 09 aug 22 kl. 23:39

Omstridt fødeavdeling stengt: – Sier litt om hvor skjørt tilbudet var

Fødeavdelingen ved sykehuset i Kristiansund klarte ikke å åpne igjen etter sommeren på grunn av lav bemanning. Det sier noe om hvor skjørt tilbudet var, mener administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal..
Les mer på VG


Les mer om:
Kristiansund, Helse Møre, Romsdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omstridt, fødeavdeling, stengt, Sier, littom , hvor, skjørt, tilbudetvar
NRK - 31 dec 22 kl. 22:12

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen etter å ha vært stengt på grunn av uvær. Flere andre fjelloverganger er fortsatt stengt. 21.

Klartale - 08 aug 23 kl. 11:10

Flere veier stengt og bygder isolert

Ekstremværet «Hans» traff Østlandet mandag ettermiddag. Det herjer fortsatt tirsdag. For folk som bor der og for folk som kjører bil, er situasjonen alvorlig.

Klartale - 21 apr 22 kl. 13:24

Slik lever russere nå

Russiske Aslan sender et bilde til Klar Tale. Bildet er tatt med en mobiltelefon på butikken et sted i Russland. Det viser en hylle med ost.

NRK - 29 aug 23 kl. 07:12

Trafikk inn og ut av Oslo etter jordras – oppdateringer

På morgentimene tirsdag er det en del kø inn og ut av hovedstaden, i forbindelse med et jordras ved Abildsøkrysset i Skullerud i Oslo søndag. – Vi venter nå på at geologene skal si at det er greit å få åpnet. Det gir en del forsinkelser inn og ut av Oslo med toveistrafikk i et felt, så lenge det pågår, sier Anne Hårstad, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen øst til NRK.

Klartale - 14 apr 23 kl. 12:21

Sånn ser det ut på Dovrebanen fredag

Både Dovrebanen, Gjøvikbanen og Rørosbanen var stengt for trafikk fredag morgen.Rørosbanen mellom Rena og Elverum var stengt. Årsaken var overvann ved togsporet.

Klartale - 19 maj 22 kl. 12:57

Her blir det buss for tog i sommer

Snart er det tid for sommer. For mange betyr det fri, og at de slipper å reise til jobb og studier. Da bruker Bane NOR muligheten til å gjøre en stor jobb.

NRK - 24 jan 23 kl. 07:50

Uvær skaper trafikale utfordringer i Finnmark

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt og kolonnekjørt på tirsdag. E6 Hatter er stengt på grunn av redusert sikt. E69 mellom Hønsa og Nordkapptunnelen er stengt.

NRK - 25 jan 23 kl. 07:35

Flere veier stengt i Nordland grunnet uvær

Flere veier i Nordland er stengt på grunn av uvær. Blant annet har det gått et stort sørpeskred ved Bodø. Riksvei 80 ved Kleivberget i Valnesfjord er stengt.

NRK - 28 jan 23 kl. 07:41

Flere fjelloverganger stengt

Det er uvær flere steder i landet i helga. Dette har ført til at flere fjelloverganger er stengt. Dette var status på fjellovergangene klokka 07:30: E69 Skarsvåg-Nordkapp: Stengt E6 Saltfjellet: Stengt E134 Haukelifjell: Kolonnekjøring Fv.

NRK - 17 feb 23 kl. 23:18

Flere stengte fjelloverganger

Flere fjelloverganger er stengt melder Vegtrafikksentralen vest fredag kveld: Rv 13 Vikafjell: Stengt, ny vurdering kl. 09 lørdag. E134 Haukelifjell: Stengt, ny vurdering 01-02:00 i natt.

Fler nyheter fra VG

VG - 14 timer siden

Ber Høyre snu – vil ha ny aksjeliste

Det er flere ubesvarte spørsmål om aksjehandler og Erna Solbergs habilitet som vi ikke får svar på, mener Marie Sneve Martinussen (R). Nå oppfordrer hun Høyre å sørge for at en ny komplett liste blir lagt fram..

VG - 21 timer siden

SV-krav til Erna: Vis frem hemmeligholdte dokumenter

SVs Audun Lysbakken vil be Erna Solberg (H) legge frem detaljer om ektemannens aksjekjøp og bidra til at de får se hemmeligholdte SMK-dokumenter..

VG - 22 timer siden

1200 kilometer med nedbør forsvinner – bedre vær i helgen

Et 1200 kilometer langt nedbørsområde preget fredag været i store deler av landet. Helgeværet blir mye bedre, men ikke for alle..

VG - 23 timer siden

Ringte sønnen – kort tid etter var han død

– Regjeringen må jobb hardere for å stoppe kriminelle og mord på barn, sier moren til den drepte Giovanni Farias (19) til VG..

VG - 23 timer siden

To døde og to såret i skyting på pub i Sverige

To menn er døde etter at de ble skutt på en pub i Sandviken nord for Stockholm torsdag kveld. Den ene var trolig et tilfeldig offer. To andre personer er såret..

VG - Igår: 11:25

Første måling etter aksje­skandalen: Ingen velger­flukt fra Erna

Høyre-leder Erna Solberg kan puste lettet ut – enn så lenge. VGs ferske partibarometer viser at ektemannens aksjehandel til nå bare har ført til en moderat nedgang..

VG - Igår: 10:05

Pågripelse av flere personer i kriminelt miljø i Oslo

Denne uken har politiet gjennomført en målrettet aksjon mot fem personer mellom 17 og 19 år i Oslo. Politiet mener at disse har tilknytning til et kriminelt miljø..

VG - Igår: 07:11

Ap-nestor Martin Kolberg: – Partiet er i krise

Martin Kolberg mener Arbeiderpartiet er i krise etter valgnederlaget 11. september..

VG - Igår: 06:13

Svensk lærer skal ha funnet på overgrepssaker om seg selv

En nyansatt lærer i Sverige skal ha fabrikkert overgrepssaker om seg selv, slik at han kunne få sparken og få utbetalt flere månedslønner som kompensasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com