VG > Økonomi

Monday, 25 October, 13:17

VG - 21 sep 21 kl. 08:16

Omsetning og resultat kraftig ned for Sigrid i 2020

Artistens forretninger var mer beskjedne enn i det store gjennombruddsåret..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sigrid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omsetningog , resultat, kraftig, ned, for, Sigridi , 2020
VG - 21 sep 21 kl. 08:16

Omsetning og resultat kraftig ned for Sigrid i 2020 – betalte tilbake offentlig tilskudd

Artistens forretninger var mer beskjedne enn i det store gjennombruddsåret. Noe av forklaringen er at hun har gitt avkall på sin coronakompensasjon på over tre millioner kroner..

NRK - 03 sep 21 kl. 12:04

Sikta på bakgrunn av DNA-resultat

Mannen i 50-åra som er sikta for drapet på Birgitte Tengs og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen, er sikta på grunnlag av DNA-resultat. Det seier Sør-Aust politidistrikt på ein pressekonferanse – Den noverande siktinga bygger på resultat av DNA-analyser, men støttast også av andre opplysningar i saka. – Pågripelsen gjekk roleg for seg.

NRK - 21 okt 21 kl. 07:39

Beste resultat for DNB

Landets største finanskonsern, DNB, oppnådde er resultat før skatt på 8,8 milliarder kroner i 3. kvartal, og banken sier i en melding til Oslo Børs at resultatet er det beste i tredje kvartal noensinne. Samlede inntekter endte på 13,4 milliarder kroner i løpet av kvartalet.

E24 - 23 jul 21 kl. 14:52

Milliardskrell for Tesla Norge

Teslas norske datterselskap melder om kraftig tilbakegang i både omsetning og resultat for fjoråret. Selskaper skylder på pandemien..

E24 - 23 jul 21 kl. 14:52

Milliardskrell for Tesla Norway

Teslas norske datterselskap melder om kraftig tilbakegang i både omsetning og resultat for fjoråret. Selskapet skylder på pandemien..

NRK - 18 jun 21 kl. 14:25

Fengselsdømt for svart omsetning

Tre menn er dømt til fengsel for en rekke straffbare handlinger i forbindelse med svart omsetning i et bilverksted, skriver Økokrim. Kriminaliteten de ble dømt for var omfattende og pågikk i en periode på over 10 år. Beløpet som skulle ha tilfalt selskapet og vært skattet for ligger på rundt 25 millioner kroner.

NRK - 14 jul 21 kl. 16:06

Økt optimisme i norske bedrifter

NHOs medlemsundersøkelse viser at 68 prosent av bedriftene meldte om en omsetning på eller over normalen i juli. Undersøkelsen viser at færre frykter at de går konkurs, og det er både økt omsetning og sysselsetting blant bedriftene..

NRK - 15 jul 21 kl. 07:48

Økt omsetning for Aker Solutions

Aker Solutions melder om økt omsetning i andre kvartal og at ordrereserven har økt med nær 30 prosent etter nye kontrakter. Inntektene til selskapet endte på 7 milliarder kroner i løpet av kvartalet, mot 6,7 milliarder i samme periode i fjor. Driftsresultatet endte på 110 millioner kroner, mot 45 millioner kroner i samme kvartal i fjor..

E24 - 26 jul 21 kl. 22:10

Tesla smed 12 milliarder dollar i omsetning

Tesla slapp kvartalsrapport mandag kveld og kunne vise til 12 milliarder dollar i omsetning. Det er en økning på 98 prosent siden samme periode året før..

E24 - 26 jul 21 kl. 22:10

Tesla knuste forventningene: Omsetning på 12 milliarder dollar i andre kvartal

Tesla klarte en økning i omsetning på 98 prosent siden samme periode året før. Markedet sender aksjen opp i etterhandelen..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Lager «Kompani Lauritzen» med ny vri

Til våren blir det ikke bare kjendiser som skal underkaste seg et militært regime preget av orden og disiplin i «Kompani Lauritzen»..

VG - 2 timer siden

Glimt-leiren rammet av skade og sykdom - Berg mister «seriefinalen» mot Molde

DRAMMEN (VG) Flere spillere i Bodø/Glimt-leiren har problemer foran den potensielle seriefinalen mot Molde onsdag kveld. Kaptein Patrick Berg er definitivt (23) ute..

VG - 1 time siden

«Stjernekamp» slår knockout på «Skal vi danse»

Forskjellen i antall seere bare øker mellom «Stjernekamp» og «Skal vi danse»..

VG - 1 time siden

Rettsdokumenter: Alec Baldwin øvde på å sikte mot kamera

Alec Baldwin (63) øvde på en nærbilde-scene da våpenet ved en feiltagelse ble avfyrt og traff filmfotograf Halyna Hutchins (42) i brystet..

VG - 1 time siden

Tyskland: Lot slavejente dø av tørst, dømt til ti års fengsel

Den tyske IS-kvinnen Jennifer W. er dømt til ti års fengsel, etter å ha latt en fem år gammel jente som ble holdt som slave, dø av tørst i Mosul i Irak..

VG - 2 timer siden

Nådeløs spillerbørs: «Vandrende katastrofe»

Spillerbørsene er heller ikke nådig mot Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap etter 0–5 for Liverpool på hjemmebanen Old Trafford – i lykkeligere stunder gjerne omtalt som «Drømmenes teater»..

VG - 2 timer siden

Glimt-leiren rammet av skade og sykdom før skjebnekampen mot Molde

DRAMMEN (VG) Flere spillere i Bodø/Glimt-leiren har problemer foran den potensielle seriefinalen mot Molde onsdag kveld..

VG - 4 timer siden

Sudan rammet av militærkupp

De fleste av Sudans regjeringsmedlemmer, deriblant statsminister Abdalla Hamdok, skal være tatt til fange i et militærkupp. Folk oppfordres til protester..

VG - 5 timer siden

Det tyrkiske problemet

Det er alvorlig at Erdogan truer med å kaste ut Norges ambassadør fra Tyrkia..

VG - 8 timer siden

Politiet rykket ut etter nødtelefon – 4-åring ville vise frem kule leker

Kort tid senere kunne politiet bekreftet at 4-åringens leker faktisk er kule..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt