NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 00:29

NRK - 28 jun 22 kl. 09:26

Omkom i bilulykke i Orkland

En kvinne i 40-årene omkom i en frontulykke som skjedde i Orkland mandag kveld. Det bekrefter etterforskningsleder Randi Fagerholt til Adressa.no..
Les mer på NRK


Les mer om:
Orkland, Randi Fagerholt, Adressa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omkomi , bilulykkei , Orkland
NRK - 17 maj 22 kl. 15:24

Person lauslaten etter funn av død person i Orkland

Politiet fekk ei melding om at ein person vart funnen død i Orkland kommune i dag. Omstendigheter rundt funnet gjorde at politiet satte i verk tekniske undersøkingar på funnstaden, samt sette i verk enkelte vitneavhøyr og ein person vart arrestert og siktet for grov kroppsskade. Dei tekniske undersøkingane av avdøde førte til kraftig svekkelse av mistanken om at det var skjedd ei straffbar handling.

NRK - 18 mar 22 kl. 00:38

Brann i bolig på Fannrem

Det brenner natt til fredag i en bolig på Fannrem i Orkland kommune. Det meldes om høye flammer og fare for spredning, melder politiet i Trøndelag..

NRK - 29 jun 22 kl. 10:31

Mowi blir straffet

Norges vassdrags- og energidirektorat har gitt oppdrettsselskapet Mowi to overtredelsesgebyrer på til sammen 16,3 millioner kroner. Bakgrunnen for gebyrene er ulovlig vannuttak til settefiskanlegg i Orkland kommune i Trøndelag, og Kinn kommune i Vestland fylke..

NRK - 09 jul 22 kl. 03:26

Fem til legevakt for sjekk etter bilulykke ved Skedsmovollen

Fem personer ble sendt til legevakt for sjekk etter en bilulykke på E6 ved Skedsmovollen natt til lørdag. Det er ikke meldt om alvorlig personskader. Ligger oljesøl i veibanen.

NRK - 09 jul 22 kl. 03:34

Stakk av fra bilulykke i Stavern

Politiet satt i gang søk med politihelikopter og hundeekvipasjer etter fører og passasjer løp fra en bilulykke ved Stavern natt til lørdag. De skal ha kjørt av veien, og det var store materielle skader på bilen. En politipatrulje kom over de to gående et stykke unna hendelsesstedet.

NRK - 16 apr 22 kl. 05:55

Mann omkom i bilulykke i Grenland

En mann omkom etter at personbil kjørte inn i et tre på fylkesvei 32, ved kommunegrensa mellom Porsgrunn og Skien natt til lørdag. – Veien kommer til å være stengt, og det er skiltet omkjøring til åstedet er undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppen til vegvesenet. Politiet har vært i kontakt med pårørende til bilens eier, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 29 jun 22 kl. 09:50

Nordland: En kvinne døde etter bilulykke tirsdag

– Trafikkulykken med to biler involvert endte dessverre i en dødsulykke, skriver politiet på Twitter. En kvinne i 50-årene omkom etter ulykken. De pårørende er varslet.

NRK - 18 maj 22 kl. 17:03

Tolv arbeidere omkom da fabrikkvegg kollapset i India

Minst tolv arbeidere omkom og 13 andre ble skadd da veggen i en saltfabrikk raste sammen i India, opplyser lokale myndigheter. Det er ikke kjent hva som fikk veggen på fabrikken, der arbeidere pakket salt i sekker, til å rase sammen. Ulykken skjedde i Morbi-distriktet, 215 kilometer vest for Gandhinagar, hovedstaden i delstaten Gujarat.

NRK - 25 jul 22 kl. 15:37

Buss styrtet utfor bru i Kenya – 30 omkom

Minst 30 personer mistet livet da en buss styrtet 40 meter ned i elven Nithi sentralt i Kenya søndag kveld. Bussen kjørte utfor da den var på vei over ei bru. 20 mennesker døde på stedet, mens fire døde på sykehus, og ytterligere seks omkomne ble funnet mandag.

NRK - 10 mar 22 kl. 07:26

Ein person døydde i bilulykke

Ein person døydde i samanstøyten mellom ein lastebil og ein personbil i Trysil onsdag kveld. Politiet har gjort åstadundersøking på staden for å klarlegge hendingsgangen, skriv dei på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 30 minutter siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 1 time siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Installerer antiluftskyts ved atomkraftverk

Russland installerer antiluftskyts rundt atomkraftverket i Zaporizjzja etter rakettangrepet mot anlegget lørdag. Installeringen ble kunngjort av lederen for den militære administrasjonen i Zaporizjzja, Jevhen Balytskyj, på statlig russisk fjernsyn. Lørdag traff raketter en del av anlegget der 174 beholdere med brukt atombrensel er lagret.

NRK - 2 timer siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Albuquerque

Politiet i Albuquerque i USA har pågrepet en person de beskriver som hovedmistenkt for drapene på fire muslimer i byen det siste året. Politiet i byen, som ligger i delstaten New Mexico, fant fredag en muslimsk mann i 20-årene fra Sør-Asia som var drept, og de tror drapet kan være forbundet med drapene på tre muslimske menn i fjor. To av de tidligere ofrene var muslimske menn fra Pakistan, en 27-åring som ble funnet i august, og en 41 år gammel mann som ble funnet i juli.

NRK - 3 timer siden

USA godkjente Sverige og Finlands Nato-søknader

USAs president Joe Biden har skrevet under på Sverige og Finlands Nato-søknader. Han kaller landenes innpass i Nato for et vendepunkt for alliansen. – Jeg tror det var og er et vendepunkt for alliansen og for mer sikkerhet og stabilitet, ikke bare for Europa og USA, men for hele verden, sa Biden før han skrev under på protokollen tirsdag.

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valsverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket, opplyser Hydro til NRK. Naudetatane er på veg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com