NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 05:26

NRK - 02 okt 21 kl. 20:08

Omfattende tiltale mot advokat

Den tidligere advokaten Amir Mirmotahari er tiltalt i en ny sak, melder VG. 44-åringen ble nylig dømt til fengsel i 11 år for en rekke lovbrudd da han var advokat, balnt dem en avtale om å drep en mann og for å ha bestilt kidnapping av et voldtektsoffer. Nå er han tiltalt for for bedragerier blant annet mot NAV, sammen med to leger. Eks-advokaten er også tiltalt for å ha smuglet narkotika inn i fengsler til klientene sine, for å ha betalt klienter for å bytte til ham og for å skaffe ham nye klienter. Han er videre tiltalt for grovt skattesvik av 8,7 millioner kroner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Amir Mirmotahari, VG, NAV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omfattende, tiltalemot , advokat
NRK - 27 okt 21 kl. 02:40

Går inn for tiltale mot Bolsonaro

En senatskomité som har etterforsket Brasils president Jair Bolsonaros håndtering av koronapandemien, anbefaler at det tas ut tiltale mot ham på flere punkter. Den anbefaler tiltale på en rekke punkter, sjarlatanisme og oppfordring til kriminalitet helt opp til forbrytelser mot menneskeheten. Det er uklart om riksadvokaten, som er utnevnt av Bolsonaro, vil gå inn for tiltale..

NRK - 12 jul 21 kl. 09:14

Eirik Jensen får ny advokat igjen

Ekspolitimann og korrupsjonsdømte Eirik Jensen får ny advokat igjen. Det bekrefter hans gamle advokat Sigurd Klomsæt til Dagbladet. Det er ikke kjent hvem som er Jensens nye advokat.

VG - 10 jul 21 kl. 19:27

Omfattende tiltale: Politimann voldtok politistudent

Spesialenheten for politisaker har tatt ut en svært alvorlig tiltale mot en politibetjent fra Nordland politidistrikt. Totalt er det syv fornærmede kvinner i saken..

VG - 10 jul 21 kl. 19:27

Omfattende tiltale: Politimann skal ha voldtatt politistudent

Spesialenheten for politisaker har tatt ut en svært alvorlig tiltale mot en politibetjent fra Nordland politidistrikt. Totalt er det syv fornærmede kvinner i saken..

NRK - 07 jul 21 kl. 07:49

Spears' advokat vil trekke seg

Britney Spears' advokat, Samuel Ingham III, ber Los Angeles Superior Court oppnevne en ny advokat. Ingham er oppnevnt av domstolen og sier at hans oppsigelse vil tre i kraft så snart det skjer. Da Spears forklarte seg om formynderordningen i retten 23.

NRK - 20 jul 21 kl. 11:26

Tiltalt for koronabedrageri

Oslo statsadvokatembete har tatt ut tiltale mot en 35 år gammel norsk statsborger for omfattende utnyttelse av NAVs lønnskompensasjonsordning i forbindelse med koronapandemien. Tiltalen omfatter ni fullbyrdede bedragerier og åtte bedrageriforsøk. Totalt er det søkt om ca.

NRK - 15 okt 21 kl. 02:23

Tiltale mot Boeings testpilot

En storjury i New York har tatt ut tiltale mot Boeings tidligere sjefstestpilot for å ha villedet reguleringsmyndighetene om Boeing 737 Max-flyet. Mark Forkner var bindeleddet mellom flyprodusenten og luftfartstilsynet FAA om hvordan flygere skulle læres opp til å fly sine fly. Ifølge rettspapirene hadde Forkner oppdaget informasjon om en vesentlig endring i MCAS-leddet som skulle hindre at flyet steilet, men han unnlot å dele opplysningene med FAA..

E24 - 15 okt 21 kl. 05:59

Tiltale mot testpilot for feilinfo om Boeing 737 Max

En storjury i New York har tatt ut tiltale mot Boeings tidligere sjefstestpilot for å ha villedet reguleringsmyndighetene om Boeing 737 Max-flyet..

NRK - 20 okt 21 kl. 07:56

Vil tiltale Bolsonaro for massedrap

Ein komite i den brasilianske nasjonalforsamlinga vil tiltale Jair Bolsonaro for massedrap som følge av koronapandemien, skriv New York Times. Dei meiner han med vilje har late brasilianarar døy av viruset for å oppnå flokkimmunitet. Komiteen består av i alt elleve medlemmar av nasjonalforsamlinga, sju frå opposisjonen.

NRK - 18 jul 21 kl. 01:25

Stor leteaksjon i Oslo avblåst

Siste: Etter et omfattende søk har vi funnet to personer som har mistet båten sin, og ikke klart å varsle om dette. De er i god behold, melder politiet i Oslo på Twitter. Det pågår et omfattende leteaksjon i området Katten ved Nordstrand i Oslo natt til søndag, etter at noen personer kom over en seilbåt som lå og slo i fjæra.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt