Klartale > Nyheter

Thursday, 25 July, 16:07

Klartale - 11 maj 21 kl. 15:30

Om Klar Tale:

Syns du nyheter kan være vanskelig å forstå? Klar Tale er Norges eneste lettleste nyhetsavis. Stor skrift og enkelt språk gjør avisen lettere å lese enn andre aviser. Vi skriver om både Norge, verden, kultur og sport. I tillegg lager vi lengre temasaker.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Tale, Norges, Norge, Klar Tale, CD, Ukens, Facebook, Lettlest Media AS, Mentor Medier AS, Stiftelsen Klar Tale, Bufdir, Klar TaleEspañol, Klar TalePolskie, Klar TaleDeutsche, Klar TaleFrançais

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Om Klar, Tale
Klartale - 06 jun 24 kl. 12:55

Tidligere utgaver av Klar Tales lydavis

Klar Tale har lagt om produksjonen av lydavisen/podcasten. Dermed kan du ikke lenger høre på oss på SoundCloud. Du må gå hit for å høre på siste utgave av Klar Tale: Klar Tales lydavisHar du gått glipp av noen av de siste utgavene?

Klartale - 15 apr 24 kl. 06:00

Når har pasienter rett på tolk?

Tirsdag 2. april skjedde det som ikke skal skje. Lille Ivan på tre år døde på Stavanger universitetssykehus (SUS).

Klartale - 20 mar 24 kl. 16:30

Vy beklager tekniske feil på togene

Har du vært passasjer på et Vy-tog i det siste? Da kan du ha opplevd at det er trangt på toget. Mange av togene kjører normalt med to togsett, totalt ti vogner.

Klartale - 03 apr 24 kl. 06:00

Vil ha et arbeidsliv som passer dem med dysleksi

Industrien har endret seg mye, ifølge Cay Nordhaug. Det stilles flere krav til sikkerhet. Mer skal dokumenteres.

Klartale - 26 apr 24 kl. 06:00

Hvem har rett på kommunal bolig?

Sliter du med å få finne deg et sted å bo? På grunn av dårlig råd, eller andre grunner? Da skal du få hjelp av kommunen.

Klartale - 05 maj 24 kl. 06:00

Pratesyke kunder er topp i denne butikken

– Hva gjør jeg?Malin Hallem Hjønnevåg pusser på en sort sko. Hun er ute etter et svar i form av et ord.

Klartale - 14 maj 24 kl. 13:11

Klar Tales lydavis

Vil du høre på Klar Tale som lydavis? Det gjør du her ved å klikke på lenken til denne nettleserboka. Da får du tilgang på siste utgave av avisa Klar Tale.

Klartale - 06 jun 24 kl. 13:26

Høre på Klar Tale? Her finner du oss nå

Frem til mai har du kunnet lytte til Klar Tale på appen SoundCloud. Det er ikke lenger mulig.Vi har dessverre vært nødt til å legge om produksjonen av lydavisa.

NRK - 24 maj 24 kl. 04:22

– Netanyahu skal tale til Kongressen i USA

I USA skal Israels statsminister tale på et felles møte for de to kamrene i Kongressen, sier lederen for Representantenes hus, Mike Johnson. Å la Benjamin Netanyahu tale til Kongressen, vil være "et tydelig tegn på støtte til Israels regjering", sa Johnson. Det sa republikaneren Johnson i en tale han holdt ved Israels ambassade i går.

Klartale - 07 feb 19 kl. 05:30

– Dysleksi kan også være bra

12 år gamle Emil sitter og leser høyt i sofaen. Han kan kalle seg en svært ung forfatter. Det er tredje gang han leser sin egen bok, «Emils bok».

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

Mener vi har en «lærerkrise»

Ikke nok unge vil bli lærere. Utdanningsforbundet mener utviklingen er alvorlig. Kravene for å komme inn på noen av utdanningen for å bli lærer, er blitt endret.

Klartale - 2 timer siden

Minst 257 døde i jordskred i Etiopia

Det var jordskred i Sør-Etiopia på mandag. 257 personer er bekreftet døde. Men det kan være så mange som 500, tror verdens-organisasjonen FN.

Klartale - 3 timer siden

Hvor mange medaljer kan Norge ta i OL?

Årets Olympiske leker (OL) er i Paris i Frankrike. Kan noen fra Norge få en medalje? Sportsmagasinet Sports Illustrated har gjettet hvem de tror vinner.

Klartale - 4 timer siden

140 flyvinger innstilt på Frankfurt

Aktivister protesterte på Frankfurt flyplass i Tyskland. De startet tidlig torsdag morgen. Aktivister limte seg selv fast på rullebanen.

Klartale - 7 timer siden

Både Joe Biden og Donald Trump har holdt taler

– Det er en tid og et sted for yngre stemmer. Den tiden er nå, sa Joe BidenHan holdt tale fra Det ovale kontor i Det hvite hus. Biden er president i USA.

Klartale - 10 timer siden

Diskuterer nye regler for ulv

Kommisjonen til Den europeiske union (EU) vil endre på hvor strengt vernet ulv er. Regjeringer sier de sliter med at det er for mange ulv. Mens naturvernere er bekymret for at ulven kan bli en truet art igjen.

Klartale - Igår: 14:09

Hvem er «Folk mot fossilmakta»?

Onsdag morgen kom aktivister seg inn på Oslo lufthavns område. De brukte vinkelsliper for å skjære hull i gjerdet. Det sier Avinor til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - Igår: 12:38

Tyfon har tatt 13 liv på Filippinene

Det er tyfonsesong i Asia. Tyfoner er kraftig, tropisk regn og kraftig vind.Nå har det ekstreme været tatt livet av tolv personer på Filippinene.

Klartale - Igår: 11:07

Mye mikroplast i Barentshavet

En rapport viser at det er mikroplast i hele Barentshavet. Den påvirker sjøfugl og dyreliv. Plasten kommer fra både lokale kilder, og kilder som er langt unna.

Klartale - Igår: 10:24

Det farlige vannet

Norge har en lang kyst. Vi har mange innsjøer og elver. Livet ved sjøen består av alt fra hyggelige båtturer til grilling på brygga.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com