VG > Sport

Onsdag, 16 Juni, 02:53

VG - 23 feb. 20 kl. 13:09

Olsbu Røiseland med historisk medaljetriumf: – Det største jeg har opplevd

ANTERSELVA/OSLO (VG) Det norske medaljedrysset så ut til å stoppe. Så vartet Marte Olsbu Røiseland (29) opp med en eventyrlig opphenting, avsluttet VM med gullmedalje – og ble historisk..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Anterselvaoslo, Marte Olsbu Røiseland, VM, Røiseland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Olsbu, Røiselandmed , historisk, medaljetriumfDet , største, jeghar , opplevd
VG - 23 feb. 20 kl. 13:09

Olsbu Røiseland med historisk medaljetriumf - avsluttet VM med gull

ANTERSELVA/OSLO (VG) Det norske medaljedrysset så ut til å stoppe. Så vartet Marte Olsbu Røiseland (29) opp med en eventyrlig opphenting - og ble historisk..

VG - 23 feb. 20 kl. 13:09

Olsbu Røiseland med historisk medaljetriumf: – Det bare klikket oppi hodet mitt

ANTERSELVA/OSLO (VG) Det norske medaljedrysset så ut til å stoppe. Så vartet Marte Olsbu Røiseland (29) opp med en eventyrlig opphenting – og ble historisk..

NRK - 16 feb. 20 kl. 13:29

Røiseland tok bronse

Marte Olsbu Røiseland tok bronse på dagens jaktstart i VM i skiskyting. Dorothea Wierer tok gullet etter en bom mindre enn Røiseland på siste skyting. Denise Herrmann tok sølvet..

P4 - 16 feb. 20 kl. 13:29

Bronse til Røiseland på jaktstarten

Marte Olsbu Røiseland gikk inn til bronse på jaktstarten i skiskytter-VM i Anterselva. Røiseland ledet med sju sekunder på sin nærmeste rival etter sprintgullet fredag, men skjøt seg ut av gullkampen. Gullet gikk til italienske Dorothea Wierer, mens tyske Denise Hermann sikret sølvet..

P4 - 18 feb. 20 kl. 15:25

Mot medalje for Røiseland

Marte Olsbu Røiseland tok bronse på 15-kilometer under VM i skiskyting i Anterselva nå i ettermiddag. Hun fikk to tilleggsminutter og gikk raskt i sporet. Italienske Dorothea Wierer tok gullet, 2,2 sekunder foran tyske Vanessa Hinz.

P4 - 23 feb. 20 kl. 13:04

Nok et gull til Røiseland

Marte Olsbu Røiseland tok gull på fellesstarten i VM i skiskyting i Anterselva. Hun gikk ut 14 sekunder bak italienske Dorothea Wierer etter den siste skyting, men leverte en fantastisk sisterunde. Wierer var 20 sekunder bak i mål, mens Hanna Öberg ble tok bronsen.

NRK - 23 feb. 20 kl. 13:11

Røiseland vart historisk

Marte Olsbu Røiseland tok gull på fellesstarten i VM i skiskyting. Ho vart dermed historisk med sju medaljar i eitt VM..

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 10:28

Italiensk skiskytterseier på Sjusjøen – Olsbu Røiseland best av de norske

Italienske Lisa Vittozzi vant sesongens første renn på Sjusjøen etter feilfri skyting. Marte Olsbu Røiseland ble beste norske på 5.-plass..

VG - 17 nov. 19 kl. 12:15

Marte Olsbu Røiseland tilbake på pallen: – Smaker kjempegodt

SJUSJØEN (VG) Marte Olsbu Røiseland ble nummer tre i fellesstarten på Sjusjøen. En bom skilte henne fra vinneren Dorothea Wierer..

Aftenposten - 17 nov. 19 kl. 12:22

Olsbu Røiseland inntok pallen på Sjusjøen

Italienske Dorothea Wierer skjøt feilfritt og vant fellesstarten under skiskytteråpningen på Sjusjøen. Marte Olsbu Røiseland ble nummer tre..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

To personer på sykehus etter fallskjermstunt – Greenpeace beklager

To personer er fraktet til sykehus etter at en mann landet på gresset med paraglider før EM-kampen mellom Frankrike og Tyskland..

VG - 5 timer siden

Marianne nektet å dra på karantenehotell: Nå er saken henlagt

En politibil kjørte etter Marianne Øyen med blålys da hun nektet å dra på karantenehotell. Nå er saken henlagt etter bevisets stilling..

VG - 6 timer siden

For risikabelt å ofre Lan

Arbeiderpartiet vet hvem de kan takke for makten i Oslo. De kan ikke tillate seg at forholdet til MDG surner. Håpet er at hun selv velger å gå..

VG - 7 timer siden

Historiske Ronaldo med dobbel da Portugal vant

Foran det første gruppespillmøtet med Ungarn var det mye fokus på Cristiano Ronaldo, som kunne passere Michel Platini og bli historiens mestscorende i EM. Og superstjernen leverte varene..

VG - 7 timer siden

Zoë Kravitz debuterer som filmregissør

Skuespiller Zoë Kravitz (32), kjent fra den kritikerroste HBO-serien «Big Little Lies», debuterer som filmregissør..

VG - 6 timer siden

Nesten 100 klager på NRKs sexguide: Dette reagerer folk på

Bilder av nakne mennesker i ulike sexposisjoner på nrk.no har blitt både hyllet og kritisert. Dette reagerer NRK-leserne på..

VG - 7 timer siden

Genève stenger ned – her kan USA og Russland bli enige

GENEVE (VG) Sveitsiske sikkerhetsstyrker har rullet ut piggtråd og kjørt fram luftvern til Genève, før USAs president Joe Biden landet ved foten av Alpene klokken 16.16 tirsdag ettermiddag..

VG - 8 timer siden

NATO trenger en oppgradering

NATO står overfor et endret trusselbilde og nye utfordringer. Tilpasningsevne er derfor en forutsetning for alliansen. På toppmøtet i Brussel tok de politiske lederne for 30 medlemsland viktige skritt for å fornye og styrke samarbeidet..

VG - 9 timer siden

Kilder til VG: Ikke avgjort om Raymond Johansen stiller kabinettsspørsmål

OSLO RÅDHUS (VG) Situasjonen rundt mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) er ennå ikke avgjort..

VG - 9 timer siden

Amerikansk OL-håp utestengt for doping – skylder på burrito

Mellom- og langdistanseløperen Shelby Houlihan (28) er utestengt fra idretten i fire år etter at det ble funnet spor av et anabolt steroid i blodet hennes. Hun hevder hun aldri har hørt om det forbudte stoffet nandrolon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt