NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 00:52

NRK - 16 nov 22 kl. 10:32

Oljetanker angrepet med dronebombe utenfor Oman

En oljetanker er blitt angrepet av en dronebombe utenfor kysten av Oman, opplyser en tjenestemann til AP. Angrepet skjedde tirsdag, og det er ikke meldt om personskader. Det er også uklart hvor store skader tankeren er påført. Det er heller ikke opplyst noe om skipet. En britisk organisasjon med militær tilknytning, Maritime Trade Operations, overvåker skipstrafikken i det aktuelle området, men kjenner ikke detaljer om angrepet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oman, AP, Trade Operations, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljetanker, angrepetmed , dronebombe, utenfor, Oman
E24 - 16 nov 22 kl. 10:29

En oljetanker er angrepet med dronebombe utenfor Oman

En oljetanker er blitt angrepet av en dronebombe utenfor kysten av Oman, opplyser en tjenestemann til AP..

Klartale - 12 aug 22 kl. 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

E24 - 16 nov 22 kl. 10:29

En oljetanker truffet av «prosjektil» utenfor Oman

En oljetanker er blitt truffet av et prosjektil utenfor kysten av Oman, opplyser operatørselskapet..

Klartale - 12 jan 23 kl. 14:08

Derfor er angrepet i Brasil så alvorlig

Folk stemmer fram hvem som skal styre et land. Og hvem som skal lage landets lover. Også domstolene har makt.

Aftenposten - 01 sep 22 kl. 06:17

Oljetanker satte seg fast i Suezkanalen

En oljetanker gikk onsdag kveld på grunn i Suezkanalen i Egypt. Den blokkerte i en liten periode kanalen, men ble etter….

E24 - 01 sep 22 kl. 06:17

Oljetanker satte seg fast i Suezkanalen

En oljetanker gikk onsdag kveld på grunn i Suezkanalen i Egypt. Den blokkerte i en liten periode kanalen, men ble etter hvert slepet bort..

Klartale - 21 nov 22 kl. 14:05

Iran har angrepet kurdiske grupper i Irak

Iran har angrepet kurdiske grupper i Irak. Kurdere er en folkegruppe uten stat. De bor blant annet i Irak, Iran, Tyrkia og Syria.

NRK - 09 okt 22 kl. 19:47

Putin hevder Ukraina står bak eksplosjonen på Krym-broen

Russlands president Vladimir Putin kaller eksplosjonen på Krym-broen for en terrorhandling, og hevder ukrainske etterretningstjenesten står bak angrepet, ifølge Reuters. I en uttalelse fra Kreml søndag kveld fordømmer Putin angrepet og kaller det en «terrorhandling rettet mot sivil russisk infrastruktur». Natt til lørdag eksploderte en bilbombe på Krym-siden av broen.

NRK - 22 jul 22 kl. 00:57

FN-sjefen ber om granskning av angrep i Irak

FNs generalsekretær António Guterres ber om en granskning av angrepet som tok livet av minst åtte sivile i Irak. Han sier de som sto bak må stilles til ansvar. Irak har anklaget Tyrkia for å ha stått bak angrepet i en kurdisk fjellandsby nord i Irak.

NRK - 24 jul 22 kl. 18:32

Huitfeldt: – Det er klart vi blir urolige

Ukraina meldte lørdag morgen om et russisk rakettangrep mot havnen i Odesa, som er viktig for eksport av korn. Det skjedde dagen etter at Russland og Ukraina hadde underskrevet en avtale som skal sikre gjenopptakelsen av korneksport fra ukrainske havner. – Det er for tidlig å si om dette angrepet rammer avtalen, men jeg håper ikke det.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 45 minutter siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 1 time siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 3 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 3 timer siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com