NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:36

NRK - 01 mai 15 kl. 10:24

Oljefondet dropper miljøverstinger

Oljefondet har solgt seg ut av rundt 20 selskaper så langt i år etter vurderinger av klimautslipp, miljøødeleggelser og andre samfunnsmessige forhold. Denne typen nedsalg har pågått en stund, siden 2012 er det samlede antallet 130, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljefondet, dropper, miljøverstinger
Hegnar.no - 11 juni 15 kl. 07:20

KLP dropper miljøverstinger - Oljefondet beholder dem

KLP har kastet fem nye kullselskaper ut av porteføljene. Oljefondet har plassert over to milliarder kroner i de samme miljøsynderne..

DN - 01 mai 15 kl. 10:10

Oljefondet kvitter seg med flere miljøverstinger

Oljefondet har solgt seg ut av rundt 20 selskaper så langt i år etter vurderinger av klimautslipp, miljøødeleggelser og andre samfunnsmessige forhold..

VG - 01 mai 15 kl. 10:51

Oljefondet kvitter seg med flere miljøverstinger

Oljefondet har solgt seg ut av rundt 20 selskaper så langt i år etter vurderinger av klimautslipp, miljøødeleggelser og andre samfunnsmessige forhold..

Hegnar.no - 01 mai 15 kl. 13:49

Oljefondet kvitter seg med flere miljøverstinger

Oljefondet har solgt seg ut av rundt 20 selskaper så langt i år etter vurderinger av klimautslipp, miljøødeleggelser og andre samfunnsmessige forhold..

P4 - 17 aug. 15 kl. 11:52

Foreldre er verstinger

Det er ofte foreldrene som er verstinger når politiet holder kontroller for å sikre trygge skoleveier for elevene. Det sier distriktsleder hos UP, Per Einar Hollum til Adresseavisen. I dag var første skoledag etter sommerferien og politiet har kontrollert fart, vikeplikt og om bilistene tar hensyn til barn på fortauet, og det er oftest foreldrene som får stryk..

Dagbladet - 21 nov. 18 kl. 06:32

Vil fengsle 15-åringer

Høyre vil ha slutt på at unge verstinger blir behandlet med «silkehansker». Unge verstinger skal fengsles..

P4 - 18 mars 15 kl. 09:52

Oljefondet kan bli renere

Oljefondet kan bli renere. Arbeiderpartiet ønsker at Oljefondet skal trekke seg ut av kullselskaper de har investert milliarder i, melder Dagsavisen. I dag har Oljefondet investeringer i 117 av de 200 selskapene i verden med størst beholdning av kull-, olje- og gassreserver.

Hegnar.no - 07 mars 17 kl. 13:17

Oljefondet kaster ut flere verstinger

Norges Bank har besluttet å ekskludere ytterligere ti selskaper fra oljefondet på bakgrunn av det såkalte kullkriteriet som Stortinget vedtok i fjor. .

P4 - 14 mars 16 kl. 05:41

Mennene styrerer oljefondet

Bare en fjerdedel av de ansatte i oljefondet er kvinner. Og når det gjelder de åtte personene som styrer Oljefondet - er det ingen kvinner i det hele tatt. Lenger ned i organisasjonen er det noe bedre, men langt fra jevn fordeling, skriver Klassekampen.

NRK - 18 okt. 16 kl. 09:24

– Oljefondet bør kjøpe mer aksjer

Oljefondet bør kunne øke aksjeandelen til 70 prosent, foreslår et utvalg som har vurdert aksjehandel i Oljefondet, skriver Dagens Næringsliv. I dag kan oljefondet eie 60 prosent aksjer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Voldshendelse i Frognerparken

To personer skal være skadd etter en voldshendelse i Frognerparken i Oslo. Det opplyser operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NRK. Det skal ha blitt brukt et stikkvåpen.

NRK - 30 minutter siden

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..

NRK - 30 minutter siden

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 30 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 45 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 45 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 1 time siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 1 time siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 1 time siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt