NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:32

NRK - 29 jul 21 kl. 11:15

Oljeflak i Langesund

Det er observert et stort oljeflak i fjorden ved Smietangen. Brannvesenet undersøker hvor oljeutslippet kommer fra, skriver TA. De vurderer å bruke drone for å kunne få en bedre oversikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Smietangen, TA, Langesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljeflaki , Langesund
Aftenposten - 01 sep 21 kl. 09:30

Oljeflak på størrelse med New York nærmer seg Kypros

Et oljeflak er på vei mot Kypros etter et stort utslipp fra et raffineri i Syria..

NRK - 07 aug 21 kl. 15:44

Dødsfall i fritidsbåt i Langesund

En person er erklært død etter å ha fått hjertestans i en fritidsbåt utenfor Langesund i Bamble. Personen ble hentet av redningstjenesten. Dødsfallet er ikke mistenkelig, opplyser politiet til Telemarksavisa..

NRK - 01 sep 21 kl. 15:23

Oljeflak driver vekk fra Kypros

En endring i vindretningen gjør at oljesøl fra et utslipp fra et raffineri i Syria har begynt å drive vekk fra kysten av Nord-Kypros etter å ha nærmet seg øya. Tirsdag kveld var oljeflaket om lag 7 kilometer fra den kypriotiske kysten, ifølge CNN. Det var da i ferd med å nå halvøya Karpaz lengst nordøst på øya.

NRK - 05 jul 21 kl. 15:53

Wrightegaarden får ny vurdering

Kulturrådet vil behandle Wrightegaarden i Langesund sin søknad om støtte på nytt. Wrightegaarden har søkt om tre millioner kroner, fordi dei berre kan selje 400 billettar på grunn av koronarestriksjonar. Styreleiar Fritjof Hungnes seier han har fått e-post frå Kulturrådet der dei spør etter meir informasjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 45 minutter siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 30 minutter siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 30 minutter siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 30 minutter siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt