E24 > Økonomi

Saturday, 03 December, 20:49

E24 - 28 sep 22 kl. 14:57

Oljearbeidar på veg heim: – Me er sjølvsagt bekymra

Tilsette på veg til og frå norske oljeplattformer synest kombinasjonen av ukjente dronar og øydelagde gassrøyr er skummel. Men foreløpig kjenner dei seg trygge..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oljearbeidar, veg, heimMe er , sjølvsagt, bekymra
Klartale - 02 jun 22 kl. 15:13

Sjøvold slutter som sjef for PST

Hans Sverre Sjøvold slutter som sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST). Det melder nyhetsbyrået NTB.Det har vært mye kritikk mot Sjøvold den siste tida.

NRK - 31 aug 22 kl. 12:26

Omtrent like mange kvinner som menn tar sjølvmord med illegale rusmiddel

118 kvinner og 136 menn døyde i sjølvmord med illegale rusmiddel mellom 2008 og 2020, viser ein ny rapport frå Nasjonalt kartleggingssystem. Samanlikna med sjølvmord med andre metodar er andelen kvinner høgare for sjølvmord med narkotika. Andelen sjølvmord med illegale rusmiddel står for 7,2 prosent av det totale talet på sjølvmord i Noreg.

NRK - 31 aug 22 kl. 12:26

Omtrent like mange kvinner som menn tar sjølvmord med narkotika

118 kvinner og 136 menn døyde i sjølvmord med illegale rusmiddel mellom 2008 og 2020, viser ein ny rapport frå Nasjonalt kartleggingssystem. Samanlikna med sjølvmord med andre metodar er andelen kvinner høgare for sjølvmord med narkotika. Andelen sjølvmord med illegale rusmiddel står for 7,2 prosent av det totale talet på sjølvmord i Noreg.

NRK - 08 jul 22 kl. 09:51

Dei første tomme SAS-flya hentar heim stranda reisande i dag

Dei første flya som skal frakte heim stranda reisande, tek av fredag, opplyser leiaren til dei norske SAS-flygarane Roger Klokset. – Dei flyg tomme fly ned for å hente passasjerar på destinasjonar det er vanskeleg å finne alternativ transport heim, seier Klokset til NTB. Han seier at det hovudsakleg dreier seg om fly til ulike destinasjonar i Hellas.

NRK - 06 sep 22 kl. 15:27

Ekspertgruppe skal vurdere skredområdet i Heim

En ekspertgruppe oppnevnt av Statens vegvesen skal onsdag starte arbeidet med å granske raset i Valsøyfjorden i Heim kommune. Det opplyser NGI (Norges Geotekniske Institutt) i en pressemelding. Statens vegvesen oppnevnte ekspertgruppen søndag.

NRK - 02 jun 22 kl. 14:58

Sjøvold går av som PST-sjef

Hans Sverre Sjøvold går av som sjef for PST, det skriver regjeringen i en pressemelding. - Tjenesten trenger en sjef som har sin fulle og hele oppmerksomhet rettet mot å løse et meget viktig samfunnsoppdrag og i så måte ha samfunnets tillit. Dette er viktigere enn noen gang i den sikkerhetssituasjonen vi nå befinner oss i.

NRK - 03 nov 22 kl. 06:03

Ny rekordmåned for sjømateksport – har allerede passert eksporten i hele 2021

Det ble eksportert norsk sjømat for 15,4 milliarder kroner i oktober, noe som er ny rekord. Så langt i år har vi eksportert for mer enn i hele rekordåret 2021. Oktober er tidenes beste enkeltmåned, og eksporten var opp 27 prosent fra samme måned i fjor.

NRK - 13 maj 22 kl. 13:42

Senterpartiet overraska over utspel frå opposisjonspartia

Også Senterpartiet har vore med på forhandlingane på Stortinget. Dei seier det blei jobba mot ein frist på onsdag, men blei overraska då dei leste i media at dei andre partia var blitt einige utan Senterpartiet. Leiaren for næringskomiteen, Willfred Nordlund (Sp), seier regjeringspartia er klare til å gå lenger det opposisjonen gjer i sine forslag.

NRK - 23 jun 22 kl. 19:36

Usikkerhet før Johnny Depp-konsert i Kristiansund

Konserten med Jeff Beck og Johnny Depp som skulle vere på Sentrum Scene i Oslo fredag er utsett grunna covid-sjukdom i bandet. Denne konserten blir utsett til 2. juli.

NRK - 14 nov 22 kl. 09:52

Møter politiet i flaggsak

Søndag morgon var det heisa opp eit russisk flagg på ei av flaggstengene utanfor rådhuset i Øygarden. Kommuneleiinga var opprørte, men har enno ikkje bestemt seg for om dei skal melda saka til politiet. – Vi skal i møter med politiet i dag for å diskutere saka og kva vi skal gjera vidare, seier ordførar Tom Georg Indrevik (H).

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Nok et strømsjokk fra Tibber: – Blir mindre til julegaver

Det skal bli mye dyrere strøm fremover, ifølge Tibber. Deres nye, utskjelte fakturamodell skaper trøbbel for kunder inn i julestria..

E24 - 3 timer siden

Hun kan få ansvaret for Amazonas fremtid

Marina Silva kan igjen bli klima- og miljøminister i et av verdens største utslippsland. I et intervju med E24 sier miljøforkjemperen at hun ønsker å forhindre all avskoging og at hun vil endre Brasils oljeselskap..

E24 - 4 timer siden

Russland: – Vil ikke akseptere pristaket på olje

Myndighetene i Moskva sier lørdag at de ikke vil akseptere pristaket på olje som EU- og G7-landene samt Australia er blitt enige om..

E24 - 6 timer siden

Plastproduserende land skeptiske til avtale mot plastforurensing

Flere land med stor produksjon av plast og olje er negative til en internasjonal avtale med tydelige krav for å stanse plastforurensing..

E24 - 8 timer siden

Tromsø på hotelltoppen med knallpriser: – Det er en lykke

Turistene er tilbake på Tromsøs hoteller, som har priser og belegg langt over resten av landet..

E24 - 8 timer siden

Sliter du med å komme inn på boligmarkedet? Disse fire byene har du råd til bolig i.

En håndfull byer har billige nok boliger til at en enslig under 30 år kan kjøpe den. Én ting gjør disse byene unike..

E24 - 9 timer siden

Rødt mener Ap ikke er i stand til å håndtere økende forskjeller

Verken Arbeiderpartiet eller Høyre er i stand til å møte forskjellskrisen vi nå ser, mener Rødt-leder Bjørnar Moxnes..

E24 - 9 timer siden

Uskyldig fengslet på grunn av kunstig intelligens

PATERSON (E24): Nijeer Parks (35) satt i fengsel i ti dager etter at et dataprogram plukket ham ut som gjerningsmannen bak et grovt tyveri. Men 35-åringen var aldri på åstedet..

E24 - 11 timer siden

Fellesorganisasjonen frykter fattigdommen biter seg fast

Regjeringspartiene og SVs budsjett er ikke nok til å hindre at flere blir sittende fast i fattigdom, advarer sosialarbeidernes fagforening..

E24 - 12 timer siden

Macron: Musk vil hindre terror-innhold på Twitter

Elon Musk sier Twitter fortsatt deltar i et initiativ for å fjerne innhold knyttet til terror og ekstremisme, ifølge Frankrikes president Emmanuel Macron..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com