VG > Sport

Tuesday, 28 November, 10:02

VG - 20 nov 23 kl. 12:59

Olaf Tufte inn i ro-ledelsen: – Vi bretter opp ermene

Olaf Tufte (47) skal være med å redde norsk rosport gjennom den økonomiske krisen frem mot OL og Paralympics. Den tidligere OL- og VM-vinneren får nå hovedansvaret for eliten i roforbundets toppidrettsutvalg..
Les mer på VG


Les mer om:
Tufte, OL, Paralympics, VM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Olaf, Tufte, inni , ro-ledelsenVi , bretter, opp, ermene
Aftenposten - 20 nov 23 kl. 12:59

Olaf Tufte inn i ro-ledelsen: – Vi bretter opp ermene

Olaf Tufte (47) skal være med å redde norsk rosport gjennom den økonomiske krisen frem mot OL og Paralympics..

NRK - 26 sep 23 kl. 06:57

Staten anker nakenvisiteringsdom

Staten er dømt i både tingretten og lagmannsretten for brudd på menneskerettighetene til tre innsatte i Bergen fengsel, men anker videre til Høyesterett. I 2022 ble staten dømt for menneskerettighetsbrudd etter at flere hundre innsatte ved Bergen fengsel over tid hadde blitt utsatt for omfattende nakenvisitering. Blant annet ble en kvinnelig innsatt bedt om å fjerne en tampong mens en fengselsbetjent så på.

NRK - 13 aug 23 kl. 16:16

Lokallag vil ikke jobbe for Sp i valgkampen

Leder i Nesseby Sp, Øystein Birgitsen, melder i en pressemelding at lokallaget har gjort vedtak i styret etter innspill fra medlemmene på bakgrunn av Melkøya-saken. I vedtakene som er fattet vil ikke Nesseby Sp anbefale medlemmer om å melde seg ut av Senterpartiet, men lokallaget vil avvente til de ser hvordan Senterparti-ledelsen vil forholde seg til sine medlemmer og folkets avgjørelse om at Senterpartiet er imot elektrifiseringen. – Ledelsen og lederen skal ikke prøve å snakke medlemmene til «fornuft», slik vi forstår Vedums uttalelser, Ledelsen har å lytte til medlemmene og handle deretter, står det i pressemeldingen fra Nesseby Sp.

NRK - 12 okt 23 kl. 12:28

Israels militære vil ta ut hele Hamas-ledelsen

Israels militære har planer om å drepe hele ledelsen i Hamas etter angrepet og massedrapet på israelske sivile i helgen. Det dreier seg ikke bare om bevegelsens militære ledere, men også den politiske ledelsen i den islamistiske gruppa, sier IDF-talsmann Richard Hecht. – Vi er fokusert på å ta ut hele toppledelsen, ikke bare de militære, men helt opp til al-Sinwar, sier han med henvisning til Hamas-lederen Yehya al-Sinwar.

NRK - 13 aug 23 kl. 04:10

Ukraina takker for mer hjelp fra Tyskland

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj takker Tysklands statsminister Olaf Scholz etter å ha fått flere luftvernsystemer. Det dreier seg om to Patriot-luftvernsystemer. Myndighetene offentliggjorde leveransen for noen få dager siden.

Aftenposten - 20 aug 23 kl. 22:00

Svein Olaf Aamodt var levende opptatt av lokalhistorie

Svein Olaf Aamodt (1938–2023).

NRK - 04 sep 23 kl. 12:09

Olaf Scholz med lapp over øye etter fall

Tysklands statsminister Olaf Scholz la mandag ut et bilde av seg selv med ny hodepryd etter at han snublet under en joggetur lørdag. Scholz måtte avlyse avtaler i helgen, og det ferske bildet viser både en stor øyelapp og andre kutt og skrubbsår i ansiktet. – Den som skader seg…, begynner Scholz sitt innlegg på Instagram og andre sosiale medier med.

NRK - 04 okt 23 kl. 20:02

Søsteren var direktør og mannen eide aksjer: Solberg meldte seg ikke inhabil

Erna Solberg behandlet oppdrettssak selv om mannen eide aksjer og søsteren var direktør i laksegiganten Mowi. Hun meldte seg ikke inhabil. Regjeringen endte med å la en ordning være – slik Mowi ønsket.

NRK - 24 okt 23 kl. 18:51

Gilbert og Fosse kommer ikke inn i Gaza

Presisering: I en tidligere versjon av denne artikkelen sto det at Fosse og Gilbert har gitt opp å komme inn i Gaza. Det riktige er at de reiser hjem nå, men at de fortsatt vil kjempe for å komme inn. – Vi utsetter innreisen til vi får klarsignal.

NRK - 21 okt 23 kl. 11:13

FN: – Nødhjelpskolonnen til Gaza må ikke bli den siste

Kun 20 lastebiler med nødhjelp slapp inn i Gaza lørdag. FNs nødhjelpssjef Martin Griffiths håper det er starten på langt flere hjelpesendinger. – Jeg er overbevist om at denne leveransen kommer til å bli begynnelsen på en langvarig innsats for å levere nødvendige forsyninger til Gazas folk, sier Griffiths lørdag.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Irsk avis: Conor McGregor etterforskes av politiet i Irland

MMA-stjernen Conor McGregor etterforskes av politiet for oppfordring til hat, det melder the Irish Mirror..

VG - 1 time siden

Jennifer Lawrence nekter for plastisk kirurgi

Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence (33) forklarer hvorfor utseende hennes har forandret seg..

VG - 2 timer siden

Guardiola gjorde ingen grep: – Bobb er ikke der helt ennå

MANCHESTER (VG) Pep Guardiola hadde knapt andre enn Oscar Bobb (20) å bytte inn av offensiv kraft i storkampen mot Liverpool. Men det norske stortalentet ble sittende på benken hele kampen..

VG - 7 timer siden

«Kontoret» tar pause på ubestemt tid

Fremtiden er uviss for den populære podcasten..

VG - 10 timer siden

Zucca-trener sparket etter elendig sesongstart

Både hovedtrener Dean Evason og assistenttrener Bob Woods har fått sparken i Mats Zuccarellos klubb Minnesota Wild..

VG - 11 timer siden

Frykter brutal krig videre i Gaza: – Ingen av Israels mål er nådd

Om våpenhvilen forlenges eller ikke, er forskerne samstemte: Krigen vil gjenopptas, svært mange sivile vil bli drept, og en spesiell gruppe israelske gisler vil bli holdt igjen..

VG - 11 timer siden

Bizet Ildhusøy åpner opp om VM-vrakingen: – Vondt inni hjertet

MANCHESTER (VG) En svenske har blåst liv i Celin Bizet lldhusøys karriere igjen. Nå er 22-åringen Tottenhams store offensive spiller, inne i landslagsvarmen igjen og opplever at forloveden Aron Dønnum har det – om mulig – enda bedre..

VG - 14 timer siden

Lyn knuste Hødd og tok et langt steg mot opprykk til Obos-ligaen

(Lyn – Hødd 3–0) I 2010 ble klubben slått konkurs og måtte avbryte sesongen halvveis. 13 år senere er de på god vei opp igjen til 1. divisjon..

VG - 14 timer siden

Tidens Krav: Kristiansund kjemper mot kulden – kvalifiseringskamp til Eliteserien kan bli flyttet

Kulde og trøbbel med varmekabler åpner for at onsdagens kvalifiseringskamp i fotball mellom Kristiansund og Bryne må spilles i Ålesund..

VG - 14 timer siden

Fotballpresidenten: – Vi fikk en klump i magen

Fotballforbundet sier at de har en prøveordning der de i hovedsak overlater til klubbene å reagere på «uønskede hendelser» på tribunen. Men Lise Klaveness har «en klump i magen» etter det som skjedde på Brann Stadion..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com