NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:57

NRK - 16 april 20 kl. 14:47

Offshore-arbeidar koronasmitta

Ein arbeidar på oljeriggen Askepott i Nordsjøen vart onsdag flydd i land med symptom på korona. Torsdag fekk vedkommande påvist smitta. Personar vedkommande har vore i kontakt med, vert òg sendt til land og vert isolert..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Askepott, Nordsjøen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Offshore-arbeidar, koronasmitta
NRK - 16 jan. 20 kl. 10:56

Arbeidar medvitslaus etter fall

Ein arbeidar som fall ned frå eit stillas ved ein privatbustad i Sola i Rogaland i formiddag var medvitslaus då naudetatane kom til staden. Det var eit firma som utførte arbeid på staden. Skadeomfanget er elles ukjent opplyser politiet..

NRK - 09 juni 20 kl. 11:55

Vedgår straffskuld for drapsforsøk

Mannen i 20-åra som er sikta for drapsforsøk på ein miljøarbeidar i Volda, vedgår straffskuld, melder Sunnmørsposten. Det var seint søndag kveld at mannen stakk ein miljøarbeidar med eit skrujern. Mannen samtykker til varetektsfengsling i fire veker..

NRK - 16 juli 20 kl. 08:52

Utanlandsk arbeidar er kjelda

Kjelda til dei fem som har blitt smitta av koronaviruset på Haugalandet, er ein utanlandsk arbeidar i Noreg. Det seier kommuneoverlegen i Haugesund, Jostein Helgeland. Ein av dei fem har truleg fått smitten frå denne utanlandske personen..

NRK - 06 aug. 20 kl. 10:38

Koronasmitta var på grillfest

Ein koronasmitta person var blant dei 51 gjestane på ein grillfest i bydel Vestre Aker i Oslo i helga, opplyser bydelsdirektør Elisabeth Vennevold til VG. Dette er den fjerde festen med koronasmitta gjestar sidan førre veke..

NRK - 26 sep. 20 kl. 14:31

Havyard-tilsett koronasmitta

Ein utanlandsk arbeidar ved verftet Havyard i Hyllestad har testa positivt på covid-19, skriv Firda. Mannen kom frå Polen torsdag og testa seg då han landa på Flesland. Sju personar som er rekna som nærkontaktar, er sett i karantene..

NRK - 03 mai 20 kl. 13:08

80 koronasmitta på sjukehus

Søndag er 80 koronasmitta innlagde på norske sjukehus, det er ein færre enn på laurdag. I Noreg er det registrert 211 koronarelaterte dødsfall..

NRK - 03 mai 20 kl. 13:08

80 koronasmitta på sjukehus i Noreg

For sjette dag på rad går talet på koronasmitta som er innlagde på sjukehus i Noreg ned. Søndag er talet 80, det er éin færre enn dagen før. Det viser tal frå Helsedirektoratet..

NRK - 05 juni 20 kl. 05:14

27 nye koronasmitta i Noreg

Det var ved midnatt registrert 8504 koronasmitta personar i Norge, ifølgje tal frå Folkehelseinstituttet. Det er ein auke på 27 tilfeller siste døgn. 29 pasientar innlagt på sjukehus med covid-19-sjukdom.

NRK - 11 juli 20 kl. 04:14

Nær 64.000 nye koronasmitta i USA

Nesten 64.000 fleire fekk påvist koronasmitta i USA det siste døgnet, ifølge tal frå Johns Hopkins-universitetet. Den siste veka har i gjennomsnitt 60.

NRK - 15 sep. 20 kl. 18:49

Åtte koronasmitta i Bærum

Bærum kommune melder om åtte nye koronasmitta det siste døgnet. Tre av dei har ikkje kjent smittekjelde. Fire av dei er i 20-åra, medan resten har spreidd alder.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 30 minutter siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 45 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 2 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 3 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt