NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 02:52

NRK - 24 nov 22 kl. 12:28

Offentliggjør navn etter dødsulykke med elsykkel

Det var 80 år gamle Tor Bernt Tretten som døde etter ulykka på Storslett i Nordreisa kommune lørdag 12. november. Mannen døde 21. november på Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN). Kvinnen som kjørte elsykkelen som traff Tretten har status som siktet i saken, ettersom elsykkelen er beslaglagt.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tor Bernt Tretten, Storslett, Nordreisa, Universitetssykehuset Nord-Norge, UNN, Tretten, Ragnhild With, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Offentliggjør, navn, etter, dødsulykkemed , elsykkel
NRK - 26 okt 22 kl. 10:21

– Vil offentliggjøre det vi kan offentliggjøre

Stortingspresident Masud Gharahkhani lover å offentliggjøre flere opplysninger i pendlerboligsaken i løpet av dagen. – Dette er et endelig vedtak fra Skatteetaten. Men jeg har nettopp fått det, så jeg har ikke fått tid til å se på detaljene.

NRK - 28 jul 22 kl. 11:31

Byttet navn til «laks» for å få gratis sushi

Et kampanjestunt fra en japansk sushikjede har ført til at over 300 mennesker i Taiwan endret navnet sitt til noe med «laks» for å få et gratis sushimåltid. Navnebyttet skjedde i forbindelse med et reklamestunt fra en japansk sushikjede, skriver Norsk Sjømatråd i en pressemelding. – Kjeden lokket med at alle som het noe med «laks», kunne ta med seg venner og familie og få et gratis sushimåltid, sier sjømatutsending i Sørøst-Asia, Asbjørn Warvik Rørtveit, i en pressemelding.

Klartale - 14 okt 22 kl. 16:10

Hvem skjuler seg bak «Maskorama»-maskene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er klar for en ny sesong. Det heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

Klartale - 17 jan 23 kl. 15:45

Disse hundenavnene er de mest populære

Hunden er menneskets beste venn. Hvert år blir det født mange nye hunder. Og alle er nødt til å få navn.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

NRK - 09 sep 22 kl. 12:16

Trondheim og Røros har fått samiske navn

Regjeringen fastsatte fredag nye samiske navn på Trondheim og Røros. Trondheim kommune får Tråanten tjïelte som samisk navn. Røros kommune får Rossen tjïelte som samisk navn..

NRK - 16 aug 22 kl. 03:12

USAs justisdepartement sier nei til offentliggjøring av Trump-dokument

Justisdepartementet i USA motsetter seg anmodninger om å offentliggjøre begjæringen som forklarer hvorfor FBI ransaket Donald Trumps eiendom i forrige uke. Flere amerikanske medier og republikanske kongressmedlemmer har bedt en dommer i delstaten Florida om å offentliggjøre dokumentet som forklarer hvorfor ransakelsen av Trumps eiendom Mar-a-Lago skulle gjennomføres. Justisdepartementet viser i et rettsdokument til at ransakingsordren og en liste som viser hva som ble beslaglagt i Trumps bolig i forrige uke, allerede er offentliggjort.

NRK - 30 okt 22 kl. 20:44

Hauger varsler snarlig offentliggjøring om framtiden – fortsetter ikke i Prema

Formel 2-fører Dennis Hauger mer enn antyder at han allerede kommende uke kommer til å offentliggjøre hvilket team han skal kjøre for neste sesong. Hauger har tidligere antydet at han trolig ikke fortsetter i Prema i 2023. Det gikk han svært langt i å bekrefte søndag.

NRK - 21 dec 22 kl. 22:06

Trump betalte null i skatt i sitt siste år som president

Donald Trump betalte 1,1 millioner dollar i skatt i to av sine år i Det hvite hus, men nesten ikke noe i de øvrige to, framgår det av en rapport onsdag. Tallene ble lagt fram av en felles skattekomité i Kongressen og viser at den 76 år gamle milliardæren jevnt over påberopte seg enorme forretningsunderskudd i perioden 2015 til 2020, derav det lave skattebeløpet. I 2018 og 2019, de to mellomårene i presidentperioden, kom skattebeløpet opp i litt over 1 million dollar, mens han året før kom opp i skarve 750 dollar.

Aftenposten - 10 dec 22 kl. 15:44

McKinsey offentliggjør navn på flere av Støre-rådgivers tidligere kunder

McKinsey har sendt et nytt brev til statsministerens kontor (SMK) med navn på flere av de tidligere kundene til Støres….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 1 time siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 1 time siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 1 time siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 2 timer siden

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften.

NRK - 3 timer siden

Artisten Tom Verlaine er død

Artisten Tom Verlaine døde lørdag etter en kort tid med sykdom. Han ble 73 år gammel. Kunngjøringen av hans bortgang ble formidlet av Jesse Paris Smith, som er datteren til artisten Patti Smith, skriver New York Times.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com