DN > Økonomi

Thursday, 25 July, 15:42

DN - 26 mar 14 kl. 21:54

Offensiv i luftig marked

Nordkraft er et av flere kraftselskaper som satser stort på vindkraftutbygging. Professor sår tvil om både behovet for og lønnsomheten i vindkraft..
Les mer på DN


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Offensivi , luftig, marked
Klartale - 12 maj 22 kl. 16:30

Slik lager du den beste 17. mai-frokosten

Norges nasjonaldag er rett rundt hjørnet. 17. mai er en stor dag for Norge.

NRK - 19 dec 22 kl. 21:17

Moldova frykter russisk offensiv mot utbryterregion neste år

Moldovas etterretningssjef advarer om høy risiko for en russisk offensiv mot den prorussiske utbryterregionen Transnistria øst i Moldova. – Spørsmålet er ikke om, men når Russland vil innlede en ny offensiv mot Moldovas territorium, sier Alexandru Musteata, ifølge Reuters. Han er sjef for den moldovske sikkerhetstjenesten.

Hegnar.no - 13 sep 16 kl. 06:54

Marked.no-sjef går på dagen

Ole Petter Wie trekker seg fra toppjobben i Marked Gruppen etter bare ti måneder..

Nyhetspressen - 14 feb 22 kl. 15:08

Det statlige monopolet koster norske myndigheter millioner

De siste årene har vi sett en betydelig endring i markedet for pengespill i hele Europa. Dette gjelder også i Norden der Danmark åpnet opp for regulerte spill i 2011 og Sverige gjorde det samme i 2019. Dette etterlater Norge som et eneste av den tidligere trifektaen i Norden som har opprettholdt sitt statlige monopol på pengespill.

P4 - 15 nov 16 kl. 16:04

Ny russisk offensiv i Syria

Den russiske forsvarsministeren sier de har startet en ny offensiv med luftangrep mot flere områder i Syria, blant annet mot provinsen Homs. For første gang på tre uker er det også nå gjennomført luftangrep mot den østlige og opprørskontrollerte delen av byen Aleppo, melder syriske aktivister. Angrepene har utløst frykt for at den syriske regjeringshæren vil starte en ny offensiv mot storbyen..

P4 - 18 feb 17 kl. 22:27

Iraks militære advarer sivile i Mosul om snarlig offensiv

Det irakiske militæret advarer sivilbefolkningen om et snarlig offensiv vest i Mosul. Opplysningene er gitt på flygeblader som er kastet ned over millionbyen. Der ber samtidig militæret terrororganisasjonen IS legge ned våpnene og overgi seg.

NRK - 20 okt 22 kl. 17:01

Ukraina frykter russisk offensiv fra belarusisk territorium

Ukrainske myndigheter mener det er økt fare for at Russland iverksetter en ny offensiv mot den nordlige delen av landet fra belarusisk territorium. Bakgrunnen er at både Belarus og Russland har kommet med stadig mer fiendtlige uttalelser, og at de to landene har utplassert en felles styrke ved grensen til Ukraina. – Den aggressive retorikken til den militærpolitiske ledelsen i Russland og Belarus trappes opp.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:04

Anklager iranske sikkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

NRK - 07 feb 23 kl. 11:59

Meldinger om russiske forsterkninger i Øst-Ukraina

Russland sender forsterkninger til Øst-Ukraina i forkant av en mulig ny offensiv, ifølge en ukrainsk guvernør. – Vi observerer stadig flere russiske reservister som utstasjoneres i vår retning, og vi ser at det fraktes inn mer utstyr, sier Serhij Hajdaj, som er Ukrainas guvernør i den hovedsakelig russiskokkuperte Luhansk-provinsen, til ukrainsk fjernsyn. Han mener Russland har alt på plass i løpet av dagene som kommer.

NRK - 30 apr 23 kl. 18:46

Wagner-sjefen frykter ukrainsk offensiv

Sjefen for Wagner-militsen, Jevgenij Prigozjin, advarte søndag om at en ukrainsk storoffensiv kan bli en tragedie for Russland. I et intervju med den russiske krigskorrespondenten Semjon Pegov søndag klagde Prigozjin også over at hans soldater sliter med mangel på ammunisjon. – Vi har bare 10–15 prosent av granatene vi trenger, sa han og la skylda for det på den russiske forsvarsledelsen.

Fler nyheter fra DN

DN - 06 sep 19 kl. 11:33

Sbankens priskutt på fond har vakt sterke reaksjoner –

Sbanken kuttet prisen på 400 fond – det likte forvalterne dårlig. Nå trues banken med boikott og økte priser. Skagenfond er stengt for nye kunder..

DN - 01 sep 19 kl. 10:56

DNB-problemene er løst

Flere av DNBs nettjenester var nede søndag formiddag, også selve nettsiden..

DN - 01 sep 19 kl. 10:56

Flere DNB-tjenester er nede

Flere av DNBs nettjenester er nede søndag formiddag, også selve nettsiden..

DN - 15 aug 19 kl. 18:54

Slik skatter du av kryptovaluta

Å føre kryptovaluta riktig i skattemeldingen kan være en krevende øvelse. Denne guiden hjelper deg til å føre skatten riktig..

DN - 25 apr 19 kl. 09:34

Kruser vil ta båtfolket inn i delingsøkonomien

Faste kostnader, full tilgang og bærekraftig båthold er nøkkelordene som skal få nordmenn til å dele båt. – Egentlig rart at det ikke har kommet før, sier Kongelig Norsk Båtforbund, som tror det kan sitte lengre inne å dele båt enn bil..

DN - 07 aug 19 kl. 22:45

Samsung lanserer ny Note-telefon

Samsungs kraftigste arbeidshest - og mest omstridte - smarttelefon komi ny utgave onsdag kveld..

DN - 26 jul 19 kl. 10:20

Har du markedets beste boliglånsrente?

Har du forhandlet deg til lav boliglånsrente? Eller ble renten din satt opp nå i sommer? Vi vil gjerne at du deler boliglånsrenten din med oss i DN..

DN - 12 jul 19 kl. 06:21

Strammer inn kravene til agenter som selger forbrukslån: – Flere banker kan få det tøft

Nye og strenge regler til låneagenter vil snu opp ned på forbrukslånsmarkedet, mener Ådne Skjelstad (40) i den Schibsted-eide låneformidleren Lendo..

DN - 12 jul 19 kl. 06:21

Strammer inn kravene for agenter som selger forbrukslån: – Flere banker kan få det tøft

Nye og strenge regler for låneagenter vil snu opp ned på forbrukslånsmarkedet, mener Ådne Skjelstad (40) i den Schibsted-eide låneformidleren Lendo..

DN - 09 jul 19 kl. 06:17

Over 174.000 nordmenn er dollarmillionærer

På verdensbasis har antallet dollarmillionærer gått ned. I Norge fortsetter veksten, og over 174.000 nordmenn regnes nå som dollarmillionærer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com