Dagbladet > Kultur

Torsdag, 29 Juli, 10:37

Dagbladet - 17 juni 21 kl. 15:43

Offensiv, men krøkkete forsvarstale

Marte Michelet slår tilbake i sitt detaljerte tilsvar til motboka..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Michelet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Offensivmen , krøkkete, forsvarstale
NRK - 25 juni 21 kl. 21:09

Politiet skal destruere eksplosiver

Politiets bombegruppe er nå på plass i Flå og skal ta med seg eksplosivene og destruere dem på et egnet sted. Operasjonsleder André Kråkenes sier til NRK at det var en kollega som fant flere fenghetter i en skråning ned mot Krøderen. – De ligger helt åpent, men det bærer preg av å ha ligget der en stund, forklarer Kråkenes.

E24 - 13 mars 21 kl. 11:42

Her er spørsmålene Stortinget vil ha svar på om Bergen Engines-salget

– Regjeringen er drevet fra skanse til skanse. Vi krever redegjørelse, ikke forsvarstale om Bergen Engines, sier Jette Christensen (Ap)..

Aftenposten - 13 mars 21 kl. 11:42

Her er spørsmålene Stortinget vil ha svar på om Bergen Engines-salget

– Regjeringen er drevet fra skanse til skanse. Vi krever redegjørelse, ikke forsvarstale om Bergen Engines, sier Jette….

Dagbladet - 27 mai 21 kl. 18:08

Frykter «mørkets fyrste»: - På krigsstien

Angrepet var så nådeløst at ministeren ble tvunget til å holde en forsvarstale i parlamentet: - Dominic Cummings er én du ikke ønsker som fiende, sier norsk Storbritannia-ekspert..

NRK - 09 april 21 kl. 16:01

Ukraina planlegger ikke offensiv

Det ukrainske forsvaret sier det ikke planlegger noen offensiv mot de russiskvennlige separatistene øst i landet. – Å bruke makt for å frigjøre midlertidig okkuperte territorier vil føre til at mange sivile blir drept og til store tap for militæret, noe som er uakseptabelt for Ukraina, sier Ruslans Khomchak, som er sjef for generalstaben i det ukrainske forsvaret..

NRK - 24 april 21 kl. 21:21

Offensiv mot kurdisk milits

Tyrkia her sett i gang med ein ny offensiv mot den kurdiske militsen PKK i nordlege Irak, ifølgje statleg TV. Angrepa rettar seg mot det som skal vera PKK-mål i grensebyen Hakkari, ifølgje kanalen TRT..

NRK - 19 juli 21 kl. 08:52

Krever slutt på Taliban-offensiv

En rekke lands ambassader i Afghanistan krever at Taliban straks avslutter sin offensiv og vender tilbake til forhandlingsbordet. I en felles uttalelse, undertegnet blant andre av USAs og EUs ambassader i Kabul, vises det til at Talibans militæroffensiv strider mot tidligere kunngjøringer om at de ønsker en forhandlingsløsning..

VG - 19 juli 21 kl. 22:51

Diplomater krever slutt på Taliban-offensiv

En rekke lands ambassader i Afghanistan krever at Taliban straks avslutter sin offensiv og vender tilbake til forhandlingsbordet. Norge har ikke signert..

NRK - 02 juni 21 kl. 09:11

Danmark: Åpner gamlehjem for tigre

Knutenborg Safaripark i Danmark åpnet denne uken Europas første anlegg for pensjonerte sirkustigre, skriver DR. Tigeren Keni (17) som i mange år var trekkplaster for sirkus i Spania, ble anleggets første beboer da det åpnet tirsdag. Sirkustigrene har levd i trange, møkkete bur, men nå venter 60.

NRK - 14 mars 21 kl. 12:46

Hegstad Krüger vant femmil

Simen Hegstad Krüger er sterkast i spurten, og vinn sin første femmil. Han vinner foran Hans Christer Holund med svenske Jens Burman på tredjeplass. Hans første pallplass i karrieren..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 timer siden

Derfor sluttet han

I 2011 forlot John Nettles TV-serien «Mord og mysterier» etter 14 år i rollen som detektiv Tom Barnaby. Nå avslører han grunnen bak sjokk-exiten..

Dagbladet - 16 timer siden

Sjokkalbum fra Prince: -Forbløffende

I elleve år har det ligget på hylla, fiks ferdig. Fredag kommer Prince-albumet «Welcome 2 America»..

Dagbladet - 17 timer siden

Planlagt storserie i fare

I 2019 ga NRK grønt lys til «Skogsmatrosen» - som skulle bli en av kanalens dyreste satsinger noensinne. To år seinere er derimot framtida til dramaserien svært usikker..

Dagbladet - 19 timer siden

- Blir brutal

Nesten to år etter premieren i 2019 er det endelig duket for en ny sesong av «Euphoria». Stjerna Zendaya Coleman (24) avslører hvordan de nye episodene vil se ut..

Dagbladet - 19 timer siden

Stakkars, stakkars skuespillere

«Det siste brevet fra deg» er full av flate karakterer og forutsigbare scener..

Dagbladet - 23 timer siden

Solvang om «Helt Ramm»: - Jeg lo

Programlederen ble ikke støtt av «Helt Ramm i Tokyo»..

Dagbladet - Igår: 16:22

Hylles for nakenvideo

Lil Nas X (22) fronter skeiv seksualitet med nakenopptreden i sin nye musikkvideo, «Industry Baby»..

Dagbladet - I førrgår: 22:30

Fikk trusler for roman

I kjølvannet av den kritikerroste romanen «Før jeg brenner ned» fikk Gaute Heivoll (43) trusler. I dag kommer hans nye roman «Forklaringen», som er basert på en drapssak fra 1967..

Dagbladet - I førrgår: 16:22

Refser «Sommerskuta»: - Kjedelig

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes langer ut mot NRKs storsatsing «Sommerskuta», og mener det er kjedeligere enn NRKs tidligere sommerprogram. NRK er uenig i kritikken..

Dagbladet - 25 juli 21 kl. 13:09

Valgomatjuks

Valgomaten forvirrer velgerne..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt