VG > Økonomi

Thursday, 23 September, 04:39

VG - 29 jul 21 kl. 21:39

OL-stjernene åpner opp om psykisk helse: – Jeg er ikke alene lenger

TOKYO (VG) Tennisstjernen Naomi Osaka (23) og turn-ikonet Simone Biles (24) har fått mest oppmerksomhet. Men stadig flere OL-utøvere forteller om utfordringene de sliter med utenfor idrettsbanen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tokyo, Naomi Osaka, Simone Biles, OL

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: OL-stjernene, åpner, oppom , psykisk, helse, Jeger , ikke, alene lenger
NRK - 21 maj 21 kl. 15:21

Dømt etter trugslar og knivstikking

Ei kvinne i 20-åra er dømd til psykisk omsorg etter trugsmål med kniv og knivstikking i Bremanger. Ho er og dømd for trugsmål på sosiale medium, forsøk på eldspåsetjing og tjuveri. Retten meiner det beste for kvinna er å bli overført til tvungen psykisk omsorg, som ikkje er det same som psykisk helsevern..

VG - 06 jul 21 kl. 07:59

Glem stjernene – nyt den «normale» fotballen

De store stjernene er ute av EM. Hvem skal vinne Gullballen?.

VG - 05 sep 21 kl. 14:24

– Vanskeligere å si jeg var bifil enn psykisk syk

Som ung skammet Petter Aaberg seg over at han er seksuelt tiltrukket av menn. På date syntes han det var vanskeligere å åpne opp om at han er bifil enn psykisk syk..

VG - 25 apr 21 kl. 08:07

Støres valgløfte: Åpner pengesekken for unges psykiske helse

BJØRNHOLT VIDEREGÅENDE SKOLE (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre lover psykisk helsehjelp til alle. Han åpner også for at ungdom skal slippe å betale, selv om de er over 18 år..

VG - 22 apr 21 kl. 10:19

En varslet krise i psykisk helsevern for barn og unge

Varsler om barn og unges psykiske helse og situasjonen i psykisk helsevern knyttet til koronapandemien er urovekkende. Men det er en varslet krise..

NRK - 29 apr 21 kl. 09:54

Pressekonferanse om psykisk helse

Statministerens kontor kaller inn til pressekonferanse fredag kl. 12:30, i anledning psykolog Peder Kjøs overlevering av en rapport om psykisk helse. Kjøs har ledet en ekspertgruppe som har undersøkt pandemiens innvirkning på befolkningens psykiske helse og rusbruk under pandemien.

NRK - 06 maj 21 kl. 11:49

54 millioner til psykisk helse

Helse sør-øst gir en tilleggsbevilgning på 53,8 millioner kroner til psykisk helsevern for barn og unge. Under pandemien har barn og unge fått flere og mer alvorlige psykiske lidelser som følge av smitteverntiltak..

Aftenposten - 15 maj 21 kl. 16:17

Fant ingen sammenheng mellom teknobruk og psykisk uhelse

En ny stor undersøkelse finner ingen sammenheng mellom dårlig psykisk helse og økt skjermbruk blant unge..

NRK - 18 maj 21 kl. 12:27

Mann dømt til psykisk helsevern

En 32 år gammel mann er dømt til tvungent psykisk helsevern for drap og to drapsforsøk i Sarpsborg i fjor sommer. Mannen sa selv at han dro ut for å drepe. Mannen drepte 54 år gamle Marianne Haugen med 13 knivstikk ved Sarpsborg bussterminal på kvelden 14.

Aftenposten - 18 maj 21 kl. 14:41

Mann dømt til tvungent psykisk helsevern for Sarpsborg-drap

En 32 år gammel mann er dømt til tvungent psykisk helsevern for et drap og to drapsforsøk i Sarpsborg i fjor sommer..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Svendsens superform skyldes endret tankegang: – Det er vanvittig

INTILITY ARENA (VG) Sander Svendsen (24) var vidunderbarnet som debuterte i Eliteserien under Ole Gunnar Solskjær allerede som 15-åring. Nå har moldenseren fått en ny livsgnist – og pøser inn mål for Odd..

VG - 4 timer siden

Asensio scoret hat trick mot barndomsklubben

(Real Madrid – Real Mallorca 6–1) Marco Asensio (25) har vært ryktet vekk fra Real Madrid på grunn av mangel på spilletid, men imponerte stort da han fikk en etterlengtet sjanse onsdag kveld..

VG - 6 timer siden

Viking felte Rosenborg - igjen

(Viking-Rosenborg 3–1) Rosenborg blir ikke cupmester denne gangen heller. Det sørget en trønder, en tidligere RBK-spiller og Zlatko Tripic for..

VG - 7 timer siden

Om ett år skal syv av ti i verden være vaksinert

NEW YORK (VG) Målet om at 70 prosent av verdens befolkning skal være vaksinert om ett år, er innen rekkevidde. Det har statsminister Erna Solberg (H) fått forsikringer om på Joe Biden’s covid-toppmøte onsdag..

VG - 8 timer siden

Start lekte seg videre: Drømmetreff og tre scoringer på ni minutter

(Start – Mjøndalen 4–2) Start har aldri vært i cupfinalen, men slo enkelt ut eliteserielaget Mjøndalen i den tredje runden og er ett steg nærmere klubbens første cupfinale..

VG - 8 timer siden

Bodø/Glimt slapp med skrekken: Stolpeskudd unna ekstraomganger

(Alta – Bodø/Glimt 1–2) Serielederen i Eliteserien så ut til å ha full kontroll mot Alta i den tredje runden i cupen, men måtte slite for seieren..

VG - 11 timer siden

Viken i gang med å forberede oppsplitting

Fylkesrådet i Viken er i gang med å forberede en sak for fylkestinget om oppløsning av fylket, opplyser fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap)..

VG - 11 timer siden

Sanners slette skjønn

Høyres nestleder Jan Tore Sanner (H) har utvist dårlig skjønn, i verste fall brutt loven, i sine siste uker som finansminister..

VG - 13 timer siden

Martin (21) går «statsministerskolen»

Ada Brekke Aadland (21), Søren Mortensen (24) og Martin Sunde Eriksen (21) er en del av det første kullet på utdanningen som internasjonalt har fått kallenavnet «statsministerskolen»..

VG - 14 timer siden

Mamelund roser Kolstad-prosjektet: – Dette er ubetinget bra

Mens toppklubbene er tause hyller Erlend Mamelund Kolstads planer om å hente flere landslagsstjerner til Trondheim. Haslum-treneren mener at Sander Sagosen ikke behøver å bli dårligere av å spille i den norske serien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt