VG > Økonomi

Mandag, 17 Mai, 06:27

VG - 03 april 21 kl. 11:35

OL-medaljevinner funnet skyldig: Smuglet kokain for 1,3 milliarder kroner

Kajakkutøveren Nathan Baggaley vant to sølvmedaljer under OL i Athen i 2004, men ble siden tatt i doping. Nå er han dømt for å ha smuglet enorme mengder narkotika inn i Australia..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nathan Baggaley, OL, Athen, Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: OL-medaljevinner, funnet, skyldig, Smuglet, kokain, for, 1,3, milliarder, kroner
Aftenposten - 03 april 21 kl. 11:35

OL-medaljevinner funnet skyldig: Smuglet kokain for 1,3 milliarder kroner

Kajakkutøveren Nathan Baggaley vant to sølvmedaljer under OL i Athen i 2004, men ble siden tatt i doping..

NRK - 15 jan. 21 kl. 12:02

Bertheussen funnet skyldig

Laila Bertheussen er i Oslo tingrett dømt til ett år og åtte måneders fengsel. Hun frifinnes for tiltalepunktet om anklage om oppdiktet straffbar handling, men er funnet skyldig på alle andre punkter..

VG - 01 mars 21 kl. 14:17

Frankrikes Nicolas Sarkozy funnet skyldig i korrupsjon

Frankrikes ekspresident Nicolas Sarkozy funnet skyldig i korrupsjonssak, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 mai 21 kl. 10:27

Funnet skyldig i attentatplan

En norskiraner er nok en gang funnet skyldig i å ha medvirket til en attentatplan mot en iransk flyktning i Danmark i 2018, melder NTB. Mannen ble i juni fjor dømt til sju års fengsel. Mannen har bodd i Norge i ti år og er norsk statsborger..

NRK - 20 feb. 21 kl. 16:55

Ny dom for Navalnyj

Aleksej Navalnyj er funnet skyldig for ærekrenkelse av en krigsveteran, melder Reuters. Navalnyj erklærte seg ikke skyldig, men ble ikke trodd av dommeren..

NRK - 03 mars 21 kl. 16:56

Toronto-tiltalt kjent skyldig

Mannen som var tiltalt for drapet på ti personer og for å ha såret 16 da han kjørte en varebil inn i fotgjengere i Toronto i 2018, er funnet skyldig. Mannen har hevdet at han var utilregnelig, fordi han lider av en form for autisme, men blir straffet..

NRK - 12 jan. 21 kl. 22:46

Mener Trump kan bli kjent skyldig

Republikanernes leder i Senatet Mitch McConnell skal ha sagt til sine medarbeidere at han mener president Trump skal ha begått handlinger som kan gjøre ham skyldig i en riksrettssak, skriver The New York Times, som siterer anonyme kilder..

VG - 11 feb. 21 kl. 15:40

Ti norske USA-eksperter om riksrett: Trump er skyldig, men blir ikke dømt

Norske USA-eksperter er enstemmige i sin oppfatning om at Donald Trump er skyldig etter riksrettstiltalen..

NRK - 13 feb. 21 kl. 21:51

Senatet dømmer ikke Donald Trump

Tidligere president Donald Trump er frikjent for andre gang i riksrett. 43 stemte for skyldig mens 57 stemte for ikke skyldig. Syv republikaner stemte for å dømme Trump..

NRK - 13 feb. 21 kl. 21:51

Senatet frikjente Donald Trump

Tidligere president Donald Trump er frikjent for andre gang i riksrett. 43 stemte for skyldig, mens 57 stemte for ikke skyldig. Syv republikaner stemte for å dømme Trump for å ha oppildnet mobben til å angripe Kongressen 6.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Feststøy store deler i landet natt til 17. mai

Politiet har natt til 17. mai rykket ut til flere meldinger om feststøy landet rundt. Både i Gjøvik, Kristiansand og Oslo har flere hundre personer vært samlet..

VG - 2 timer siden

Patrick Berg slakter Rosenborg-taktikk: – Elendig

BODØ (VG) Fjorårets seriemestere hadde et solid overtak på Rosenborg, men fikk bare ett poeng. Patrick Berg (23) var ikke imponert over trøndernes plan..

VG - 6 timer siden

Rørt Graham Hansen: Ville legge opp etter finaletap

(Chelsea-Barcelona 0–4) Caroline Graham Hansen (26) bruker ordet «magisk» om Champions League-triumfen - og innrømmer at hun var langt nede etter finaletapet i 2018..

VG - 6 timer siden

Zucca og Wild vant på overtid

(Vegas Golden Knights-Minnesota Wild 0–1 etter spilleforlengelse) Mats Zuccarello (33) spilte frem den ene lagkameraten etter den andre til store målsjanser - og kunne endelig juble da Joel Eriksson Ek ble matchvinner for Minnesota Wild etter drøyt tre minutter av spilleforlengelsen..

VG - 8 timer siden

Caroline Graham Hansen scoret i CL-finalen: – Har lovet å servere gullmakroner

(Chelsea-Barcelona 0–4) Etter at hennes to første finaler endte i tårer, vant Caroline Graham Hansen (26) Champions League-trofeet sammen med lagvenninnene i Barcelona..

VG - 8 timer siden

Graham Hansen-scoring: – Kult at hun får vist frem hvor god hun er

(Chelsea-Barcelona 0–4, kampen pågår) Etter at hennes to første finaler endte i tårer, er Caroline Graham Hansen (26) på god vei til å vinne Champions League-trofeet sammen med lagvenninnene i Barcelona..

VG - 8 timer siden

Høytflygende Molde ydmyket tabelljumbo Brann: – Det er vondt

MOLDE (VG) (Molde-Brann 4–0) Molde fulgte opp tittelkonkurrentenes poengtap med å slakte Brann på hjemmebane – nå er bergensklubben tabelljumbo med null poeng etter tre kamper..

VG - 8 timer siden

Reagerer på treg avgjørelse om skjevfordeling: – Burde vært satt i gang tidligere

Regjeringen brukte to uker på å bestemme seg etter FHIs anbefaling om skjevfordeling. Lederen for Holden-utvalget mener regjeringen hadde godt nok grunnlag for å ta en beslutning da de mottok oppdraget..

VG - 8 timer siden

Graham Hansen scorer og Barcelona på vei mot Champions League-trofé

(Chelsea-Barcelona 0–4, kampen pågår) Etter at hennes to første finaler endte i tårer, er Caroline Graham Hansen (26) på god vei til å vinne Champions League-trofeet sammen med lagvenninnene i Barcelona..

VG - 9 timer siden

Hareide raste mot Glimt-fansen: – Ufyselig publikum

BODØ/OSLO (VG) (Bodø/Glimt – Rosenborg 2–2) Rosenborg reddet ett poeng mot spillets gang på Aspmyra. Rosenborg-trener Åge Hareide var meget fornøyd med ett poeng, men gikk hardt ut mot hjemmepublikumet etter kampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt