NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 03:36

NRK - 20 okt 21 kl. 01:45

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4. til 20. februar 2022..
Les mer på NRK


Les mer om:
Beijing, Yu Zaiqing, OL, Hellas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: OL-ilden, ankom, Beijing
NRK - 23 jul 21 kl. 16:50

OL-ilden tent i Tokyo

Den olympiske ild ble fredag tent under åpningsseremonien i Tokyo. Ilden ble tent av den japanske tennisspilleren Naomi Osaka. Dermed er en 16 dager lang idrettsfest i gang.

Aftenposten - 08 aug 21 kl. 17:01

OL-ilden er slukket

Søndag ble OL-ilden slukket i Tokyo. Katrine Lunde bar det norske flagget inn under seremonien som avsluttet….

NRK - 25 okt 21 kl. 08:00

Beijing utsetter maraton

Søndagens maraton i Kinas hovedstad Beijing er utsatt. Årsaken er en økning i koronasmitte. 30.

NRK - 28 sep 21 kl. 20:53

Båt med 686 migranter ankom Italia

En rusten og overlesset fiskebåt med nærmere 700 personer om bord ankom den italienske øya Lampedusa sent mandag kveld. Italienske kystvaktskip eskorterte fiskebåten til havn. De fleste om bord var unge menn, som nå sendes til et mottakssenter.

NRK - 12 okt 21 kl. 21:48

Evakueringsfly landet i Spania

Et nytt fly med afganske flyktninger har landet i Spania, melder AFP. Det skal ha vært 160 mennesker ombord. Flyet ankom fra Pakistan klokken 20:45 tirsdag.

NRK - 10 aug 21 kl. 12:05

Trapper opp koronatiltakene i OL

Det blir strengere koronaregler under vinter-OL i Beijing, enn det var under OL i Tokyo. Termometer i armhulen og intervjuer med utøvere gjennom plastvegger ligger an til å bli noen av koronagrepene i Beijing-OL i februar, melder The New York Times..

Aftenposten - 17 aug 21 kl. 20:30

Tre grunner til at det ropes om boikott av OL i Beijing

Det er stadig sterkere stemmer som snakker høyt om en boikott av neste OL, de vinterlige lekene som skal gå i Beijing om….

Aftenposten - 23 sep 21 kl. 21:58

Østberg håper på Beijing-OL: – Jeg kan ikke grave meg ned

Ingvild Flugstad Østberg (30) har fortsatt troen på å rekke OL i Beijing. Hun uttaler at formen er «ganske bra»..

VG - 23 sep 21 kl. 21:58

Østberg håper på Beijing-OL: – Jeg kan ikke grave meg ned

Ingvild Flugstad Østberg (30) har fortsatt troen på å rekke OL i Beijing. Hun uttaler at formen er «ganske bra»..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 07:11

Utfor i Beijing-OL trues: – Sand og alpint er dårlig kombo

Alpinbakkene i Shijinglong Ski Resort, som skal brukes under OL i Beijing i februar, ligger kun ti kilometer unna….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt