NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:00

NRK - 26 okt 15 kl. 10:28

Nyvalg løser ikke AKPS problemer

Tyrkia går til valg for andre gang på ett år, og alt tyder på at regjeringspartiet AKP vil vinne. Men president Recep Tayyip Erdogan får neppe det flertallet han drømmer om..
Les mer på NRK


Les mer om:
AKP, Recep Tayyip Erdogan, AKPS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nyvalg, løser, ikke, AKPS, problemer
NRK - 21 sep 15 kl. 07:49

Tyrkiske AKPs oppslutning daler

Tyrkias regjeringsparti AKP får dalende oppslutning på en ny meningsmåling. AKPs oppslutning har gått ned 1,6 prosentpoeng fra juni-valget til 39,3 pst., viser målingen fra Gezici.

NRK - 27 okt 22 kl. 19:54

Trolig nyvalg i Nord-Irland

Parlamentet i Nord-Irland greier ikke å bli enige om ny speaker og få en ny regjering på plass. Dermed går det trolig mot nyvalg i den britiske provinsen. Fristen for å velge ny speaker utløper ved midnatt, og dersom det ikke oppnås enighet i siste minutt vil det bli utlyst nyvalg fredag.

NRK - 24 maj 23 kl. 11:23

Reuters: Nyvalg i Hellas i juniI

Det blir nyvalg i Hellas 25. juni, melder Reuters. Partiene i landet har ikke greid å stable på plass en styringsdyktig regjeringskoalisjon etter valget søndag.

P4 - 26 okt 17 kl. 17:15

Utlyser ikke nyvalg

Den katalanske presidenten Carles Puigdemont utlyser ikke nyvalg. Det sa han i en tale sent i ettermiddag. Spanske medier har i hele dag meldt at regionspresidenten ville utlyse nyvlag, i stedet for for å erklære uavhengighet.

NRK - 28 jun 21 kl. 10:23

SVT erfarer: Blir ikke nyvalg

Statsministeren i Sverige Stefan Löfven velger ikke nyvalg, erfarer kilder til SVT. Mandag holdt Sveriges statsminister pressekonferanse om avgjørelsen han sto overfor. Han kunne enten be om nyvalg eller gå av..

NRK - 07 jun 22 kl. 01:17

Boris Johnsen: Ikke planer om nyvalg

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at han ikke vil skrive ut nyvalg med det første. – Jeg har ingen interesse av å holde nyvalg, sier han ifølge Sky News etter at han mandag kveld sikret seg støtte fra 59 prosent av sine partifeller i parlamentet..

P4 - 18 apr 17 kl. 16:33

- Overraskende med nyvalg så kjapt

- Det er ikke uventet at det lyses ut nyvalg i Storbritannia, men overraskende at det skjer så fort. Det sier Storbritannia-ekspert ved Universitetet i Agder, Jan Erik Mustad. I dag sa den britiske statsministeren Theresa May at hun vil ha nyvalg 8.

NRK - 30 apr 18 kl. 14:38

Går inn for nyvalg i Italia

Femstjernersbevegelsen i Italia mener landet må holde nyvalg siden det ikke har vært mulig å få på plass en ny regjering. I en melding på Facebook oppfordrer bevegelsens partileder Luigi Di Maio det høyreorienterte partiet Ligaen å støtte et nyvalg..

P4 - 07 maj 19 kl. 13:35

Nyvalg i Danmark

Den danske statsministeren Lars Løkke Rasmussen har utskrevet nyvalg i landet som skal holdes på grunnlovsdagen 5. juni. Ikke siden 50-tallet har en dansk statsminister ventet like langt ut i en valgperiode før han skrev ut nyvalg som Løkke Rasmussen..

P4 - 02 sep 19 kl. 14:48

Corbyn vil ha nyvalg

Statsminister Boris Johnson har innkalt regjeringen til et møte klokken 17 britisk tid i ettermiddag. Det har ført til rykter om at regjeringen vil legge fram planer om et nyvalg, skriver Guardian. Labour-leder Jeremy Corbyn sa i en tale i dag at han vil nå ha nyvalg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 15 minutter siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 45 minutter siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 1 time siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.

NRK - 1 time siden

AFP: Åtte skadd i «uavbrutt bombing» av russisk grenseby

Åtte mennesker skal være skadd i byen Shebekino i den russiske regionen Belgorod på grensen til Ukraina etter «uavbrutt bombing». Det hevder guvernøren i området på Telegram, ifølge nyhetsbyrået AFP. Guvernør Vyacheslav Gladkov anklager Ukraina for å stå bak angrepene.

NRK - 2 timer siden

Signalfeil på Oslo S skapte forsinkelser

Det var forsinkelser på Follobanen og Østfoldbanen i rushtida på grunn av en signalfeil på Oslo S. Bane Nor varslet om feilen like etter klokka 7.30.

NRK - 1 time siden

Sveriges utenriksminister: Ikke en sprint, men et maraton

Dette er ikke en sprint, men et maraton, sa Sveriges utenriksminister på spørsmål om Sverige er frustrerte over prosessen. Han sa også at det er på tide at Tyrkia og Ungarn nå begynner ratifiseringen av Sverige som medlem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com