E24 > Økonomi

Monday, 25 October, 12:30

E24 - 21 sep 21 kl. 06:23

Nytt universitetsbygg på Gaustad blir 5 milliarder dyrere enn planlagt

Livsvitenskapsbygget på Gaustad blir trolig ett år forsinket og 5 milliarder kroner dyrere enn antatt. Den nye prisen er 11,6 milliarder kroner..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gaustad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, universitetsbygg, Gaustadblir 5 , milliarder, dyrere, enn, planlagt
NRK - 19 aug 21 kl. 08:28

Riksantikvaren med sykehusprotest

Riksantikvaren fremmer formell protest mot sykehusplanene på Gaustad (bildet) og Aker. På Gaustad gjelder innsigelsen nedbygging av grøntdraget mellom dagens Rikshospital og fredede Gaustad sykehus. En planlagt veiomlegging vil splitte opp parkanlegget rundt gamle Gaustad, og nye bygg i parken vil bli svært dominerende, påpeker Riksantikvaren.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 10:29

Ny pris for landets største universitetsbygg: Foreslår en totalpris på nesten 12 milliarder kroner.

Regjeringen foreslår å bevilge 11,9 milliarder kroner til Livsvitenskapsbygget som skal bygges på Gaustad..

NRK - 21 sep 21 kl. 06:48

Milliardsprekk for universitetsbygg

Livsvitenskapsbygget på Gaustad blir truleg eitt år forsinka og 5 milliardar kroner dyrare enn planlagt. Den nye prisen er 11,6 milliardar kroner. Krevjande grunnforhold med kvikkleire er ein viktig grunn til at kostnadsramma for bygget sprekk, skriv Aftenposten.

NRK - 12 okt 21 kl. 12:47

Legger Ullevål-press på Sp

Rødt fremmet i dag forslag i Stortinget om å bevare Ullevål sykehus, sørge for at Aker blir lokalsykehus for hele Groruddalen og beholde gamle Gaustad som psykiatrisk institusjon. Lignende forslag om å skrote planene om nytt storsykehus på Gaustad og satse på Ullevål i stedet ble stemt ned fem ganger i forrige stortingsperiode. – Partiene som vil legge ned Ullevål, Arbeiderpartiet og Høyre, har ikke lenger flertall, sier Rødts Oslo-representant Seher Aydar.

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 07:13

I denne gropen ved Ring 3 kommer landet største universitetsbygg. Pris: 11 milliarder.

Livsvitenskapsbygget på Blindern blir trolig ett år forsinket og 5 milliarder kroner dyrere enn antatt..

NRK - 08 aug 21 kl. 16:18

Røykutvikling på Gaustad sykehus

Nødetatene er på Gaustad sykehus i Oslo i forbindelse med melding og røykutvikling fra en avdeling, skriver politiet på Twitter. Avdelingen er ifølge politiet evakuert. En person skal ha fått i seg litt røyk..

NRK - 08 aug 21 kl. 16:31

Brann på Gaustad sykehus er slukket

Brannvesenet skriver på Twitter at brannen som oppstod på et pasientrom på Gaustad Sykehus nå er slukket. Arbeidet med å lufte ut rommet fortsetter. Operasjonsleder i politiet Cathrine Sylju sier at det kan virke som at noe ble tent på i rommet.

NRK - 12 okt 21 kl. 10:34

Øker med 20 milliarder

Regjeringen anslår at de samlede utgiftene til folketrygden vil øke med 20 milliarder neste år. Utgiftene til alderspensjon vil øke med anslagsvis 6,4 milliarder, mens utbetalingene til sykepenger for arbeidstakere vil øke med 1,6 milliarder, til 42,2 milliarder. Regjeringen anslår å bruke 32,8 milliarder på arbeidsavklaringspenger, en økning på 1,4 milliarder.

NRK - 23 sep 21 kl. 07:13

Norges 400 rikeste er milliardærer

Norges 400 rikeste er alle milliardærer, går det fram av magasinet Kapitals årlige oversikt over landets rikeste. I snitt er de gode for mer enn 4 milliarder. Skipsreder John Fredriksen er igjen øverst på lista med en formue på 114 milliarder kroner, skriver Kapital.

NRK - 28 jul 21 kl. 14:57

Vaksinesalg til 305 milliarder i år

Pfizer rapporterte om en nettoinntekt for andre kvartal på 5,56 milliarder dollar, rundt 46 milliarder kroner. Pfizer har samarbeidet med tyske Biontech, og salget av koronavaksinen gjør at de øker de økonomiske forventningene for resten av året. De satser på å kunne levere 2,1 milliarder vaksinedoser i 2021.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Full seier for Torjussen i Bitcoins Norge AS

Ole-André Torjussen i Bitcoins Norge AS vant rettssaken mot sine tidligere kunder og slipper å betale flere titalls millioner kroner i erstatninger. De tidligere kundene må også betale saksomkostningene hans på 2,2 millioner..

E24 - 30 minutter siden

Investorkjendiser kjøpte småposter i Autostore

Store internasjonale investorer dominerer aksjonærlisten i Autostore, men også forvalter Ole Andreas Halvorsen og kosmetikkarving Hermine Midelfart har kjøpt mindre aksjeposter..

E24 - 15 minutter siden

Aftenbladet blir med på E24-podden

Podkasten «Det vi lever av» er historie. Nå blir Aftenbladet i stedet med i samarbeidet om «E24-podden»..

E24 - 45 minutter siden

Full seier for Torjussen i Bitcoins Norge

Ole-André Torjussen i Bitcoins Norge AS vant rettssaken mot sine tidligere kunder og slipper å betale flere titalls millioner kroner i erstatninger. De tidligere kundene må også betale saksomkostningen hans på 2,2 millioner..

E24 - 45 minutter siden

Nå produserer Yme olje igjen

Forrige gang Yme-feltet ble bygget ut endte det med at plattformen ble fjernet. Nå melder operatør Repsol at feltet endelig har startet produksjonen..

E24 - 45 minutter siden

Flygerforbundet advarer: Hevder SAS-piloter føler seg presset til å fly flere flytyper

– SAS gjør alle mulige krumspring for å omgå avtalene våre, og dette er nok et bevis på det, sier pilot-tillitsvalgt. SAS-ledelsen avviser kritikken, og kaller utspillet «politisk styrt»..

E24 - 1 time siden

SAS-aksjen får som fortjent

Fallet for flyselskapet SAS på børsene er nok bare i sin spede begynnelse..

E24 - 1 time siden

Mange møter er bare bortkastet tid

Endelig er samfunnet gjenåpnet. For mange av oss betyr det også et gjensyn med fysiske møter. Har du glemt hvor mye kroppsspråk kan avsløre i det virkelige liv?.

E24 - 3 timer siden

Bjørn Frode Skaars mange roller

De siste årene har advokat Bjørn Frode Skaar i Wikborg Rein tatt en rekke oppdrag for tomteselskapet, investorene og tomtesjefen personlig..

E24 - 4 timer siden

Svak nedgang på Oslo Børs – Aker Carbon Capture stiger etter tallslipp

Aker Carbon Capture sparket i gang en travel resultatuke, og aksjen stiger fra start..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt