VG > Innenriks

Saturday, 18 September, 12:02

VG - 29 jul 21 kl. 17:14

Nytt smittehopp i Ørsta og Volda – har bedt nabokommuner om hjelp

Smitten fortsette å stige på søre Sunnmøre. Torsdag ble det registrert 49 nye smittetilfeller i Ørsta og Volda..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sunnmøre, Volda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, smittehoppi , Ørstaog , Voldahar , bedt, nabokommuner, om hjelp
NRK - 29 jul 21 kl. 13:58

16 nye smittede i Volda og Ørsta

I Volda og Ørsta er det meldt om 16 nye smittede. Flere av disse har trolig vært på utestedet My Kitchen i Volda. De har også vært på Aktiv treningssenter i Ørsta mandag og tirsdag denne uka og på Fugl Føniks og på Christian gard på Trandal på tirsdag .

VG - 30 jul 21 kl. 22:07

Utbruddet i Ørsta og Volda: – Vi har ikke kontroll

ØRSTA/VOLDA (VG) Smittesporere jobber på spreng for å få kontroll på det store corona-utbruddet i Ørsta og Volda, mens restaurant- og hotellavbestillinger renner inn i Volda sentrum..

NRK - 30 jul 21 kl. 18:00

Ni nye smittet i Ørsta og Volda

Fredag har kommunene fått ni nye smittetilfeller, opplyser ordfører i Volda, Sølvi Dimmen, til NRK. Totalt er nå 90 personer smittet i utbruddet i Ørsta og Volda. Mye av smitten i de to kommunene skal ha blitt spredt på privatfester, og på et utested i Volda sentrum..

NRK - 28 jul 21 kl. 16:09

15 smittetilfeller i Ørsta og Volda

Mye unge folk i tidlig 20-årene er rammet av et smitteutbrudd i Ørsta og Volda. Kommunene har totalt 15 smittetilfeller så langt denne uken. – Det er spesielt viktig at vi unngår og avlyser sammenkomster i tiden framover, da kan vi forhåpentligvis stanse utbruddet, sier kommunelege i Ørsta, Marte Vaage Øie.

VG - 28 jul 21 kl. 18:51

Smitteutbrudd i Ørsta og Volda: – Kom på verst tenkelige tidspunkt

Ørsta og Volda gikk inn i fellesferien med svært sårbar bemanning. Akkurat da kom smitten. – Den mest alvorlige situasjonen vi har vært i, sier Volda-ordfører..

NRK - 29 jul 21 kl. 19:34

Over 80 smittet i Ørsta og Volda

Torsdag kveld har Ørsta og Volda fått 12 nye smittetilfeller. Tidligere i dag fikk kommunen 49 nye tilfeller, og nå er tallet oppe i 61 torsdag kveld. De tre siste dagene har 81 personer fått koronasmitte i de to kommunene.

NRK - 03 aug 21 kl. 05:25

Totalt 137 smittet i Ørsta/Volda

Mandag kveld fikk Ørsta/Volda fire nye smittetilfeller, meldte Ørsta kommune. Totalt ble det meldt om nye 14 smittede i går. Nå har totalt 137 personar i kommunene fått påvist smitte siden mandag 26.

NRK - 29 jul 21 kl. 16:25

49 nye smittede i Ørsta og Volda

I Ørsta og Volda er det meldt om til sammen 49 nye smittetilfeller. Dermed er det nå registrert 69 smittede personer i de to kommunene. Selv om teststasjonen nå blir bemannet opp, fører så mange smittede på en gang til store utfordringer i arbeidet med smittesporing, skriver de to kommunene i en felles pressemelding torsdag ettermiddag.

NRK - 30 jul 21 kl. 19:08

Totalt 95 smittet i Ørsta og Volda

Fredag kveld har Ørsta og Volda fått 14 nye smittetilfeller etter utbruddet i de to kommunene, opplyser kommuneoverlege Marte Vaage Øie til NRK. Ved 18-tiden meldte kommunene om ni nye, men nå har tallet økt. Totalt er 95 smittet.

NRK - 31 jul 21 kl. 11:32

Seks nye smittede i Ørsta og Volda

Det er lørdag formiddag registrert seks nye smittetilfeller i sunnmørskommunene Ørsta og Volda. – Det ventes at det blir bekreftet flere positive prøvesvar i løpet av dagen, skriver kommunene i en felles pressemelding lørdag formiddag. Fredag økte antallet smittede i de to kommunene gjennom hele dagen.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Kvinne i 20-årene døde etter voldshendelse i Bergen: – En bunnløs sorg

Samtidig opplyser Vest politidistrikt at én person, som tidligere var siktet for drapsforsøk, nå er blitt siktet for drap..

VG - 1 time siden

KrF-fylkesleder om Ropstad-saken: – Får konsekvenser for hele partiet

Ifølge fylkesleder i Viken KrF har nye opplysninger i Ropstad-saken fredag og valg som «i etterkant viser seg var dumme» ført partiet inn i en krevende situasjon..

VG - 1 time siden

Kvinne i 20-årene døde av skadene etter voldhendelse i Bergen

Samtidig er mannen som tidligere var siktet for drapsforsøk nå blitt siktet for drap, opplyser Vest politidistrikt..

VG - 14 timer siden

Siktet i Trosterud-saken løslates – mistanken svekket

Politiet løslater mannen som torsdag morgen ble pågrepet og siktet for å ha skutt to personer på Trosterud i Oslo i august. Mistanken mot ham er svekket..

VG - 16 timer siden

Sykehus-topp om corona: – Dette er ikke over

Oslo universitetssykehus har måttet låne en ekstra hjerte-/lungemaskin (ECMO) fra Helse Bergen for å kunne håndtere kritisk syke covid-pasienter..

VG - 22 timer siden

Nye anbefalinger: Slik kan en ny hverdag med økt beredskap bli

Helsedirektoratet anbefaler å fjerne de fleste nasjonale tiltak, og avvikle de fleste innreisetiltak gradvis. De vil imidlertid beholde en justert TISK-strategi..

VG - Igår: 09:52

Aftenposten: Ropstad inngikk avtale for å slippe skatt – betalte aldri

En fersk avsløring i Aftenposten viser at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad opplyste Statsministerens kontor om at han betalte utgifter på foreldrenes hus – uten at han gjorde det. Nå legger han seg flat..

VG - Igår: 15:52

Moxnes etter Støre-møte: – Har inntrykk av at Støre ønsker reell forandring

Rødt-leder Bjørnar Moxnes la frem viktige valgkrav for Jonas Gahr Støre – men sier partiet først vil la Ap forme en regjering i fred..

VG - Igår: 14:08

Vedum etter skjebnemøte: – Har løpende dialog med Støre

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum står fast ved at han vil forhandle med Ap om en ny regjering etter sentralstyremøtet..

VG - I førrgår: 09:13

Vaksinekoordinator i EU: Planlegger for tredjedose i vinter

Israel kom nylig med en tydelig advarsel til EU, forteller den svenske vaksinekoordinatoren Richard Bergström til VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt