E24 > Økonomi

Onsdag, 12 Mai, 18:53

E24 - 01 mars 21 kl. 08:01

Nytt shoppefall i januar

Det ble et nytt svakt fall i detaljhandelen i januar, etter et stort fall i desember. Klesbutikker hadde et kraftig fall, mens salg av sportsutstyr økte etter fint vintervær..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, shoppefalli , januar
E24 - 01 mars 21 kl. 08:01

Nytt shoppefall i januar – detaljhandelen falt med 0,1 prosent fra desember

Fallet i detaljhandelen fortsatte i januar, etter et stort fall i desember. Klesbutikker hadde et kraftig fall, mens salg av sportsutstyr økte..

E24 - 30 mars 21 kl. 08:01

Nytt shoppefall i februar

Detaljhandelen falt 0,3 prosent i februar, etter en nedgang også måneden før. Dagligvare og sportsutstyr bidro mest til nedgangen, ifølge SSB..

E24 - 28 jan. 21 kl. 08:03

Kraftig og overraskende shoppefall i desember

Elektronikk og dagligvare dro detaljhandelen ned i desember, viser ferske tall fra SSB..

NRK - 18 jan. 21 kl. 03:30

Benytter stengte grenseoverganger

Selv om en rekke grenseoverganger har vært juridisk koronastengt fra 2. januar, har minst 5.173 kjøretøy passert dem, ifølge tall VG har fått fra Vegvesenet.

NRK - 01 feb. 21 kl. 07:05

Åtte døde i trafikken i januar

Åtte mennesker mistet livet i trafikken i januar. Det er like mange som i januar i fjor, melder Trygg Trafikk. I går kveld døde to personer i en trafikkulykke på E8 i Lavangsdalen i Troms..

NRK - 03 feb. 21 kl. 15:57

Prishopp i eurosonen i januar

Prisnivået i eurosonen økte med 0,9 prosent i januar etter flere måneder med negativ inflasjon. Mye av økningen skyldes engangseffekter, sier en ekspert. Tyskland, Frankrike og Spania opplevde alle at prisene økte i januar..

Dagbladet - 12 jan. 21 kl. 23:12

FHI: Ett nytt tilfelle av mutert virus

Folkehelseinstituttets oppdaterte statistikk viser at det har blitt registrert bare ett nytt tilfelle av de muterte, og trolig mer smittsomme, virusvariantene siden 4. januar..

NRK - 11 jan. 21 kl. 11:48

Berre 58 prosent testa seg ved OSL

Frå 2. januar vart det obligatorisk å teste seg ved innreise til Noreg. Likevel valde berre 58 prosent av dei som kom til landet mellom 2-7.

NRK - 15 jan. 21 kl. 17:06

Forlater Washington 20. januar

Avtroppende president Donald Trump vil forlate Washington på morgenen, dagen Joe Biden innsettes som USAs president, 20. januar, ifølge Reuters. Da vil han fly til Palm Beach i Florida, for å begynne livet etter presidentembetet..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Erna Solberg: Unge skal tilbys vaksine tidligere

Regjeringen vil vaksinere unge tidligere og gi flere vaksiner til kommuner på Østlandet med vedvarende høyt smittetrykk..

E24 - 30 minutter siden

Fjordkraft faller videre - her er grafen som viser strømgigantens store problem

Fjordkrafts inntjening per strømkunde stuper. Investorenes forventninger til selskapet har vært for høye, ifølge meglerhus..

E24 - 1 time siden

Skylder Norwegian deg penger? Da kan du nå få en verdifull fordel

Petter Stordalen og nær 400 andre Norwegian-kreditorer står aller først i køen til å få tegne seg i den pågående kapitalutvidelsen. Det kan være en svært verdifull mulighet..

E24 - 3 timer siden

Wall Street faller etter inflasjonstall

Teknologitunge Nasdaq leder an nedgangen etter at ferske tall viste den sterkeste amerikanske prisveksten på mange år..

E24 - 3 timer siden

Utvikler nytt ladesystem for elbiler: Beyonder får EU-støtte

Ti selskaper med norske Beyonder i spissen får drøye 40 millioner i EU-støtte til å utvikle elbillading kombinert med energilagring. – Et veldig viktig prosjekt, sier Beyonder-grunnlegger Svein Kvernstuen til E24..

E24 - 3 timer siden

Ni av ti styremedlemmer risikerer brudd med personvernlovgivning

Håndteringen av personopplysninger ved distribusjon av styredokumenter i norske SMB-selskaper er mangelfull og tilfeldig..

E24 - 4 timer siden

Største prisvekst i USA på nesten 13 år

Saken oppdateres..

E24 - 4 timer siden

Equinor og Aibels kjempeprosjekt lot seg ikke stoppe av pandemien: Fikk minister-skryt

Onsdag fortsatte den krevende operasjonen med å løfte sammen de tre modulene som utgjør fase to av Johan Sverdrup. - Noe av det vakreste jeg har sett på lenge, skrøt oljeminister Tina Bru (H) via videolink..

E24 - 5 timer siden

Equinor-topp etter intern branngransking: – Helt uakseptabelt

Fjorårets branner ved anleggene på Melkøya og Tjeldbergodden er helt uakseptable, mener Equinors konserndirektør Irene Rummelhoff. – 2020 var et dårlig år for oss på landanleggene, sier hun..

E24 - 5 timer siden

Softbank tjente over 370 milliarder kroner i fjor

Softbank rapporterer om et årsresultat på 45,8 milliarder dollar – det beste resultatet for et japansk selskap noensinne. Dette kommer etter tunge investeringer i flere norske selskap det siste året..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt