NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:51

NRK - 02 dec 22 kl. 07:27

Nytt oljefunn i Norskehavet

Neptune Energy og lisenspartnarane stadfestar eit nytt funn i leitebrønnen Calypso i Norskehavet. Førebelse utrekningar viser at det utvinnbare volumet er på mellom 1 og 3,5 millionar kubikkmeter, som svarar til 6–22 millionar fat, melder NTB. Calypso er Neptune Energys tredje funn på seks månader på norsk sokkel. Feltet ligg 14 kilometer nordvest for Draugen-feltet og 22 kilometer nordaust for Njord A-plattforma..
Les mer på NRK


Les mer om:
Energy, Calypso, Norskehavet, NTB, Neptune Energys, Draugen, Njord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, oljefunni , Norskehavet
NRK - 10 jan 23 kl. 08:03

Russisk krigsskip gjennomførte øvelse i Norskehavet

Et russisk marinefartøy har gjennomført en øvelse i Norskehavet, melder det russiske forsvarsdepartementet. Det er snakk om fregatten Adimral Gorsjkov, skriver Reuters. I en uttalelse heter det at fregatten, som er utstyrt med hypersoniske kryssermissiler, gjennomførte en luftforsvarsøvelse i Norskehavet.

VG - 23 okt 22 kl. 08:56

Kystvakten har sendt skip til russisk isbryter i Norskehavet

Det russiske isbryterskipet «Yury Topchev» har ligget i Norskehavet siden fredag, bekrefter Forsvarets operative hovedkvarter til VG..

E24 - 21 nov 22 kl. 14:15

Petroleumstilsynet skal undersøke plattformsbrann i Norskehavet

Brannen i en transformator på Åsgard B-plattformen i Norskehavet tidligere i november skal granskes av Petroleumstilsynet..

E24 - 22 nov 22 kl. 09:11

Aibel får milliardkontrakt på Equinors nye Irpa-prosjekt i Norskehavet

Aibel får jobben med å knytte Irpa-feltet på Aasta Hansteen-plattformen i Norskehavet. Jobben er verdt mellom 1,5 milliarder og 2,5 milliarder kroner, ifølge selskapet..

VG - 10 jan 23 kl. 08:24

Russisk krigsskip i Norskehavet

Den russiske fregatten «Admiral Gorsjkov» seiler nå i Norskehavet..

NRK - 24 jan 23 kl. 10:41

Regjeringen vil inkludere større arealer for oljeleting i Norskehavet og Barentshavet

Regjeringen foreslår å legge til 92 blokker i nord til TFO-området og dermed inkludere ytterligere områder i Norskehavet og Barentshavet. – Vi trenger stadig nye funn for å videreutvikle norsk sokkel. I dag har jeg derfor satt i gang den årlige konsesjonsrunden der vi tilbyr leteområder til oljeselskapene, sier olje- og energiminister Terje Aasland (Ap).

NRK - 06 dec 22 kl. 10:01

Equinor henter opp mer olje i Nordland

Innen fjerde kvartal 2025 skal Equinor etter planen hente opp flere millioner tonn fat olje fra det nye oljefeltet Verdande, 300 kilometer sørvest for Bodø. På det nye feltet er det snakk om 36,3 millioner fat oljeekvivalenter. Verdande består av funnene Cape Vulture og Alve Nordøst, og ligger i norskehavet på 350-380 meters dybde.

NRK - 20 sep 22 kl. 10:44

CHC-helikoptre satt på bakken

Helikoptrene til selskapet CHC Helikopter Service står inntil videre på bakken. Årsaken er at selskapets daglige leder Per Andre Rykhus trakk seg fra stillingen i går, skriver Stavanger Aftenblad. Luftfartstilsynet tillater ikke selskapet å fly før en ny ansvarlig leder er på plass.

NRK - 23 okt 22 kl. 09:02

Kystvakten har sendt skip til russisk isbryter

orsvaret sendte lørdag kystvaktfartøyet KV Svalbard for å kontrollere den russiske isbryteren «Yury Topchev» vest for Trondheim. Isbryteren har siden fredag ligget i ro i Norskehavet, ikke langt unna Norges nest største gassfelt, Ormen Lange, skriver AldriMer. Forsvarets operative hovedkvarter (FOH) sier til nettstedet at det er sannsynlig at båten har lagt seg i ro fordi det er dårligere vær lenger nord.

VG - 23 okt 22 kl. 08:56

Melding om droneobservasjon ved olje- og gassplattformen Åsgard B

Det russiske isbryterskipet «Yury Topchev» har ligget i Norskehavet siden fredag, bekrefter Forsvarets operative hovedkvarter til VG. Samtidig har ansatte ved en olje- og gassplattform meldt om droneobservasjoner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 15 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 30 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 30 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 45 minutter siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.

NRK - 1 time siden

El Pais: Spania sender fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.

NRK - 1 time siden

Radioaktiv kapsel funnen i Australia

Vest i Australia er ein knøttliten radioaktiv kapsel funnen. Det opplyser styresmaktene. Kapselen på 6 gange 8 millimeter falt av ein lastebil under transport, og store leitemannskap har leita etter han over eit stort område.

NRK - 1 time siden

355 norske selskaper konkurs i januar

I årets første måned gikk 355 norske selskaper konkurs. Det er en økning på 60 prosent fra januar i fjor. Det skriver inkassoselskapet Fair Group i en pressemelding.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com