VG > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:33

VG - 24 jul 21 kl. 20:15

Nytt farevarsel i flomherjede India

Redningsmannskaper fortsetter den desperate letingen etter flomofre i India, der meteorologene har sendt ut nytt farevarsel om kraftig monsunregn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
India

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, farevarseli , flomherjede, India
Aftenposten - 24 jul 21 kl. 20:51

Nytt farevarsel i flomherjede India. – Folk har mistet så å si alt.

Redningsmannskaper fortsetter den desperate letingen etter flomofre i India, der meteorologene har sendt ut nytt….

NRK - 24 jul 21 kl. 15:07

Nytt farevarsel i flaumherja India

Redningsmannskap fortset den desperate leitinga etter fraumoffer i India, der meteorologane no har sendt ut nytt farevarsel om kraftig monsunregn. Talet på omkomne steig laurdag til 76, men framleis er det mange sakna i fleire store jordskred og i område som står under vatn i delstaten Maharshtra. Indiske meteorologar har sendt ut raudt farevarsel for fleire regionar, som kan vente store nedbørsmengder også dei komande dagane..

NRK - 14 aug 21 kl. 13:20

Farevarsel for jordskred

Varsom.no har laurdag føremiddag sendt ut gult farevarsel for jordskred i Sør-Noreg. Delar av Trøndelag er inkludert i farevarselet.

NRK - 15 timer siden

Høststorm og gult farevarsel

Det blåser kraftig i store deler av landet. Farevarslene har strukket seg over hele Norge, fra nord til sør – med varsel om vindkast på opp mot 35 meter i sekundet enkelte steder. Langs kysten av Nord-Norge er en rekke fly- og fergeavganger rammet.

NRK - I førrgår: 14:57

India gjenopptar vaksine-eksport

India gjenopptar i oktober eksport av koronavaksiner, fem måneder etter at eksporten ble stanset på grunn av en dødelig smittebølge hjemme. India, som er en av verdens største produsenter av legemidler, var en vesentlig bidragsyter til Covax-programmet til støtte for fattige land. Eksporten stoppet i april da viruset herjet i India og truet med å overbelaste landets helsesystem, og India fikk enormt behov for vaksinene selv.

NRK - 20 apr 21 kl. 06:59

Hong Kong forbyr innreise fra India

Minst 49 passajerer på et fly fra New Delhi til Hong Kong har testet positivt for koronavirus. Det sier myndighetene i Hong Kong, som nå forbyr alle fly fra India for å stoppe en ny bølge med koronasmitte. Flyet som ankom Hong Kong den 4.

NRK - 02 maj 21 kl. 04:20

Fauci mener India bør stenge ned

USAs smitteverntopp Anthony Fauci mener India bør gå i nedstenging i flere uker for å komme seg ut av koronakrisen som har rammet landet. Fulle sykehus, et stort antall døde og over 400.000 nye smittetilfeller daglig er situasjonen i India.

NRK - 10 maj 21 kl. 14:35

Advarer mot kraftig vind i Vestland

Meteorologene har sendt ut gult farevarsel og advarer mot vindkast på opp mot 30 meter per sekund i ytre og midtre strøk av Vestlandet. Det anbefales å sikre løse gjenstander og å unngå unødvendig ferdsel på utsatte steder. De har blitt utstedt gult farevarsel for mandag kveld for Florø, Bergen, Sauda og Stavanger i fra klokka 17 til midnatt.

NRK - 03 jun 21 kl. 15:12

Gult farevarsel for skogbrann

Det er nå gult farevarsel for skogbrann i Troms og Finnmark, det melder Varsom. Det varme været har ført til at vegetasjonen i alle de snøfrie områdene har blitt tørre..

VG - 29 jun 21 kl. 15:09

Farevarsel for styrtregn og lyn på Østlandet

Metrologisk institutt har sendt ut farevarsel om lyn og styrtregn på Østlandet tirsdag kveld. Før sommervarmen ventes onsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Regjeringen vil fjerne statsstøtten til HRS: – Påfallende at det kommer nå

Den avtroppende regjeringen har besluttet å fjerne statsstøtten til omstridte, islamkritiske Human Rights Service (HRS).

VG - 13 timer siden

Til frontalangrep på FpU: – Ikke lenger til nytte for Frp

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (Frp) angriper FpU på Facebook. – Den mannen jeg er mest flau over å være i samme parti som, skyter lokallagsleder i Frp tilbake mot Amundsen..

VG - Igår: 00:05

Les dagens VG her!

Ifølge en ny Camilla Stoltenberg-bok toppet en krass uenighet om barnesmitte seg med et oppvaskmøte mellom FHI og assisterende helsedirektør Espen Nakstad. Les saken i dagens VG..

VG - Igår: 23:00

Foreløpig obduksjonsrapport: Instagram-eventyrer Gabby Petito ble drept

Det er nå bekreftet at den døde kvinnen som søndag ble funnet nær grensen av nasjonalparken Grand Teton i Wyoming, er Instagram-eventyrer Gabby Petito (22). Politiet har nå startet en kriminaletterforskning av saken..

VG - Igår: 19:26

Advokat fant feil i fire selvmords-saker: – Dreier seg om menneskeliv

Under pandemien ble advokat Helge Hjort engasjert av fire familier som hadde mistet en av sine nærmeste til selvmord. Familiene reagerte på at Helsetilsynets varselvurderinger inneholdt flere feil..

VG - Igår: 17:53

Nav-direktør om avdøde: – Hun var et flott menneske

BERGEN (VG) Kvinnen som ble drept på Nav-kontoret i Bergen mandag hadde jobbet lenge i etaten, sier direktør Anne Kverneland Bogsnes i Nav Vestland..

VG - Igår: 17:27

Slår alarm om mulig smutthull i fuske-program mot studenter

Studenter blir ofte tatt for å kopiere eksamensoppgaver, men sjelden for å kopiere fra lærebøker, ifølge advokat..

VG - Igår: 12:57

Politiet om Nav-siktet: - Har forklart seg om hendelsesforløpet

BERGEN (VG) Den drapssiktede mannen i 30-årene har i avhør forklart seg om hva som skjedde da to kvinnelige Nav-ansatte ble knivstukket på jobb i Bergen mandag..

VG - Igår: 13:36

Dette er grafen som kan åpne Norge

De siste analysene fra FHI viser at tiden nå er inne for å åpne, sier smitteverndirektøren..

VG - Igår: 05:59

Støre: – Jeg forsto at dette var min siste sjanse

BÅNTJERN (VG) Jonas Gahr Støre (61) vant valget på det som var hans siste forsøk på å bli statsminister. Han sier at han er forberedt på kriser og hardt arbeid, men vil rydde plass for tid til å tenke i skogen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt