NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 10:20

NRK - 28 okt 21 kl. 10:58

Nytt faglig råd på koronautbruddet

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet vurderer nå at koronautbruddet ikke lenger er et alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom. Det kommer fram i et faglig grunnlag de har levert til Helse- og omsorgsdepartementet. Helsedirektoratet og FHI anbefaler samtidig at covid-19 fremdeles defineres som en allmennfarlig smittsom sykdom..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folkehelseinstituttet, Helse, FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, faglig, råd, koronautbruddet
NRK - 09 nov 21 kl. 09:30

Flere jobber enn før koronautbruddet

Det var i overkant av 2,98 millioner jobber i Norge i tredje kvartal 2021. Det er en økning på 129.000 jobber sammenlignet med samme tid i 2020.

NRK - 24 maj 22 kl. 07:27

Nord-Korea: Har kontroll på koronautbruddet

Myndighetene i Nord-Korea hevder de har kontroll på koronautbruddet i landet, og smittetallene er på vei ned. Siden april er nærmere tre smittet og 68 døde, ifølge myndighetene. Eksperter tror tallene er mye høyere.

NRK - 10 maj 22 kl. 11:03

Nytt OsloMet-campus legges til Lillestrøm

OsloMets nye campus på Romerike skal ligge i Lillestrøm. Det sa forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp) i formiddag. Universitetet skal legge minst 20 prosent av virksomheten sin til den nye campusen, og jobber med å etablere et faglig samarbeid med Akershus universitetssykehus på Lørenskog.

NRK - 10 maj 22 kl. 17:20

Positiv til ny Oslofjordtunnel

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) utelukker ikke at han vil be Stortinget gi grønt lys for ny Oslofjordtunnel allerede før sommeren. – Det kan godt tenkes at det skjer før sommeren, sier Nygård til NRK. Et nytt tunnelløp på E134 under Oslofjorden står aller øverst på Statens vegvesens prioriteringsliste over store veiprosjekter.

NRK - 22 jun 22 kl. 11:57

Utsetter sykehusbygg

En rekke sykehusbygg på Sør- og Østlandet ligger an til å bli utsatt. Bakgrunnen er hovedsakelig de økte byggekostnadene. Det går fram av økonomisk langtidsplan for Helse Sør-Øst, som styret i helseforetaket vedtok onsdag formiddag.

VG - 08 jul 21 kl. 15:25

Rekk opp hånda den som liker reklame på TV?

Skal vi ha nye debatter om finansiering av etermedier og NRK må vi kunne diskutere det TV-faglige. Spørsmålet er om TV med eller uten reklame er TV-faglig best for publikum..

VG - 08 jul 21 kl. 15:25

KRONIKK FREDAG . juli: Rekk opp handa den som liker reklame-TV?   

Skal vi ha nye debatter om finansiering av etermedier og NRK må vi kunne diskutere det TV-faglige. Spørsmålet er om TV med eller uten reklame er TV-faglig best for publikum. .

VG - 10 jul 21 kl. 15:57

Mer eller mindre kjøtt, det er spørsmålet. Eller?

Det er bred faglig enighet om at vi bør redusere kjøttforbruket. Likevel bidrar norske myndigheter til at vi spiser mer kjøtt, hvert eneste år..

Aftenposten - 14 jul 21 kl. 08:00

Hans forståelse for oss studenter ga oss faglig inspirasjon

Erik Kielland-Lund (1943– 2021).

E24 - 15 jul 21 kl. 14:00

Faglig lunsj: Gjør deg fortjent til mangfold

Dette er Equality Check-gründer Isabell Ringnes tre beste tips til selskaper som vil tiltrekke seg et større mangfold av talenter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

NVE byrjar kontinuerleg overvaking av fjellparti i Vang

Ut frå ei samla vurdering av sannsyn og konsekvensar vil fjellpartiet Skutshorn i Vang kommune bli klassifisert som eit høgrisikoobjekt. – Kartlegginga som er utført viser at faren og konsekvensane ved eit skred frå fjellpartiet blir vurdert som så store at vi no ønskjer ei kontinuerleg overvaking, seier geolog i skredseksjonen i NVE, Kjetil Indrevær..

NRK - 15 minutter siden

Oslo Børs faller 2 prosent etter åpning

Oslo Børs startet torsdagens handel solid i rødt. Rett etter åpning var hovedindeksen ned drøyt 2 prosent. Nesten samtlige selskaper notert på hovedindeksen faller torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 45 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 1 time siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 2 timer siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 2 timer siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com