NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 22:27

NRK - 02 okt 22 kl. 00:01

Nytt drap i Södertälje – voldsspiral, sier politiet

En mann i 40-årene ble lørdag kveld skutt og drept i bydelen Ronna i Södertälje. Svensk politi beskriver utviklingen som en «voldsspiral». Skytingen skjedde i 19.40-tiden lørdag i nærheten av en skole. Foreløpig er ingen pågrepet i saken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ronna, Södertälje, Saltskog, Caroline Aspegren, TV4, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, drapi , Södertälje, voldsspiral, sier, politiet
NRK - 06 okt 22 kl. 19:30

Expressen: Én drept og en skadd i Södertälje

En person er drept og en annen skadd i en skyteepisode i Södertälje, melder Expressen. Det er tredje gang i løpet av en uke at noen blir skutt og drept i byen. Svensk politi har så langt kun opplyst at to personer er skadd i skytingen.

NRK - 01 okt 22 kl. 03:27

Ung mann skutt og drept i Sverige

En mann i 20-årsalderen ble skutt i bydelen Ronna i Södertälje fredag kveld. Han ble bekreftet død på stedet, melder SVT. Ingen er så langt arrestert.

NRK - 07 okt 22 kl. 01:57

Tenåring skutt og drept i Södertälje

En 19 år gammel mann ble drept og en annen skadd i en skyteepisode i Södertälje torsdag. Det er det tredje drapet med skytevåpen i byen denne uken. Skytingen fant sted i bydelen Saltskog rundt klokka 18.

Aftenposten - 07 okt 22 kl. 08:09

Tenåring skutt og drept i Södertälje – tredje skytedrap i byen på en uke

En 19-åring er drept og en annen tenåring skadet i en ny skyteepisode i Södertälje..

Klartale - 09 okt 22 kl. 06:07

Drapene som ryster byen Södertälje

Noen dreper i byen Södertälje i Sverige. Det bor omtrent 100.000 mennesker i byen.

Dagbladet - 02 okt 22 kl. 03:07

- Alarmerende

To drepte på to dager og fire skytinger på ei uke i Södertälje i Sverige. - En voldsspiral vi ikke har sett på lenge, sier politiet..

E24 - 30 jun 22 kl. 08:03

KMC Properties kjøper eiendomsportefølje for 2 milliarder

KMC Properties kjøper eiendomsportefølje for 2 milliarder av Bewi..

NRK - 30 maj 22 kl. 19:13

FN: Kraftig økning i drap og overgrep i Mali

Drap på sivile og menneskerettsovergrep begått av hæren i Mali har økt kraftig i år, ifølge en FN-rapport. Jihadister begår fortsatt mesteparten av volden mot sivile i den vestafrikanske innlandsstaten som styres av en militærjunta, ifølge FN. Men i en fersk rapport påpeker Minusma-styrken at det har vært en «eksponentiell økning» i drap og andre overgrep knyttet til landets væpnede styrker i årets første kvartal.

NRK - 15 nov 22 kl. 10:07

Drap i Stavanger: Vil be om fire ukers varetektsfengsling

Mannen og kvinnen som er siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag, henholdsvis klokken 12.00 og 13.30.

Klartale - 21 okt 22 kl. 13:03

Riksadvokaten mener Viggo Kristiansen bør bli frikjent

Det var feil å dømme Viggo Kristiansen for voldtekt og drap i 2001. Det mener Riksadvokaten.– Jeg vil be Borgarting lagmannsrett om å frikjenne Viggo Kristiansen i saken, sier Bjørn Sigurd Maurud.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 1 time siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 2 timer siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 2 timer siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 3 timer siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 2 timer siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 3 timer siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com