NRK - 30 sep 23 kl. 19:07

Nytt budsjettforslag i USA

Få timar før delar av statsapparatet i USA kan bli nedstengt, har Kevin McCarthy, leiaren i Representanthuset, lagt fram eit nytt budsjettforslag. Fristen for å bli samd om eit nytt statsbudsjett går ut eigentleg ved midnatt lokal tid laurdag, klokka 6 søndag morgon norsk tid. Men laurdag kveld norsk tid la den sterkt pressa McCarthy fram eit nytt forslag som inneber å forlengje fristen og dermed halde statsapparatet gåande i 45 dagar til før ein eventuell nedstegning..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Kevin McCarthy, Representanthuset, McCarthy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, budsjettforslagi , USA
Klartale - 11 okt 23 kl. 13:15

– Det er vanskelig å lære seg et nytt språk som voksen

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 27 okt 23 kl. 08:12

USA har angrepet i Syria

---Ekstra kort og klartUSA sier soldatene deres blir angrepet i Irak og Syria.De skylder på grupper som Iran støtter.Nå har USA svart på angrepene.

E24 - 11 mar 24 kl. 22:16

Bidens skattlegger de rike i nytt budsjettforslag

Det er vanlige amerikaneres tur, er inntrykket som Biden forsøker å befeste med mandagens budsjettforslag. Men det er dømt til å krasjlande i Kongressen..

NRK - 09 nov 23 kl. 12:17

Mener SV sitt budsjettforslag er distriktsfiendtlig

NAF mener SV sitt budsjettforslag om å øke avgiftene på bensin og diesel er distriktsfiendtlig. Det sier Ingunn Handagard i NAF i en pressemelding. I SV sitt alternative budsjett skriver de at de ønsker å øke avgiften på fossilt drivstoff, og investere i kollektiv transport og jernbane som tiltak for å nå klimamålene.

Klartale - 22 jun 23 kl. 06:00

Hvor farlig er egentlig atomvåpen?

Russlands krig i Ukraina skaper på nytt frykt for atomvåpen. Og nå skal Russland ha sendt atomvåpen til nabolandet Belarus.– Vi har missiler og bomber, hevder presidenten i Belarus.

Klartale - 31 jan 24 kl. 06:00

Hva skjer hvis Donald Trump blir president?

USA skal velge ny president i høst. Valget er 5. november.

NRK - 01 okt 23 kl. 03:06

Senatet godkjenner midlertidig budsjett

Senatet har gitt grønt lys til et midlertidig budsjett som opprettholder finansieringen av statsapparatet i 45 dager. Dermed blir det ingen nedstengning i USA. Etter langvarig tautrekking i Representantenes hus, vedtok kammeret omsider lørdag et budsjettforslag.

NRK - 23 mar 24 kl. 08:11

USA: Budsjettforslag vedtatt i Senatet

Senatet i USA har vedtatt budsjettforslaget som fredag ble godkjent i Representantenes hus. Stor splittelse mellom Republikanerne og Demokratene har ført med seg store forsinkelser i budsjettforhandlingene. Budsjettet for 2024 har en ramme på 1,2 billioner dollar..

NRK - 06 okt 23 kl. 09:32

Nytt regjeringskvartal til over 50 milliarder

Prislappen på det nye regjeringskvartalet er nå på 53,5 milliarder kroner, viser regjeringens budsjettforslag i dag. I forslaget presenteres oppdaterte kostnadsrammer for prosjektet. De største postene er byggetrinn 1, som ifølge anslaget koster 24 milliarder, og byggetrinn 2, som koster 17,5 milliarder.

NRK - 22 mar 24 kl. 17:59

Kongressen godkjenner budsjett i siste liten

Representantenes hus godkjente fredag et nytt budsjett og sendte det til Senatet, bare timer før statsapparatet delvis måtte stenges ned uten et budsjett. Med 286 stemmer mot 134 satte Representantenes hus punktum for en over seks måneder lang tautrekking om budsjettet for budsjettåret som startet 1. oktober.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 15 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 45 minutter siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 5 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com