NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:05

NRK - 10 maj 22 kl. 11:03

Nytt OsloMet-campus legges til Lillestrøm

OsloMets nye campus på Romerike skal ligge i Lillestrøm. Det sa forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp) i formiddag. Universitetet skal legge minst 20 prosent av virksomheten sin til den nye campusen, og jobber med å etablere et faglig samarbeid med Akershus universitetssykehus på Lørenskog. Hvilke studier eller fagmiljøer som skal flyttes fra Oslo til Lillestrøm er ennå ikke klart. Det er heller ikke bestemt nøyaktig hvor i Lillestrøm universitetet skal flytte.
Les mer på NRK


Les mer om:
Romerike, Lillestrøm, Ola Borten Moe, Akershus, Lørenskog, Oslo, OsloMet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, OsloMet-campus, legges, til, Lillestrøm
NRK - 01 jun 22 kl. 11:36

Nesten to av tre strøk for andre gang

De fleste av sykepleierstudentene fra OsloMet som tok eksamen for andre gang strøyk. Det skriver Sykepleien. 189 OsloMet-studenter måtte ta eksamenen i anatomi, fysiologi og biokjemi på nytt i april.

NRK - 01 apr 22 kl. 11:48

Rekordmange søkarar til tolkeutdanning i ukrainsk

Rekordmange har søkt om opptak på OsloMet sitt ekstraordinære utdanningstilbod for tolkar i ukrainsk, skriv Oslo Met i ei pressemelding. Totalt har 128 personar søkt seg til nettstudiet «Innføring i tolking i offentleg sektor» ved OsloMet. I 2020 var det til samanlikning 13 søkarar til tolkeutdanninga i ukrainsk..

NRK - 22 jun 22 kl. 12:10

Regjeringen halverer budsjettet til nytt NTNU-campus

Regjeringen halverer budsjettet for NTNUs nye campus, ifølge Dagens Næringsliv. Budsjettet kuttes fra 12 til 6 milliarder kroner..

NRK - 22 jun 22 kl. 11:57

Utsetter sykehusbygg

En rekke sykehusbygg på Sør- og Østlandet ligger an til å bli utsatt. Bakgrunnen er hovedsakelig de økte byggekostnadene. Det går fram av økonomisk langtidsplan for Helse Sør-Øst, som styret i helseforetaket vedtok onsdag formiddag.

Dagbladet - 14 jun 22 kl. 19:03

Skal selge øl i student-kantina

Kafélederne i studentkafeen i Høgskolebygget i Haugesund har tatt skjenkeprøve. Forrige torsdag fikk de skjenkebevilling, og nå gleder de seg til å kunne servere øl og vin til studentene på campus..

NRK - 01 nov 21 kl. 12:47

Lange køer utenfor klimatoppmøte

Det er lange køer der hundrevis av akkreditert venter for å komme seg inn på klimatoppmøtet der de mest prominente deltakerne skal holde sine taler i Glasgow. Mens toppmøtet pågår er Scottish Event Campus overlatt til FNs sikkerhetsprotokoll..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 09:31

Sogndal samler ansatte etter hjertestansen: – Vi må være tålmodige

Hjertet til Sogndal-spiller Emil Pálsson (28) stoppet under kampen på Fosshaugane Campus mandag kveld..

VG - 02 nov 21 kl. 09:31

Sogndal samler ansatte etter hjertestansen: – Vi må være tålmodige

Hjertet til Sogndal-spiller Emil Pálsson (28) stoppet under kampen på Fosshaugane Campus mandag kveld. Nå venter spillere, trenere og ledere på oppdatering fra Haukeland sykehus om hvordan det går med kameraten deres..

NRK - 11 apr 22 kl. 15:08

Koftedagen: – Det skal bli vanlig å bruke kofte

I dag markeres koftedagen over hele Sápmi. I den anledning utfordrer Julius Mihkkal Lindi (25) fra ungdomsorganisasjonen, Noereh, alle til å ta del i markeringen. Dette gjøres ved ta på seg kofte eller samiskinspirerte klær.

Aftenposten - 31 okt 21 kl. 14:08

Mats holdt på å gi opp skolen. Så fikk han et tilbud.

Flertallet av ungdom som dropper ut av videregående er gutter. Det ønsker Guttas Campus å endre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 30 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 45 minutter siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 1 time siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 1 time siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 3 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 3 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com