NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 13:45

NRK - 10 jul 24 kl. 13:07

Nyhetsbyråer: Russisk jagerflyøvelse i Barentshavet 

Jagerfly fra den russiske Nordflåten øver i Barentshavet, Det opplyser det russiske nyhetsbyrået Interfax som igjen siteres av nyhetsbyrået Reuters. Pressevakta hos Forsvarets operative hovedkvarter (FOH) ønsker ikke å kommentere til NRK hva de vet om den russiske militæraktiviteten. – Vi kommenterer ikke andre lands aktivitet, men vi har kontroll over vårt område, opplyser pressevakta..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordflåten, Barentshavet, Interfax, Reuters, Forsvarets, FOH, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nyhetsbyråer, Russisk, jagerflyøvelsei , Barentshavet
Aftenposten - 19 jun 24 kl. 07:38

Russiske atomubåter avfyrte raketter under øvelse i Barentshavet

Atomubåter fra den russiske nordflåten har avfyrt raketter mot mål som en del av en øvelse i Barentshavet, skriver det….

NRK - 25 maj 24 kl. 05:33

Kina har avsluttet militærøvelse ved Taiwan

Det kinesiske militæret har avslutte sin to dager lange øvelse rundt Taiwan, melder statlige medier. Kinas væpnede styrker har gjennomført en vellykket øvelse rettet mot Taiwan, sier en reporter i den statlige kinesiske TV-kanalen CCTV-7, som dekker forsvarsnyheter og landets militære styrker. Meldingen fredag kveld kom etter at Kina i to dager har gjennomført en stor militærøvelse som mer eller mindre har omringet Taiwan.

NRK - 08 maj 24 kl. 13:56

Har åpnet opp for leting etter olje øst i Barentshavet

Energidepartementet utlyste på onsdag årets konsesjonsrunde på norsk kontinentalsokkel – TFO 2024. De årlige rundene med tildelinger i forhåndsdefinerte områder (TFO) gir oljeselskapene mulighet til å få tilgang til areal i det som defineres som modne områdene på norsk sokkel. I år utvides TFO-området med totalt 37 blokker i Barentshavet og Norskehavet.

NRK - 26 feb 24 kl. 21:53

Russisk fiske i Barentshavet uforandret etter sanksjoner

Til tross for sanksjoner, merker Kystvakten ingen reduksjon i russisk fiskeriaktivitet i Barentshavet. Av Kystvaktens årsrapport for 2023 går det frem at fiskeriaktiviteten i nord er som før, også det russiske fisket. Det melder Svalbardposten..

NRK - 23 maj 24 kl. 02:09

Stor kinesisk militærøvelse rundt Taiwan

Natt til torsdag startet Kina en stor militærøvelse rundt Taiwan, ifølge Reuters som siterer kinesiske statlige medier. Øvelsen skal gjennomføres i Taiwanstredet, nord, sør og øst for Taiwan, ifølge nyhetsbyrået. Kina sier øvelsen står som en «kraftig straff for Taiwans separatistiske handlinger» og «en streng advarsel mot innblanding og provokasjon fra ytre krefter».

NRK - 20 jun 24 kl. 15:10

To russiske ubåter skjøt raketter i Barentshavet

To russiske ubåter avfyrte raketter i Barentshavet i en øvelse nær den norske maritime grensen, ifølge den russiske Nordflåten. Rakettene skal ha blitt skutt opp i et område nord for Fiskerhalvøya i nærheten av den norske maritime grensen, skriver The Barents Observer. Rakettene ble skutt 170 kilometer øst og traff det tiltenkte målet, som var fiktive fiendeskip, ifølge Russlands nordflåte.

NRK - 28 mar 24 kl. 12:51

Polen har hevder å ha avslørt russisk spionnettverk

Polske sikkerhetsmyndigheter hevder at de har avslørt et russisk spionnettverk. Torsdag ble det gjennomført en aksjon mot et russisk spionnettverk i samarbeid med tsjekkisk etterretning, skriver nyhetsbyrået AFP. Torsdag ble det gjennomført en aksjon mot et russisk spionnettverk i samarbeid med tsjekkisk etterretning.

NRK - 28 feb 24 kl. 14:13

Tre menn dømt for brutal vold, grove trusler og frihetsberøvelse i Oslo

To 23-åringer og en 30-åring er dømt for blant annet å ha gått løs på en mann med drill, holdt han fanget i en bolig og tvangsbarbert han. Den ene dømte 23-åringen er nå dømt til fire år i fengsel for voldtekt, grov vold, grove trusler og frihetsberøvelse. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 05 jul 24 kl. 22:51

USA utsetter stor militærøvelse i Georgia

USA utsetter på ubestemt tid en stor felles militærøvelse med Georgia som følge av det anstrengte forholdet til regimet i Tbilisi, opplyser Pentagon. Militærøvelsen skulle etter planen ha funnet sted i Georgia fra 25. juli til 6.

NRK - 08 jul 24 kl. 12:51

To menn pågrepet for ran og frihetsberøvelse i Bergen

Politiet ønsker varetektsfengsling for to menn i 20-årene som er pågrepet for ran og frihetsberøvelse i Bergen. Det straffbare forholdet skal ha skjedd i Bergen forrige torsdag, opplyser Bergens Tidende. – De er siktet for ran og frihetsberøvelse eller medvirkning til dette, sier politifullmektig Synne Martinussen i Vest politidistrikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Republikanerne øker sikkerheten

Donald Trumps valgkampteam varsler at de øker sikkerheten rundt kontorene til valgkampanjen. Det melder Reuters, som viser til Politico. Ansatte blir bedt om å holde seg unna kontorene mens de undersøkes.

NRK - 3 minutter siden

Trump: – Viktigere enn noen gang at vi står samlet

Ekspresident Donald Trump skriver på hans sosiale plattform at han ber for ofrene etter skytingen på valgkampmøtet i Pennsylvania. Han ønsker de to mennene som ble kritisk skadet god bedring. – Det er viktigere enn noen gang at vi står samlet, skriver han..

NRK - 15 minutter siden

Paragliderulykke i Bodø

Politiet melder om paragliderulykke i Bodø. Nødetatene på vei til stedet. Det pågår livreddende førstehjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 1 time siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 2 timer siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 2 timer siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 9 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com