VG > Økonomi

Tirsdag, 03 August, 05:49

VG - 18 juni 21 kl. 20:06

Nye tiltak på Svinesund skal redusere kø

Den lange ventetiden for innreisende på grensen mellom Norge og Sverige ved Svinesund skal ned. Politiet innfører blant annet nye tiltak for varetransport, pendlere og samfunnskritisk helsepersonell..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Sverige, Svinesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, tiltak, Svinesund, skal, redusere
NRK - 18 juni 21 kl. 20:13

Iverksetter tiltak ved Svinesund

Politiet iverksetter flere tiltak ved Svinesund for at køen skal gå raskere. Blant annet kan pendlere og samfunnkritisk helsepersonell benytte den gamle Svinesund-broen. Det opprettes også et venteområde for dem som skal videre til karantenehotell.

NRK - 06 juli 21 kl. 16:33

Økt trafikk ved Svinesund

Nesten 11.500 kjøretøy passerte grensen ved Svinesund mandag. Det er en økning på 46 prosent siden forrige mandag.

NRK - 27 juli 21 kl. 19:26

Fortsatt lange køer på Svinesund

De siste dagene har køene inn til politiets kontrollpost på Svinesund vært på rundt én time, forteller politiets objektleder ved Svinesund, Magnus Sandaker til NRK. Sandaker mener at én times kø er et akseptabelt nivå å ligge på, og at det er den samme ventetiden man må beregne ved en normal tollkontroll på grensen. – Det er den tiden det tar når trafikken blir strupt fra E6 og må gjennom her, sier han..

NRK - 28 juli 21 kl. 15:12

Flere bilister ved gamle Svinesund

Det siste døgnet måtte politiet stanse 411 biler ved den gamle Svinesund-grensa. Overgangen er kun åpen for enkelte unntaksgrupper. – Jevnt over har vi måttet snu rundt 50 prosent av trafikken på gamle Svinesund.

NRK - 16 juni 21 kl. 10:12

Krisestab om bilkøer til Sverige

Politiet har satt krisestab for å finne en løsning på de lange bilkøene på Svinesund. De siste dagene har trafikken økt etter at regjeringen myket opp regelverket, og det har vært opp til fem timers ventetid i grensekontrollen. Justisminister Monica Mæland besøkte Svinesund i dag, og hun sier man ser på hvordan varetransport og pendlere kan bli prioritert foran de som skal på handeltur..

NRK - 07 juli 21 kl. 14:30

Ber folk reise på natten over E6

Politiet ber nordmenn som skal til Sverige over Svinesund om å ta i bruk hele døgnet. Dette for å unngå lange køer på E6. Ifølge politiet er det sannsynligvis mindre kø langs strekningen på natten.

NRK - 17 mars 21 kl. 12:40

Tung last kostet dyrt

En litauisk transportør må betale 94 000 kroner i gebyr, fordi vogntoget var altfor tungt lastet. Statens vegvesen på Svinesund la også ned forbud mot å kjøre videre med vogntoget. I alt fikk 21 lastebiler kjøreforbud på Svinesund og Ørje i går..

E24 - 11 juni 21 kl. 10:30

Senterleder på Svinesund: Mange sitter nok på gjerdet

Klokka 15 trenger ikke lenger fullvaksinerte nordmenn å gå i innreisekarantene. Senterlederen på Nordby-senteret på Svinesund er spent..

NRK - 14 juni 21 kl. 18:11

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter.

NRK - 19 juni 21 kl. 12:12

Få tester positivt på Svinesund

Få tester positiv ved Svinesund internasjonale testsenter. Det sier leder ved teststasjonen, Jostein Stø. Den siste uken har testsenteret utført 8016 koronatester.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Filip Ingebrigtsen ute etter svakt forsøksheat: – Ingenting i en finale å gjøre

TOKYO/OSLO (VG) Mens Jakob Ingebrigtsen (20) lekte seg videre fra forsøksheatet, greide ikke bror Filip (28) å henge med løperne i teten..

VG - 3 timer siden

Filip Ingebrigtsen nummer ti i forsøksheatet – må håpe tiden er god nok

TOKYO/OSLO (VG) Filip Ingebrigtsen (28) greide ikke å henge med løperne i teten i et felt som ikke gikk altfor fort..

VG - 6 timer siden

Les dagens eavis her

Les kommuneoverlegens advarsler. Han var fullvaksinert - og ble smittet av corona..

VG - 8 timer siden

VGs analyse av monsterløpene: Derfor vinner Warholm gullduellen mot Benjamin

TOKYO/OSLO (VG) VG har i samarbeid med verdensmester på 400 meter hekk fra 2011, David Greene, analysert Karsten Warholm (25) og Rai Benjamins (23) raskeste løp. Briten forteller hvorfor han tror Warholm vinner gullet i Tokyo..

VG - 8 timer siden

Showdown for evigheten

TOKYO (VG) Det hele er over på langt mindre enn et minutt, men showdown i Tokyo kan bli en snakkis i årevis..

VG - 9 timer siden

Flygende dør traff nesten Wenche og Eli : – Glasset eksploderte foran oss

Wenche Weyer (68) og Eli Kirkhus (65) hadde englevakt da en dør falt over en balkong i Haugesund mandag ettermiddag..

VG - 12 timer siden

Sagosen om forloveden: – Hun betyr alt for meg

TOKYO (VG) I juni fridde Sander Sagosen (25) til Hanna Bredal Oftedal (27). Før OL-kvartfinalen mot Danmark gir Norges stjernespiller forloveden en stor del av æren for håndballsuksessen..

VG - 13 timer siden

Håndballjentene stor favoritt mot Ungarn: – Kvartfinaler er ekle uansett

TOKYO/OSLO (VG) (Norge – Japan 37-25) Fem strake seirer og eneste OL-nasjon ubeseiret i gruppespillet. Håndballjentene smadret vertsnasjonen – og sendte et kraftig skremmeskudd i retning kvartfinalemotstander Ungarn..

VG - 13 timer siden

Håndballjentene ubeseiret gjennom gruppespillet – nå venter Ungarn

TOKYO/OSLO (VG) (Norge - Japan 37-25) Fem strake seirer og eneste OL-nasjon ubeseiret i gruppespillet. Håndballjentene smadret vertsnasjonen - og sendte et kraftig skremmeskudd i retning kvartfinalemotstander Ungarn..

VG - 13 timer siden

Folkebørsen: Takk for seier nummer fem

TOKYO (VG) (Norge - Japan 37–25) Nora Mørk var påskrudd. Norge vant transporsportetappen enkelt. Nå venter kvartfinalen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt