NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 09:52

NRK - 20 april 21 kl. 05:19

Nye test anbefalinger i Danmark

Det er ikke nødvendig å teste seg for koronaviruset dersom man er vaksinert, sier danske helsemyndigheter. – Risikoen for å smitte videre når man er vaksinert og ikke har symptomer på covid-19, er svært liten, sier visedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst. Hun sier at de derfor ikke lenger vil anbefale at de som er vaksinert, tester seg regelmessig når man ikke har symptomer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sundhedsstyrelsen, Bilsted Probst, Danmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, test, anbefalingeri , Danmark
VG - 30 jan. 21 kl. 09:09

Nye tiltak på Østlandet - dette er Helsedirektoratets anbefalinger

Lørdag legger regjeringen frem nye tiltak for de 25 østlandskommunene som er delvis nedstengt. Her er helsemyndighetenes anbefalinger..

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:30

Island krever negativ test

Island endrer reglene for innreise og krever en negativ koronatest som ikke er eldre enn 72 timer av alle som ankommer landet, opplyser myndigheter. Fra før har Island krevd test ved ankomst, deretter karantene i fem eller seks dager, og så ny test..

Klartale - 08 mars 21 kl. 12:16

FHI kommer med nye anbefalinger om vaksine

Folkehelse-instituttet har endret anbefalinger om vaksine mot korona. De skal fortelle om endringene tirsdag morgen..

NRK - 30 jan. 21 kl. 10:39

Viderefører anbefalinger om besøk

Regjeringens anbefalinger om besøk i hjemmet videreføres – i første omgang til 10. februar. Det vil si å begrense sosialt kontakt og ikke ha besøk av flere enn fem gjester i tillegg til de som allerede bor sammen.

NRK - 27 april 21 kl. 13:11

Forlenger lokale anbefalinger

Lindesnes kommune forlenger de lokale smittevernanbefalingene til og med søndag 2. mai. Kommunen har sterke anbefalinger på å blant annet begrense sosial kontakt, treffe færrest mulig og å ha maks to gjester på besøk..

NRK - 15 april 21 kl. 17:34

Danmark snur delvis om AstraZeneca

Regjeringen i Danmark har bedt Sundhetsstyrelsen om å lage et opplegg for hvordan AstraZenecas vaksine eventuelt kan tilbys borgere som ønsker å få den. Myndighetene vurderer å gi innbyggerne tilbudet dersom det blir politisk enighet om det på Folketinget, opplyser helseminister Magnus Henicke. Onsdag ble det kjent at Danmark ville fjerne AstraZenecas koronavaksine fra vaksinasjonsprogrammet.

VG - 03 feb. 21 kl. 10:21

Regjeringen: Skal ta i bruk raskere test for nye virusvarianter i Norge

En rask test som påviser den britiske virusvarianten, vil raskt bli tatt i bruk i Norge..

NRK - 31 jan. 21 kl. 14:20

19 nye koronadødsfall i Danmark

Det er meldt om 377 nye koronatilfeller i Danmark søndag. 19 personer har dødd med viruset i landet det siste døgnet. Det er 534 innlagte koronapasienter på sykehus, syv færre enn dagen før.

NRK - 15 mars 21 kl. 14:50

612 nye smittetilfeller i Danmark

Det er registrert 612 nye tilfeller av koronasmitte og to koronarelaterte dødsfall i Danmark det siste døgnet. Til sammen er det påvist 221.071 smittetilfeller og 2.

NRK - 21 mars 21 kl. 15:38

609 nye smittetilfeller i Danmark

Det er registrert 609 nye tilfeller av koronasmitte og ett dødsfall i Danmark det siste døgnet. Det er til sammen påvist 225.505 smittetilfeller i Danmark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Storbrann i oljehavn i Iran

En storbrann herjer i havnebyen Bushehr, en av Irans største eksporthavner for olje. Brannen har oppstått nær en av Irans siste kjernekraftverk, melder the Jerusalem Post, som siterer et iransk nyhetsbyrå. Årsaken til brannen er ikke kjent..

NRK - 15 minutter siden

Vil ha medisiner godkjent raskere

Fremskrittspartiet vil ha raskere tilgang til nye og kostbare medisiner i Norge. I Danmark tar det i snitt 154 dager før nye legemidler er innført, mens det i Norge tar 522 dager. Kostnadene skal dekkes av kutt i bistand, integrering og klimatiltak..

NRK - 15 minutter siden

Sentrum støtter venstresiden

– I dagens situasjon ønsker vi en sentrum-venstreregjering, sa partileder Geir Lippestad i sin første landsmøtetale til partiet Sentrum. Det nye partiet har 850 medlemmer, ifølge NTB. Hovedsaker er kampene mot klimaendringene og sosialt utenforskap..

NRK - 15 minutter siden

440 arrestert og siktet – så langt

Fire måneder etter stormingen av Kongressen i Washington D.C. er 440 mennesker arrestert for å ha forsøkt å hindre godkjenningen av Joe Biden som president.

NRK - 30 minutter siden

Samarbeider om byjubileene

Arendal og Risør skal samarbeide om deler av feiringen av byjubileene om to år. I 2023 blir både Arendal og Risør 300 år, og byene inviterer kongehuset på besøk i forbindelse med feiringen..

NRK - 30 minutter siden

På Mount Everest for 25. gang

Kami Rita fra Nepal har vært på Mount Everest for 25. gang. 51-åringen har dermed besteget verdens høyeste fjell flest ganger, melder AP.

NRK - 45 minutter siden

Strømbrudd ødela vaksinedoser

I Måsøy kommune i Finnmark ble 48 vaksinedoser som sto i et kjøleskap ødelagt etter et strømbrudd denne uka. Det skriver ordfører Bernth R. Sjursen i sitt ukentlige brev til innbyggerne.

NRK - 45 minutter siden

Forbrukerrådet kritiserer 3-for-2

Tilbud som lar kunder kjøpe tre produkter for prisen av to bidrar til økt matsvinn, mener Forbrukerrådet. 3-for-2-kampanjene til Rema 1000 og Coop fører til at folk kjøper mer enn de trenger, sier direktør Inger Lise Blyverket til Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..

NRK - 1 time siden

– Utryddet i Storbritannia i august

I løpet av august vil det ikke lenger være koronavirus i omløp i Storbritannia, mener den avtroppende sjefen for landets vaksineprogram. Clive Dix sier til the Daily Telegraph at alle briter skal ha fått minst én dose koronavaksine før den tid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt