E24 > Økonomi

Sunday, 26 June, 19:23

E24 - 20 apr 22 kl. 21:11

Nye sanksjoner rammer kryptoselskap og russisk oligark

USA innfører sanksjoner mot kryptoselskapet Bitriver, kretsen rundt oligarken Konstantin Malofejev og ytterligere en bank..
Les mer på E24


Les mer om:
USA, Bitriver, Konstantin Malofejev

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, sanksjoner, rammer, kryptoselskapog , russisk, oligark
NRK - 27 feb 22 kl. 17:47

Varsler sanksjoner mot Hviterussland

EU vil komme med nye sanksjoner mot Hviterussland og president Aleksandr Lukasjenko. Det skal i første omgang være snakk om sanksjoner som rammer landets eksportindustri..

NRK - 09 maj 22 kl. 04:19

Storbritannia innfører ytterligere sanksjoner mot Russland og Hviterussland

Storbritannia innfører nye sanksjoner mot Russland og Hviterussland som følge av Russlands invasjon i Ukraina. Tollsatsene økes for grunnstoffene platina og palladium, og rammer handel for rundt 1,4 milliarder pund. Eksportforbudet vil rette seg mot Russlands fabrikk- og tungindustri, som vil koste rundt 250 millioner pund, ifølge regjeringen.

NRK - 07 mar 22 kl. 16:58

Boris Johnson ser på alle mulige sanksjoner, inkludert olje

Storbritannias statsminister, Boris Johnson, sa mandag at de vurderer alle typer sanksjoner mot Russland. Det inkluderer å nekte russisk olje i europeiske land. – Vi beveger oss utrolig raskt, og vi ser at det som ikke var aktuelt å gjøre for tre uker siden er nå på bordet for diskusjoner, sa Johnson.

NRK - 07 apr 22 kl. 04:41

Bank-sanksjoner rammer vanlige russere

Russlands FN-ambassdør Anatoly Antonov sier at Vestens sanksjoner mot de to russiske storbankene Sberbank og Alfabank rammer vanlige russere. Det melder nyhetsbyrået Tass, ifølge Reuters. Sberbank styrer en tredel av alle bankverdier i Russland og Alfabank er landets 4.

NRK - 25 feb 22 kl. 20:31

Britene målretter sanksjoner mot Putin

Storbritannia iverksetter sanksjoner som rammer president Vladimir Putin direkte. Ifølge Reuters er det snakk om å fryse tilgangen til Putins verdier i utlandet. CNN melder at også USA i kveld vil kunngjøre sanksjoner som er direkte rettet mot den russiske presidenten..

NRK - 23 feb 22 kl. 04:13

Australia med Russland-sanksjoner

Russland oppfører seg som skurker og bøller, sa Australias statsminister Scott Morrison da han onsdag kunngjorde økonomiske sanksjoner mot Russland. De australske sanksjonene inneholder innreiserestriksjoner og økonomiske sanksjoner mot personer i Russlands nasjonale sikkerhetsråd. I tillegg kommer bredere sanksjoner mot de ukrainske utbryterregionene Donetsk og Luhansk, ifølge kringkasteren ABC..

NRK - 23 feb 22 kl. 07:26

NUPI-forsker skeptisk til om sanksjoner har ønsket effekt

Pernille Rieker, seniorforsker ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) sier til NRK at hun er skeptisk til om sanksjoner fra Vesten kommer til å hindre videre russisk invasjon av Ukraina. – Vi har erfaring med at sanksjoner ikke har fungert veldig godt. Det har rammet enkeltpersoner, men ikke nødvendigvis endret russisk politikk.

NRK - 23 feb 22 kl. 07:52

Støre tror ikke sanksjoner stopper Putin

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier han tror Russlands president Vladimir Putin er vel vitende om at handlingene i Øst-Ukraina kommer til å bli møtt med sanksjoner. Støre er onsdag morgen gjest i Politisk kvarter på NRK. – Tror noen Putin lar seg stanse av sanksjoner?

NRK - 13 apr 22 kl. 21:24

Russland innfører sanksjoner

Russland opplyser onsdag at det innføres sanksjoner mot 398 medlemmer av USAs kongress. Sanksjonene kommer som gjengjeldelse for Washingtons straffetiltak overfor Russland, som følge av invasjonen av Ukraina. Russiske myndigheter sier at det kan komme ytterligere sanksjoner.

NRK - 01 apr 22 kl. 17:12

Japan med nye sanksjoner mot Nord-Korea

Japan innfører nye sanksjoner mot Nord-Korea etter landets prøveskyting av en ballistisk langdistanserakett for en uke siden. Forrige torsdag testet Nord-Korea for første gang siden 2017 det som ifølge Sør-Korea og USA var en interkontinental ballistisk rakett (ICBM) av typen Hwasong-15. Fra før har Japan innført en handelsboikott mot Nord-Korea, samtidig som nordkoreanske skip nektes å legge til kai.

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

Riksmekleren om SAS-forhandlinger: – Udramatisk at avstanden er stor

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland reiser til Sverige for å bistå i lønnsoppgjøret mellom SAS, pilotene og de kabinansatte..

E24 - 1 time siden

Ambulanseflyberedskapen foreløpig ikke påvirket av flytekniker-lockout

Luftambulanseselskapet Babcock har kun én flytekniker på jobb søndag som følge av lockouten i arbeidskonflikten. Men så langt er beredskapen som normalt..

E24 - 2 timer siden

Lars Løhren tok «lockout-grep»: – Kostet noen tusenlapper

Streik, lockout og reisekaos. Lars Løhren så seg nødt til å kaste om på reiseplanene..

E24 - 2 timer siden

Terrorsiktelsen er ikke svekket, men fortsatt mye uavklart etter masseskytingen

Terrorsiktelsen mot mannen som er pågrepet for masseskytingen i Oslo, er ikke svekket. Politiet er foreløpig sparsomme med opplysninger om etterforskningen..

E24 - 9 timer siden

G7-land enige om å boikotte russisk gull

G7-landenes ledere er enige om å innføre forbud mot import av russisk gull, men ikke russisk gull som alt er i omløp..

E24 - 5 timer siden

Macron ber oljeproduserende land om priskutt

Frankrikes president Emmanuel Macron ber oljeproduserende land om å kreve mindre for oljen de pumper opp..

E24 - 6 timer siden

Russisk torsk for 1 milliard kroner i Norge: – Dette finansierer krigen

Ukrainske flyktninger ber Norge stoppe russiske trålere fra å levere fisk i Norge, men regjeringen vil ikke gripe inn..

E24 - 6 timer siden

Northug-selskap har aldri hatt lavere overskudd

Tidligere langrennsløper Petter Northug ser overskuddet i holdingselskapet bli redusert for femte året på rad..

E24 - 8 timer siden

Riksmekler om SAS-forhandlinger: – Udramatisk at avstanden er stor

Riksmegler Mats Wilhelm Ruland reiser til Sverige for å bistå i lønnsoppgjøret mellom SAS, pilotene og de kabinansatte..

E24 - 8 timer siden

– Du kan egentlig ikke forsvare deg

Fremtiden i våre hender-leder Anja Bakken Riise fikk sitt første møte med ekte hat som rådgiver for MDGs Lan Marie Berg. Men akkurat nå det er ikke hatet som frister minst ved en politisk karriere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com